ZANO Inspire: Инхалаторът – път към здравето на детето и цялото семейство

• 28 470
  • 229
  •   1
Отговори
# 105
Да е тих, компактен и с лесно намиращи се части за птдръжка.

# 106
  • София
Здравейте!
Никога не съм ползвала инхалатор, но проявявам интерес отдавна. На няколко пъти тръгвам да избирам, но в крайна сметка не се решавам на покупката. Искам да е с лесно боравене и поддържане. По какво да избера качествения инхалатор?

# 107
Откакто започнахме датска градина, постоянно сме с течащ нос и с кашлица. Дали инхалаторът би ни помогнал?

# 108
При избор на инхалатор гледам размера на частиците и скоростта на разпръскване.

# 109
Задължително да е безшумен, компактен и лесен за поддръжка!

# 110
  • София
Не съм използвала инхалатор с първото дете. Не боледуваше често слава Богу, но очакваме второ и обмислям покупка. Приятелка е много доволна от опит с трите и дечица и препоръчва ползването му при запушен нос, кашлица, сополи. Честно казано не знам какво трябва да гледам при избора на инхалатор.

# 111
Да е тих и да е с дълъг срок на гаранцията.

# 112
  • София
Синът ми е на 13м и все още не съм купила инхалатор. Не искам да се презапасявам без да има нужда. Въпреки това съм запозната с моделите на пазара. За мен е важно да бъде тих и лесен за поддръжка. Знам, че от голямо значение е и скоростта на разпръскване, както и размерът на частиците.
Ще следя темата обаче, за да бъде подготвена, ако се наложи.

# 113
За съжаление напоследък инхалаторът е един от най-употребяваните уреди в дома ни. Като най-важно бих отбелязала ниското ниво на шум. Когато го купувахме , не съобразих това и за съжаление попаднахме на доста шумен. Другото важно  е оптималното разпрашаване на частиците и , разбира се, дизайнът и лесната поддръжка.

# 114
От известно време си мисля да закупя инхалатор, но ми се иска да е качествен и още не съм се спряла на марка. А и не съм много сигурна дали е подходящ за проблема, който има детето ми.
Въпросът ми е: Добре ли е да се правят инхалации при задна хрема?

# 115
Инхалаторът трябва да е тих , практичен и удобен за пренасяне , заради честите гостувания при баба и дядо.

# 116
  • Монтана
Да е тих и компактен и съотношение цена/качество .

# 117
  • Пловдив
Нямам инхалатор и честно казано винаги съм смятала това за една добра инвестиция ! Уви не заделям средства за това.....
Това което ме интересува е, има ли средство за инхалациите, с които може той да се използва за профилактични цели ?
Физиологичен разтвор, но само такъв, който е именно за инхалации

# 118
Кой физиологичен разтвор е специално за инхалации?
Според мен профилактика с инхалатор не се прави, но ще ми е интересно, ако някой даде повече информация по въпроса..

# 119
  • Пловдив
Първият излезнал в Гугъл: http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=73

Вкъщи ползваме друг Simple Smile И в момента съм с маската дори

Общи условия

Активация на акаунт