Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
-
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
-
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
Мненията за различни парфюми като Chanel No. 5 и Chanel Coco са разнообразни. Някои участници споделят положителни впечатления от новата формула на Chanel No. 5, описвайки я като много по-носима и приятна. В същото време има и участници, които изразяват разочарование от този парфюм. Що се отнася до Chanel Coco, мненията варират - от положителни до изразяващи несъвършенства и специфични асоциации с аромата.
-
Какви са предпочитанията за големи количества парфюм?
-
Кои са любимите ви парфюми, които винаги носите и препоръчвате?
Тъй като го тествах почти едновременно с V Canto Stricnina и Roses Greedy Mancera, Néa ги отвя, победи ги отвсякъде. Докато в Stricnina се появява лекарствен нюанс, който вече ме дразни, Roses Greedy няма трайност, Nea e великолепен парфюм. В началото е луксозно, пудрено какао поръсено върху фурми, и тъкмо да помисля, че са прекалили с шоколада, когато в базата ме закова изисканата тонка с пачули и любимите ми цветни мотиви, размазах се от удоволствие. Едва си събирах ума на работа, мислите ми бягаха по Неа, лукс на десета степен (както ти писа) с фин, женски сексапил. Парфюмният ми подарък ще бъде Néa, вероятно ще си поръчам три по 7мл, защото цената му е необосновано висока.
Очаквам това съкровище в началото на 2019г-