Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 41

• 15 152
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Ех, второ дълго промо няма лиии...

# 106
Огняново-Банково страстно-химично разстройство Smile  Smile
"Огняново-Банково страстно-химично изпепеляващо разстройство" - така е още по-точна диагнозата. Joy

Maйче, много ми липсва така усмихната до уши. Много време май ще мине преди да я видим пак така.

# 107
Така ще я видим, докато си избира официалните дънки за сватбата Joy

Айде да не е скоро, моля, искам да гледам гневен, тъжен, отчаян Батко, който се превръща в Мечка Стръвница Joy

# 108
  • София
Дани, аз си мисля, че първо ще има опит за селувка от страна на Марио, но няма да се получи, Зорница ще се отдръпне. После Марио ще е съсипан, тъжен и страдащ и ще я чака, а крачката към близост ще е направена от Зорница.

Аз вярвам, че до края на сезона ще видим Зорница отново грееща. Просто не мога да повярвам, че ще я оставят съсипана

# 109
Моски, той е готин така, ама и Зорница е готина ухилена като репичка, к`во правим? Joy

# 110
Айде да не е скоро, моля, искам да гледам гневен, тъжен, отчаян Батко, който се превръща в Мечка Стръвница Joy
Е, хайде да не прекаляваме много, че не останаха много епизоди до края на сезона вече. Grinning

# 111
Полудяхте.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 23:15 от Анонимен

# 112
  • София
Казах ви, ще видим Зорница толкова ухилена, сигурна съм. Дори очаквам животът да се връща в нея още след следващия епизод. Хващам се на бас.
Само дано ги дават и да имат достатъчно екранно време

# 113
Банков и Дамянова и Марио и Зорница. Залагам си главата, че ще ни покажат подобен паралел.
Прочетох го два пъти, за да видя дали си  оформила двойките правилно Joy

# 114
Значи, утре е гневен до степен да му се иска да метне някой от покрива, в четвъртък Зорница казва, че май няма да се дърпа да й помогне. В петък я прегръща, после вторник тя се усмихва, сряда аха да се целунат, Зорница бяга, четвъртък се целуват, петък аха да правят секс, Зорница бяга втора част, вторник правят секс наистина, сряда обсъждат сватбата и накрая се женят Joy

# 115
Казах ви, ще видим Зорница толкова ухилена, сигурна съм. Дори очаквам животът да се връща в нея още след следващия епизод. Хващам се на бас.
Само дано ги дават и да имат достатъчно екранно време
С теб съм, Роси. А дано! Grinning

# 116
Явно Велислав е с прическа, преди заминаването за Щатите се е постригал 😂😂😂
Или за ролята на Aдил Joy
Значи тези епизоди са заснети преди заминаването? Обърках сметките и бях започнала да се надявам, че по някакъв начин са се оправили с отсъствието му и няма да има дупки в участието му.

# 117
Моски, това в какъв времеви интервал става или то за нашите сценаристи не е от значение? Joy

Дона, недей с тази снимка, че ме стресираш Grinning
И аз така прочетох го втори път да съм сигурна в имената Joy

Голяма скука този епизод, но пък голям смях при нас! Grinning

# 118
Дона, недей с тази снимка, че ме стресираш Grinning
И аз така прочетох го втори път да съм сигурна в имената Joy
Другия вариант ми беше въртящия очи Тони Joy

# 119
Майче, времето го оставям на сценаристите, те се справят по-добре Joy

Общи условия

Активация на акаунт