Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 448
  • 799
  •   1
Отговори
# 195
Чудно ми е Милена кой би си избрала като втори дуелист. Тя нали имаше проблеми с ръката? А и е на възраст, не мисля, че е много яка. Която и да е жена ще я победи, така си мисля и донякъде се надявам.
Много ми беше противна вчера, как "помагаше" на Дидо... как му се молеше да победи... Някои хора хич нямат достойнство егати.

# 196
Имам някакво предчувствие, че Александра ще е дуелист и ще си ходи, обикновено тези вътрешни гласове не грешат, интересно, дали ще ме подведат. Или просто толкова ме дразни с натрапчивото си поведение, че искам да напусне час по скоро. И нали разбрахте, че тя е влязла заради фермерите от трети сезон Flushed

# 197
А забелязахте ли снощи по време на гласуването за претендент за фермер, как Александра изчака всички да гласуват и според тълпата и тя вдигна ръка и то в последния момент? Мен това така ме изразни, понеже предишните пъти също го наблюдавах, но все си мислех, че не е така. Но снощи ми се затвърди мнението за нея. Подмолна се оказа. Преди толкова не се изказваше за останалите участници, но сега се сдуши с Милена и си показа ноктите.

# 198
Привет. Нямам търпение да видя ратаите довечера.
Относно Роман и Росица, според мен Роман прекали единствено с изказването за жените и боят, ноооо и тя не млъква. Разбирам я и нея едно пространство делят няма начин трябва да се понасят. Но не приемам враждата им за много сериозна.

# 199
Ето на Симо инстаграма ,ако някой го иска simeon_tomov_barca  Laughing

# 200
Много се радвам за Росица. Дано да запази добрия тон и да продължи да се наслаждава на фермврството си въпреки намусените физиономии срещу нея.

Сега очаквам Георги да се извърти за всичко, чкоето е говорил пред Гинчев и да се маааазни,,маазни...

Не мисля, че Тримата 'стари' съвсем сами вземат решението за имунитет. Убедена съм, че преодукцията ги насочва на кого да го дадат

# 201
Офф Милена спечели имунитет..Нали я боляха ръцете бе, как беше толкова прецизна с яйцата.
Айде , Сашка ратайче, надявам се.

# 202
Точно Милена ли трябваше да вземе имунитет Confounded

# 203
Ето на Симо инстаграма ,ако някой го иска simeon_tomov_barca  Laughing
Отдавна го следвам и точа лиги 😂😂😂

# 204
Стискам палци Александра да е ратай. Дано Росица да не се подхлъзне и да реши да печели симпатии, посочвайки Христина.

# 205
Айде, Сашка изгоре! 😏
Милена не се трае! Направо се влюбих в Росица и Христина! Като херувимчета са в сравнение с Миленита!😑
Роман не е прав. Росица не е саботирала ратайство.
Дано отиде ратай със Сашка.  Да си гукат там двамата. Ако саботира ратайството, ще отиде на дуел.

# 206
Брех тези мъжете  много добри с яйцата   Laughing

# 207
Сашка може и с Гошо да е ратай..ша почерпи.
Ще пее и ще работи.

# 208
Сашка може и с Гошо да е ратай..ша почерпи.
Ще пее и ще работи.
ама да разхвърлят сламата деее

# 209
  • на село
И двамата, които исках ратаи_ с имунитет, добре, че не съм Росица, то затова не играя и тото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт