ZANO Inspire: Инхалаторът – път към здравето на детето и цялото семейство

• 28 492
  • 229
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да бъде ефективен, да бъде тих и консумативите да бъдат на достъпна цена.

Въпросът ми е:  При какви състояния се използва?

# 61
  • Пловдив
Когато купувах инхалатор, трябваше да стане на момента, защото детето беше болно, така че използвах жокер Приятел-препатил, т.е. мама с дете минала по този път Simple Smile и не сбърках.

# 62
  • Северозапада
При избора гледах размера на частиците и скоростта, с която изпарява.

# 63
Моето бебе е малко, все още нямаме инхалатор, но смятам, че е време да се сдобием. Искам да бъде максимално тих, да не е страшен и да не плаши бебето като го види. Смятам, че размера на частиците, които разпръсква, също е важен. Да бъде с компактен размер и да има гаранция.

# 64
  • Лясковец
Да е тих,да не е стряскащ за детето,ако има опция за мелодии или разказвач на приказки ще е от голяма полза.спомням си първата ни среща с този уред каква борба и рев беше,често ни се налагаше да ни поставят урбазон .

# 65
  • Варна
Постоянно тук във форума чета мнения на потребителки,  ползващи инхалатори и доволни от действието им.
Бих искала и аз да пробвам, тъй като често  се разболявам я от настинки,  я от нещо вирусно поради отслабнал имунитет, а не ми се иска да се тъпча със скъпи и не винаги ефективни лекарства.

# 66
Много искам да имаме инхалатор. В избора си на такъв бих се доверила на специалистите в бранша. Нужен е, когато имаш малко дете.

# 67
Вече втора седмица търся добър инхалатор, спряла съм се на два-три модела, но идея си нямам какъв да избера, лично на мен темата ще е много полезна, успех на всички участващи!

# 68
Добро съотношение цена/качество и да може да се ползва с най- разпространените лекарства.

# 69

Най-важно ми е размера на частиците, които разпръсква, да е тих и компактен с лесен монтаж и дезинфекция.

# 70
  • София
Да бъде тих, компактен и ефективен.

# 71
  • Beyond the stars
Обмислям от преди да имаме бебе, пък сега - съвсем. Не съм сигурна кое е водещо, но предполагам да е тих, компактен, размера на частиците и естествено - отзивите на потребителите да са добри.

# 72
За мен най-важно е да е ефективен, да е подходящ за възрастни и за деца, да не е много шумен, да е лесен и удобен за използване и поддържане.

# 73
  • Пловдив
Не съм ползвала инхалатор и не знам какъв би бил по -добрият избор . Много бих искала да имам такъв.

# 74
Замислям се от няколко години да си закупим инхалатор, но да си призная до момента не сме го направили. На пазара има много видове и на различни цени. Бих се възползвала от професионално мнение какви биха били препоръките за закупуване на качествен инхалатор?

Общи условия

Активация на акаунт