ZANO Inspire: Инхалаторът – път към здравето на детето и цялото семейство

• 28 487
  • 229
  •   1
Отговори
# 75
За мен е важно да е тих и интересен на детето за да може да му привлече вниманието

# 76
Размерът на частиците, да е тих, да е на доказана марка.

# 77
Най - важен за мен е размерът на частиците и нивото на шум, както и пазарната цена.

# 78
  • София
Здравейте, интересува ме с каква скорост разпрашава инхалаторът?

# 79
  • София
Държа да лекува успешно, да разпрашава фино, да е бърз и по възможност тих.

# 80
  • Elhovo
Нашата педиатърка все ме съветва да си закупя инхалатор, защото малкото ми момиченце доста често боледува.Преди това баткото ни беше същия. Но все си мисля , че тя ще се плаши от него, ще плаче и няма да иска да стои. Доста добри отзиви има за ползата от инхалаторите, но така и не съм ползвала за моите деца, но тъй като са скъпи и все не се решавам , защото не искам да купя нещо , което ще стои неизползваемо. Мисля, че те няма просто да стоят и да вдишват.

# 81
  • На брега на морето
Споделете ни кое е най-важното за Вас при избора на инхалатор?  -финни частици, тих, компактен.

# 82
За мен този уред трябва да е компактен, изработен от материали, които да останат здрави, ако дете по невнимание го блъсне. Самите накрайници трябва да могат лесно да се мият и дезинфекцират.

# 83
Както писах и в другата тема за термометъра, ще напиша и тук, че преди дни се сблъсках с първата настинка на дъщеря ми и изпаднах в шок и ужас. От тогава не спирам да чета за варианти - термометри, инхалатори, ароматерапия - всичко, което би помогнало за един здрав детски организъм.

За мен инхалаторът трябва да е компактен, лек, не много шумен, защото тя се буди и от най-малкият шум, да се почиства лесно. И разбира се - да е ефикасен.

# 84
Когато стигнах до там да търся инхалатор, основен фактор беше нуждата като се замисля. В него момент влязох в магазина и директно купих нужното.
Инхалаторът ми е на 7г, имал е здрава експлоатация. Дори и ма познати и приятели съм услужвала с него.

# 85
  • Пловдив
Споделете ни кое е най-важното за Вас при избора на инхалатор?
Нямам представа, защото от години само чета за инхалаторите и никога не сме ползвали такъв. Може би, най-важното е да помага бързо и ефикасно при оздравителния процес на детето.

# 86
Все още нямам инхалатор,но знам че е необходимост за всеки дом,особено за семейства с деца. За мен е важен размерът на частиците,нивото на шум и ефективността.

# 87
  • плевен
При избора на инхалатор най важното за мен е да е безшумен, със забавна форма и вид, за да не се плаши детето   и компактен.

# 88
Нямам инхалатор и честно казано винаги съм смятала това за една добра инвестиция ! Уви не заделям средства за това.....
Това което ме интересува е, има ли средство за инхалациите, с които може той да се използва за профилактични цели ?

# 89
  • Стара Загора
От едно известно време съм се замислила за покупка на инхалатор. Но не съм наясно с какви характеристики трябва да се съобразя. Ще следя темата с интерес за да сее ориентирам Wink

Общи условия

Активация на акаунт