ZANO Inspire: Инхалаторът – път към здравето на детето и цялото семейство

• 28 475
  • 229
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте,

За мен най-важното при избор на инхалатор е:
1. неговата ефикастност
2. шума, който издава
3. теглото на инхалатора
3. бързината, с която разпръсква течността.

# 91
Критериите за избор биха били параметри, марка, цена. Предстои подобна покупка и вкъщи и започнах да се оглеждам какво се предлага.

# 92
  • София
Когато наскоро ми се наложи да купя инхалатор имах следните изисквания - да е възможно най-безшумен, да има накрайници за уста и нос, да е компактен.

# 93
Да е компактен,тих  и да се намират лесно консумативи за него.

# 94
Може би размерът на частиците, както и нивото на шум.

# 95
От каква възраст може да се използва- детенцето ми е на 2 месеца?

# 96
  • Димитровград
Явно, че най-важен е размера на частиците. Но и цената е определяща.

# 97
За мен е важно размерът на частиците,да е компактен,за да е удобно при пътуване и да е възмножно по-малко шумен.

# 98
  • някъде
При избора на инхалатор най-важното за мен е да е тих, компактен и на добра цена.

# 99
Все още нямаме инхалатор, въпреки многото положителни мнения на близки и познати за употребата му. Иначе според мен най-важното би било да е подходящ и привлекателен за деца, както и да бъде компактен.

# 100
За мен е важно инхалаторът да е тих, за да не се стряска детето, да може лесно да се побере в багажа при нужда и да е ефективен. Често използвам инхалатор и на нашия му липсват някои от изискванията.

# 101
Вече имаме инхалатор и затова мога да кажа какви са недостатъците и бих търсила новият да е възможно най-тих, също  и размерът на частиците, сегашният не е това, което искам

# 102
размера на частиците Simple Smile
да е колкото се може по-безшумен,че изпитваме страх Simple Smile
да има накрайник за уста и за нос Simple Smile

# 103
  • Across the Multiverse
Кои са най-често използваните препарати за инхалации в домашни условия и кой за какви състояния помага ?

# 104
Да се ползва от деца и възрастни, да е компактен и има накрайници за нос и уста.

Общи условия

Активация на акаунт