Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 41

• 14 571
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
И не е случайно, че са с еднакви имена. За да се подчертае с ееей такава червена черта колко си приличат.

Това е много интересен акцент!

# 61
  • София
Дани и аз никога не харесах двойката Банков Огнянова, точно защото нямаше никаква взаимност. Може би ако бяхме стигнали до момента, в който Зорница успява да успокои Банков щях да ги харесам. Обаче те не стигнаха до там, останаха с егоизма и еднопосочното даване.
Наистина противоположностите се привличат, но не и когато са различни вселени, различен светоглед. Тогава нямат шанс за повече от една краткотрайна връзка.
Аз си мисля, че по-важно е да намериш сродната си душа, да трептиш с партньора ти на една честота. Това не значи да сте еднакви, а да се допълвате. Образът на Марио допълва този на Зори. Вярвам, че ще е същото и с Вики и Вики.

# 62
Значиииии, на едни други места държат сметка на Теодора Д., че "нахълтва с гръм. Че и с претенции към един от главните герои, който на всичкото отгоре има изпепеляваща връзка, готова да възкръсне ... "

JoyJoyJoy Рева от смях!!!

# 63
Вие не ме разбрахте, не казвам, че сега ще им се получи, а че в началото беше хубав начина по който ги сближаваха и можеше да се развие добре, ако не бяха променили нещата в движение. То и сега ако се наложи някой да излиза ще направят такъв завой, та да се чудиш откъде е дошло като при Мазови Joy

# 64
Роси, и аз така мисля.
Даже се сетих за Евгения и думите й, че някой трябва да успокои душата на Банков. Simple Smile
Ама чудесна в фимейл Вики, освен това са си на годините и си подхождат и визуално.

Ааа, Майче, да, абсолютно, тогава щеше.да им се развие.любовта и да са щастливи с малкото Банковче Grinning

# 65
Моски и аз това щях да кажа. Виктория беше липсващото парче от пъзела. Банков си намери сродна душа. Със Зорница никога не са общували по този начин. С Виктория са на една честота.
Не чух добре диалозите и ще трябва да повтарям, но на първо гледане останах с впечатление, че май Банков не иска и не търси изпепеляваща,  извънземна.... какво беше там любов. Възвишена любов търси човека 😁.

# 66
По спомени - Банков даваше смесени сигнали на Зорница, а тя търчеше по него като луда. Идеята сама по себе си не ми допада . Въпреки че имаха и хубави моменти.
Радвам се, че така се развиха нещата. Иначе щяхме да стоим в неизвестност за Велислав!

# 67
  • София
Майче, точно. Значи ако след като заживяха заедно бях видяла истинска грижа и любов щеше да е супер. Ама те сякаш се отчуждиха още повече. Често съм казвала, че при мен беше, аха да харесам връзката им и ме изненадаха неприятно.
Но Зорница я обичам от първата минута, в която се появи в сериала. И за това вътрешно се съпротивлявах срещу това да търчи след доцента.
За мен една от най болезнените сцени е когато Зорница тича след мотора на Банков, когато отидоха на вечеря. Е тогава ревах от яд

# 68
Роси, те още преди да ги съберат сценаристите почнаха с мазането, ти след това Grinning

Добре де, друг не го ли намира за малоумно това с Вики и Вики? Joy

# 69
Майче, не, на мен ми е забавно Grinning

Роси, аз бях така като тя пожела да говори с него след като я изгони от тях, той отказа и тя хукна по него в зимния дворец и върха на всичко беше като след това тя му предложи да пият по нещо и той я отряза. Толкова унизително беше.

# 70
Значиииии, на едни други места държат сметка на Теодора Д., че "нахълтва с гръм. Че и с претенции към един от главните герои, който на всичкото отгоре има изпепеляваща връзка, готова да възкръсне ... "

JoyJoyJoy Рева от смях!!!
Фейсбук мъдростите къртят тая вечер Joy

Cпомняте ли си как коментирахме каква огнена двойка биха били Банков и Виолета. Mисля, че сега с Виктория ще се получи  Simple Smile

# 71
"Ти кво правиш тука бе?
Асистирам ти!"
Joy

Междудругото, днес Банков по време на операцията като казваше "калтер", все се сещах за"калтерът гъделичка" и Хичкок сцената му от 4 сезон Joy

Злати, днес е огромно удоволствие да се чете фейсбук

# 72
Проверих няколко пъти да не съм сбъркала темата. Animal Joy Cat

Хайде по темата и аз тогава. Това с четенето на книга го предвидих  преди три дни, но мамка му беше на лично и нямам доказателство. Animal Joy Cat Майче, мен също ми изглежда странно, че е Дамянова Animal Joy Cat

# 73
  • София
Ди, защото се римува с Огнянова ли Simple Smile

На мен не ми е смешно, нямат време и искат да ни покажат по всякакъв начин колко един за друг са двамата.
И аз четох във ФБ, жалка картинка. Но най върлите фенки или пишат през фалшиви профили или не знаят чия страна да вземат и си траят.

# 74
Утре ще плакнете око с гневен Марио. Мина кратко промо Wink
Ей сега ще го кача

Общи условия

Активация на акаунт