Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 209
  • 799
  •   1
Отговори
# 720
След като видях какво представлява Алекс - еми няма кой да бие Росица, искаш или не тя си е на финал според мен.

# 721
Александа още тук издиша и е бавна.
Ако до сега е била избрана на дуел от много време  ще си е в къщи.

# 722
Алекс беше направо жалка, добре, че е точна, а Лили не е, иначе...

# 723
Един от най-тежките женски двубои за мен. Това са си чисто мъжки игри като изключим първата...

# 724
  • London
Картала, не се напрягай чак толкова, че много се стреснах.
Знам, че не ви харесва мнението ми и от девет кладенеца вода извадихте, но за мен така стоят нещата тук в темата.

Можеш ли да четеш? Все едно аз да ти напиша ника Няма Мисъл! Схващаш ли?

Ех, нямаше късмет Лили в първата битка. Дано се стегне!

# 725
Значи едно ще ви кажа , ако тези жестове,  които Роман и Христина току що направиха  ги направят в Англия -ще ги арестуват и съдят . Егати и тъпаците 😡

Не съм гледала, какви са били тези жестове?

Някакси не ми е интресно да гледам като знам кой ще напусне. Не харесвам и двете - Лили адски много мрънка и определено не е чааааааак толкова наивна и скромна, а Александра си показа колко е хитра (избра си най-лесният противник), но иначе се прави на добричка, и много мразя жени, които се имат за нещо повече от другите жени: "Аз съм по-разлина", "Аз съм пич" бла-бла, тя не се замисля защо не е намерила общ език с повечето жени, просто трябва да покаже пренебрежение към собственият й пол .... поради някаква женска логика.

# 726
  • София
Мислех, че не харесвам Лили, но се усещам, че викам за нея. То пак ми е мрънкаща и не харесвам такива девици, но явно ми е по-симпатична от Алекс.

Видяхме я е Алекс, сигурно ще бие Лили, но Роси би я смазала.

# 727
Александра за действащ спортист доста зле се представя. Въпреки, че за сега води убедително, очаквах повече от нея.
Скрит текст:
Все по-възможно ми се струва спойлера да се окаже истина и да няма отпаднал и тази седмица.

# 728
Многоооо ме е ядд, така като гледам няма да има време за 5-та игра... :@

# 729
  • София
Скрит текст:
Ако са дали амулета на Александра, обезсмислят всичките битки на Лили досега, би било много тъпо.

# 730
Оф Sad Дано Лили да спечели 4та и 5та битка.

# 731
  • Пловдив
Алекс е изключително слаба. Ужасно слаба. Побеждава Лили засега само заради точен мерник и късмет в 1 битка, добра стратегия във 2, а алманаха си е 50-50 по принцип. Ама каквото...

# 732
Видях снимка от предстоящо събитие във фермата и разбрах кой ще отпадне... Предстои интересен край за битката

# 733
  • Дюселдорф
Алекс е изключително слаба. Ужасно слаба. Побеждава Лили засега само заради точен мерник и късмет в 1 битка, добра стратегия във 2, а алманаха си е 50-50 по принцип. Ама каквото...

За Лили съм, но тези игри не се ли печелят точно по този начин: първата с точен мерник и късмет, а втората с добра стратегия? Слаба е Александра, но Лили явно е по-слаба.

# 734
Видях снимка от предстоящо събитие във фермата и разбрах кой ще отпадне... Предстои интересен край за битката
Я кажи какво видя .В скрит текст

Общи условия

Активация на акаунт