Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 41

• 14 564
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Майче, мен това, което ме удивлява, е че Велислав ошета България и света, но въпреки това се мярка във всеки епизод, а Диде си е все тук и вече два епизода я няма. Мистика Joy
Рисува жената.
Това е сериозен процес.
Сериозно към изкуството, моля!

# 46
Дона, и нея чете. Eдно такова, малко, червено книжле беше  Laughing
Явно не я е разбрал на английски, затова втори опит Joy

# 47
Майче, мен това, което ме удивлява, е че Велислав ошета България и света, но въпреки това се мярка във всеки епизод, а Диде си е все тук и вече два епизода я няма. Мистика Joy
Хаха, и аз си мислех същото.
И утре май няма да ги има, но в четвъртък да вземе да се появи вече насилената пациентка.

О, Дона, кога успя и сладки да забъркаш. Изглеждат превъзходно  Grinning

# 48
Снимката е стара - правя ги всяка година, запазена марка са ми Joy

Господа, не се бутайте, моля! На всеки ще обърна внимание, за всеки ще има парче мусака, три пълнени чушки и кутия сладки Joy

Полудяла съм. Ти си написала "Мистика", аз чета "Митака" Joy ужааааааааас

# 49
Хахахха, Доне беее Joy

Вярно е, че съм пристрастна, но гледам.днес Вики и Вики и си мисля колко си подхождат като двойка - като герои, нямам предвид външно, но и двамата имат сходен темперамент. Гледам Марио и Зорница и те много си подхождам. И си мисля как Банков и Зорница бяха крайно неподходящи като характер и темперамент, направо се чудя защо хората искат да ги събират. Хубаво се целуваха, ама...той лед, тя огън.

# 50
Не си пристрастна. Грешна си. Изневеряваш, мислейки за Вики и Вики.
Марио и Зорница са горчиво обидени (сори, не намерих гневни, обидени и разочаровани МиЗ на телефона си):

Искат да ги събират, щото им е толкова акъла Joy

# 51
Моски, всеки си намери майстора, така де сродната душа. Joy

# 52
Вярно е, че съм пристрастна, но гледам.днес Вики и Вики и си мисля колко си подхождат като двойка - като герои, нямам предвид външно, но и двамата имат сходен темперамент. Гледам Марио и Зорница и те много си подхождам. И си мисля как Банков и Зорница бяха крайно неподходящи като характер и темперамент, направо се чудя защо хората искат да ги събират. Хубаво се целуваха, ама...той лед, тя огън.

Абсолютно! Искат да ги събират от инат. Те вероятно са забравили половината от сцените на Банков и Зорница от 4ти сезон.

Изненадах се много, че туморът е злокачествен. Сега Банков ще има за кой да се грижи, а Виктория няма да е сама. На мен ми допада подобен сюжет. Надявам се само да не повторят тежката история с Виолета. И се надявам да не са вкарали Теодора Духовникова само, за да убият героинята и.

# 53
Аз не съм харесвала Банков и Зорница като двойка - той беше доминиращия, нямаше равнопоставеност в отношенията им, все тя догонваше, поне аз така ги осещах нещата.
Докато сега с Виктория стъпват на друга плоскост. И двамата са силни характери, очукани от съдбата и може би това ще ги сближи.

# 54
Дани, съгласна съм. Както Моски обясняваше, че образът "Марио" е правен за "Зорница", така и "Виктория" е правена за "Банков"

# 55
Аз не съм харесвала Банков и Зорница като двойка - той беше доминиращия, нямаше равнопоставеност в отношенията им, все тя догонваше, поне аз така ги осещах нещата.

Мога да се обзаложа, че фенките на Банков и Огнянова са фенки на Fifty shades Grinning вероятно са прочели всяка от книгите по няколко пъти.

# 56
Голяма скуката този епизод, върнах го и го изгледах. Улучих кога да съм навън Grinning

Moски, да ти кажа на мен точно това ме кефеше, че са противоположности - нали те се привличат. А при еднаквите също не е скучно, защото пък при тях е все едно два остри камъка да триеш един в друг. И двата вида връзки имат своя чар и искри.

Дона, ами то и Зорница беше създадена за Банков Grinning

# 57
Доне, абсолютно! Просто му пасна веднагически. И и двамата са хладни остри саркастични умове. Чудесни просто.
А Маша си е за Мечока, да се гушкат, да търкат челца, и да се кискат като ученици Grinning

Майче, тя беше създадена за него но в друг момент - той се е отказал да живее, сърцето му е лед и тя с любов и упористост го разтопява. Обаче той си е друг темперамент и с разтопено сърце Grinning За тогава си изпълни функциите, сега вече.наистина са други хора.  Противоположностите са готини, стига да не живеят заедно Joy Аз просто не мога да си представя цвъркащата огнена гушлива споделяща Зорница да живее с хладния саркастичен доцент. Тя си търси някой да я гушка и обгрижва,разбирайте Беър Joy
Но с Теодора все едно последното парче от пъзела щракна.

# 58
Майче, права си, но обстоятелствата вече са различни. Зорница не е тази Зорница от 4ти сезон. Тогава тя беше пригодена да лекува болното сърце на Банков - мила, добра , обичаща безкрайно и прощаваща до глупост. Сега образът на Зорница е много по-задълбочен и плътен, а и е свързан с този на Марио.
Ако примерно решат да съберат Банков и Зорница отпада Марио и отива на кино цялата им работа по 5ти сезон. Вместо това много по-разумно е да измислят нещо ново покрай Банков. В случая Виктория.

# 59
И не е случайно, че са с еднакви имена. За да се подчертае с ееей такава червена черта колко си приличат.

Общи условия

Активация на акаунт