VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 363
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Испания

Радвам се, че спокойно можем да си пишем в темичката без да си разваляме настроението.

Благодаря Смайли, че ни доставяш това удоволствие Two Hearts

Аз ти благодаря. Атмосферата в темата я правим всички ние.

Вкарване на настоящи и бивши половинки не е патент на нашия ББ. В Испания го правят непрекъснато.

# 2 521
  • 221B Baker Street
цитат от един коментар във фейсбук:
"Най-добрият начин да си възвърнеш паметта е миенето на чинии .Wink"
След днешния черен петък отивам да поизмия малко чинии, че мъжът ми все ме пита дали помня какво съм си купила днес...Grinning

# 2 522
  • София
Какви хубави деца има Емануела!!!!

# 2 523
Никитиният мъж в неговия сезон не беше ли с друга жена?
Да, с Лиляна.https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8+%D0%B1%D … rc=PcR7wV_RA7gbbM:

# 2 524
  • Някъде в Матрицата
Никитиният мъж в неговия сезон не беше ли с друга жена?

Никитиният мъж, в неговия си сезон пофлиртува със съквартирантката Лили и си станаха гаджета. И тогава никаква Никита нямаше на хоризонта.

# 2 525
  • 221B Baker Street
С какво според вас трябва да се занимава едно момче на 19 години? Освен да учи.
И имате ли представа как се учи в Англия, та определихте, че мама му вземала изпитите и бил мамино синче. Това на каква база? Някакви факти?
Нещо сме изгубени в превода, май?! Писах за Мартин Николов - Елвиса, че е завършил в Лондон, защото Мари го обвини, че е прост покерджия и мамин глезльо. Та затова попитах дали мама му е вземала изпитите там.

# 2 526
И със Златка е нямало Никита на хоризонта, но ето ни драма.

# 2 527

Много тъпо постъпи,а знае, че така ще подразни Никита и не само нея.
Ясно е, че Никита е супер нестабилна в момента, а той взе, че и поздрави Златка
И все пак, Никита сериозно се изложи с тая измислена, несъществуваща драма,чак и аз повярвах преди да се разбере истината.

# 2 528
  • София
Никита каза, че са заедно от 5 г. И по тази логика изобщо не мога да разбера защо намеси Златка, която очевидно е имала флирт с Боби преди да станат двойка с Никита. На сценарий от ББ ми прилича всичко. Подготвено още преди старта. След супер слабия Вип сезон, сега са решили да развеят чаршафите на звездите. И кой да е по-удобен за тази роля от плеймейтка и футболист?

# 2 529
  • 221B Baker Street
Блажко и той какво се е изпасал на дивана с това наргиле..абе Баджо ти е дошъл на гости - скОкни, пОсрещни го!!
Ми той скокна! Не му ли предложи той да хапне мусака, ама Боби каза, че е ял, щото си мислел, че нямат храна.

# 2 530
Това, че някой са го пратили да учи в Лондон не означава автоматично, че е интелигентен, па макар и да си взема изпитите. То и Шиши, и Мечо сигурно са учили в чужбина, но ....вкусът им към жените за мен е показателен.
Никита преди и симпатизирах /дори в "Размяна на съпруги/, но в този сезон е неадекватна, какви Златки, какви стари гаджета я гонят newsm78

# 2 531
Е да не я поздрави ли? Ако не я поздрави ще се почне...тука има напрежение...там където е горял огън, пак ще гори...избягват се, пък уж не било нищо, само флирт и прочие. Естествено,че ще я поздрави. Златка трябваше да иде и да му каже здравей, не да се прави на домакиня...ама то @@ана работа.

# 2 532
Никита я кълве кълвачът, обаче ЯЯ-то го кълве щраус. Невероятен смешник - шА си ходА, шА си дОда.

# 2 533

Много тъпо постъпи,а знае, че така ще подразни Никита и не само нея.
Ясно е, че Никита е супер нестабилна в момента, а той взе, че и поздрави Златка
И все пак, Никита сериозно се изложи с тая измислена, несъществуваща драма,чак и аз повярвах преди да се разбере истината.
То този поздрав беше най-атрактивното във влизането на Боби. А що се отнася до Никита, мисля, че ако има нещо, в което да е уверена, то е любовта на Боби. Но Златка ще съжали стократно, че е влязла. Ама няма как, София е едно село и всички се знаят и плющят активно. Но спокойно, той Благой знае, че тя не е писала дисертация през всичките тези години, ще й влезе в положението.

# 2 534
  • на пистата
Разгледах фейса на Никита и Боби..ами готина двойка са.Не мисля,че биха издържали повече от 5г заедно ако не се обичат.
Кефи ме обръщението му към Никита-сомалиец

Общи условия

Активация на акаунт