Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 41

• 15 102
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Ами сърцето  му е на пихтия, освен това аз пак ще кажа, че на тях им е лесно отстрани, обаче той всяка вечер се прибира, гледа я как се мята насън, как плаче тайно, как няма живот в очите й и нищо не може да направи, много ясно, че ще избеснее.

# 91
  • София
А дали можем да се надяваме на прегръдка и сълзи в следващия епизод?

# 92
Kоментарът беше във фейсбук, имаше въпрос какво ставало с братята - гаджето на Дамянова и оня с бъбрека Joy Mного се смяхме и се шегувахме тук.

# 93
Роси, ако не утре, в четвъртък най-късно Зорница ще поддаде. Grinning

# 94
Kоментарът беше във фейсбук, имаше въпрос какво ставало с братята - гаджето на Дамянова и оня с бъбрека Joy Mного се смяхме и се шегувахме тук.

Хахахахаххаахахаххаха, цвиля!!!

# 95
Ами сърцето  му е на пихтия, освен това аз пак ще кажа, че на тях им е лесно отстрани, обаче той всяка вечер се прибира, гледа я как се мята насън, как плаче тайно, как няма живот в очите й и нищо не може да направи, много ясно, че ще избеснее.
Ох, тъжно ми става за Зорница. Кога ли отново ще я видим така усмихната и с този живец в нея? Сега е като призрак, студена, унила, все едно само тялом е там.

# 96
Роси, ако не утре, в четвъртък най-късно Зорница ще поддаде. Grinning
Алилуя, Моски 😊  Дано си права.

# 97
Щом Марио е така избеснял то ще става дума за Зорница, тъй че трябва да я видим, иначе Захариев така да вика Марио да му дава акъл Grinning

Злати, браво, вярно че за това ставаше на въпрос, помня че го коментирахме, ама не помнех контекста на разговора Joy

# 98
  • София
Моски, Марио няма да стои настрана. Още утре ще имаме разговор.
Даже предвиждам много любов - Банков и Дамянова и Марио и Зорница. Залагам си главата, че ще ни покажат подобен паралел.

# 99
Доне, мерси за темичката. Flowers Hibiscus

Надявам се след днешния епизод да разделят окончателно сюжетните линии и да приключат с двусмислените сцени.

Чакам с нетърпение пациентката на Зорница. Вярвам, че ще бъде катализаторът, който ще извади от нея всякакви емоции, натрупани от преживения кошмар и ще й покаже пътят, по който да върви. Ще е преломен момент за отношенията им с Марио и този път ще изпоприпадаме сериозно.

Ооо, обожавам го това гаменче, особено като се разбеснее така! Heart Eyes

# 100
Мариоооооо. Как да не го обожава човек? И на мен ли така ми се струва, но прическата му е различна?

Кога според вас се очаква втората първа целувка?

# 101
Бърз запис и от мен, Доне, мерси за темата Kissing Heart
Мен Вики и Вики много ми харесаха, имаше директни препратки, че са един за друг. Силно се надявам, че Банков ще си е с истинската Дамянова вече Joy, без повече иде ми, дойде ми.
Чета и аз във Фейсбук и положението е направо ... Scream предлагам на Международнатa класификация на болестите МКБ-10 да включи още една диагноза - Огняново-Банково страстно-химично разстройство Smile  Smile

# 102
  • София
Фифф, не мисля, че ще е утре. Ще мине още време според мен. Първо Зорница трябва да се престраши отново да се сгуши в Марио.

Явно Велислав е с прическа, преди заминаването за Щатите се е постригал 😂😂😂

# 103
Аз залагам първо на получена усмивка, а после целувка Heart
Толкова лесно няма да поддаде. И ще дойде от нейна страна. Simple Smile

# 104
Яни, да, кога ще я видим отново така?:

Заради вас надникнах във фейса, има един убийствен коментар, цитирам: "Героинята на Духовникова падна като парашутист. Веднага след това имаше завръзка ( тя е сама,, той е сам) кулминация (имат еднакви имена, четат еднаква книга) .... само сексът и сватбата останаха за утре вечер." - това последното ме разби, разревах се  JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт