Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 41

• 15 160
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Москита, добре че не си сценарист, така като на конвейр ги подкара.

Не, първо ще оперират, ще се гледат, Марио ще си хапе езика, за да не попита Добре ли си. Разни такива неща ще се случват докато стигнем до целувката. Преди това ще има вечери с гушкане и сълзи. Ние знаем, че Марио не е по обясненията, ама ще им се наложи и да поговорят. Пък едва след това ще стигнем до опит за целувка.

# 121
ДониБони , благодаря за темата  Flowers Hibiscus !
Само се записвам , нямам какво да коментирам -Стаменова , закачките с косата , 15 мин.Фотев се нерви на шаха , 25 мин. се правим на интелектуалци с двете книги...

# 122
Да знаете ще си платим за този смях сега - ще ни се стъжни Joy

Моски, то времето не е от значение за сценаристите, дали напред, дали назад е все тая Grinning

# 123
Дани, аз си мисля, че първо ще има опит за селувка от страна на Марио, но няма да се получи, Зорница ще се отдръпне. После Марио ще е съсипан, тъжен и страдащ и ще я чака, а крачката към близост ще е направена от Зорница.

Аз вярвам, че до края на сезона ще видим Зорница отново грееща. Просто не мога да повярвам, че ще я оставят съсипана
Роси, Марио освен да я прегърне, не мисля, че ще се осмели на нещо повече.
Зорница е много наранена и той го вижда. Трябва да поговорят, да си излее тя болката и да осъзнае, че не е виновна тя за нищо, което Марио би трябвало да й обясни и подкрепи.
Малко живец, усмивка, някоя хубава БЛИЗАЛКА  - това ще я върне лека, полека...... и към живота, и към него!!!

# 124
Айде лека и мека.
Да не изпишете темата до утре

# 125
И от мен чао! Да не сънувате овцете от рекламата на Вики smile3502

# 126
И от мен чао! Да не сънувате овцете от рекламата на Вики smile3502
Искаш ли да видиш какво ще сънуват? Smiling Imp

# 127
Лека нощ......ако успеете да заспите Joy
Скрит текст:

# 128
  • София
Да знаете ще си платим за този смях сега - ще ни се стъжни Joy

Хаха, Майче и аз си го помислих. Но то не остана, вече трябва да ни водят към развръзка,чтака че съм здраво с розовите очила.

Дани, аз си мисля, че веднага след пациентската ще видим подобен разговор. Не вярвам това Зорница да позволи Марио да е до нея да включва само физическа близост - т.е да я прегърне. Според мен, за да може Марио да и помогне да преодолее случилото се, тя ще му сподели болката си, за срама, омерзението и вината които чувства.

# 129

Тази сцена ми скъса сърцето. Евала на Велислав затова, че успява с много малко да пресъздаде така плътно образа на Марио. Просто в този момент от него бликаше толкова топлина и любов. Жестът му -  как я целуна и гушна Heart Heart Heart И думите бяха красиви.
Само така и не разбрах защо Зорница беше така унила...

# 130

Аз много харесвам Марио и тук - толкова нежен, погали я, целуна я по челото ❤❤❤
Да се разтопи човек!!!

# 131
  • София
Еми, като сме почнали с нежния Марио, да си кажа и аз HeartHeart Eyes

# 132
Роси, то накъде по надолу да ходим - няма, само нагоре Grinning

Мисля, че в скорошните епизоди тази седмица има шанс да ги видим така:

# 133
Или пък така Wink :

# 134
Аз пък харесвам Марио, който я тръшна на шкафчето, а тя го гледаше с огромните си очи, пълни с доверие, ама нямам гифче за илюстрация Cry

Значи цял сезон ше страдам, че не можаха да се скарат качествено, та да се сдобрят Joy

Дрийми това за мен беше.най-прекрасния момент, а Зорница беше божествено красива. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт