Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Ralitsa как ти се стори Nea?
Néa е сладкиш, BoMarina Heart Тъй като го тествах почти едновременно с V Canto Stricnina и  Roses Greedy Mancera,  Néa  ги отвя, победи ги отвсякъде. Докато в Stricnina се появява лекарствен нюанс, който вече ме дразни, Roses Greedy няма трайност, Nea e великолепен парфюм. В началото е луксозно, пудрено какао поръсено върху фурми, и тъкмо да помисля, че са прекалили с шоколада, когато в базата ме закова изисканата тонка с пачули и любимите ми цветни мотиви, размазах се от удоволствие. Едва си събирах ума на работа, мислите ми бягаха по Неа, лукс на десета степен (както ти писа) с  фин,  женски сексапил. Парфюмният ми подарък ще бъде Néa, вероятно ще си поръчам три по 7мл, защото цената му  е необосновано висока.

# 511
Парфюмни, как процедирате когато имате много мостри за тестване?
Дайте ми съвети. Аз обикновено съм нетърпелива, и носа ми после страда много, цял ден ме преследват миризми и всичко ми се смесва.
Сега имам десетина мостри от Нотино и искам да тествам всичко. Помирисах ги всички тези дни, но сега трябва да разносвам. Носа и обонянието ми са много капризни и чувствителени, често ми става лошо.
Оказа се,че съм поръчала едни бабички....и май нищо няма да ми допадне, поне на пръв поглед. Май пак ударих греда. Но пък ми е много интересно,а и напоследък много често в началото аромата не ми допада,а след като га опозная и понося нещата се променят. Не знам на какво си дължи това.
Ще започна днес с Ред Дор и Пантерата.

# 512
Можеш да пробваш да пръскаш върху някоя дреха, шал примерно. Аз така открих някои аромати, които първоначално не ме впечатлиха много. Приверно веднага се сещам за Purplelips на Salvador Dali. Първоначално ми се стори малко остър, като се напръсках с него и си викам- греда😁. Поносих го, вечерта се изкъпах и до там. На другия ден минавам покрай закачалката в коридора и така хувабо ми замириса на цветя,  една много нежна виолетка, направо страхотна.  Беше от  жилетката,  която бях носила предишния ден и бях напръскала с парфюма😊. Ароматите се променят, първото впечатление не  винаги е крайното такова и е хубаво да им се даде шанс. Аз най- добре усещам новите аромати,  ако са пръснати върху дреха някаква. Запазват се достатъчно дълго и може да проследиш как се развиват.
Хареса ли Bombshell?

# 513
Тествам парфюми задължително всеки ден. По два, на двете ръце. И с един съм си напръскана.
Никога не пръскам по дрехи, защото ми се съсипват, има петна и някои много силни парфюми миришат и след пране, а аз не обичам смесване на аромати, освен ако аз не съм си ги смесила нарочно като Задиците мъжки и дамски примерно.
Не се тестват по много парфюми заедно, защото човек се обърква и не може да ги възприеме добре.
Не ти ли харесва парфюм отначалото, няма шанс. Кой ще го чака да дойде до база? И как ще издържи дразненето преди това?
При толкова много хубави парфюми на този свят, как ли пък няма да чакам до утре, за да ми хареса.

# 514
Бомбшел ми е много странен, различен, на първо помирисване. Хем не ми хареса, хем да. Искам да го разнося за да дам по-смислени впечатления.
При Фентъзито беше любов от първо помирисване. Още на мига го исках и на другия ден поръчах 50 ка.
Това е за мен категорично харесване. Но доста пъти ми се е случвало да не ми допадне нещо, а след време да го нося. Така, че няма да бързам.
Варианта на Денси е най-удачен-по дма аромата на китките.
Сега се напръсках с Ред Дор. Боже, чувствам се като някоя бабичка! Ама наистина. Никак не ми отива.  Толкова ми прилича на Кобако. Едни карамфили едни чудисии. Има обаче някаква много омайна нотка, не знам коя е. Ще го чакам да се развие, да видим.
Като цяло аз най-много харесвам и ме грабват първоначалните нотки. Ако те не ми хареса шанса да ми допадне после аромата е почти нищожен.

# 515
Аз на китките пръскам парфюмите,  които познавам и харесвам. Иначе ми се смесва с миризмата на  крема за ръце  и не мога да преценя.
Bombshell e  особен, така е. Аз го харесах от първото помирисване, ама на една колежка й се преобръща стомаха от него и не го понася. Ред дор и аз не мога да го нося, обаче като го помириша върху майка ми ме омайва😁😁😁!

# 516
Много обичам Shalimar Souffle de parfum, но ми свърши и се чудя него ли да подновя или intense варианта да опитам, който обаче не познавам, а ще поръчвам онлайн. Има ли разлика в самия аромат или е само по-наститен/траен?

# 517
  • София
Много харесвам Shalimar souffle intense, не съм имала Shalimar souffle. Но интенс е съвършен.

# 518
Много харесвам Shalimar souffle intense, не съм имала Shalimar souffle. Но интенс е съвършен.
Интенз е наистина съвършен.
Днес съм с Лирата на Xerjoff и той е съвършен преди и за Коледа. Обожавам го!

# 519
Оо благодаря ви за бързия отговор, ще го взимам тогава без колебания Kiss

# 520
  • Бургас
Аз не харесвам Шалимар Интенз,за мен по-хубав е най-новия-https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Souffle-de … umi-re-49760.html Ако трябва сега да избирам бих си купила точно него,а за бутилчето нямам думи,великолепен парфюм!

# 521
Ау, на мен той въобще не ми харесва.

# 522
  • Sofia
И на мен не ми  харесва  Люмиер , връхните  ноти са свежи   но след  тях остава остър мъжки одеколон.

# 523
  • Бургас
На мен пък ми харесва много,но като цяло в базата всички са еднакви при мен,имам Суфле и си го обичам много.Kissing HeartОчаквам това съкровище в началото на 2019г-https://www.fragrantica.com/news/Lancôme-La-Nuit-Tréso … -Blanc-11676.htmlHeart

# 524
Не, не мога да го търпя Ред Дор. Едвам изтраях и се изкъпах. Ще го покажа на мама и ако й хареса ще й го купя за някой повод😊
pink sugar също не ми хареса. Счупих мострата и се порязах. Успях да тествам съвсем малко. Синтетичен, мирише на прегоряла захар,натрапчива и химична. Като карамелизирана захар на котлон. Ама че описание. Но смятам е точно.
После преминава в някаква плодова сладост-скучна и една никаква, която не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт