Варненски благотворителни деяния ІІ

• 14 606
  • 363
  •   1
Отговори
# 255
Иви, напиши точно от какво има нужда, щото има доста дрехи насам натам.

# 256
Тя няма нищо...аз и занесох есенен панталон, но незнам дали ще и стане. Дадох и палто за зимата със сигурност ще и стане, и две блузки с къс ръкав, които също би трябвало да са и добре...Висока е колкото мен долу-горе около 156 - 158. Носи 37 номер обувки и като изключим че е широка от раждането не е едра. Не мога да преценя номера на сутиена според сестрата около 75B трябва да е, но за кърмачка ми се вижда малко (малък и бил бюста) Rolling Eyes жилетка, сутиени, бикини, чорапи и панталон или пола за нея... Момичето е изживяло някакъв сериозен стрес според мен и според сестрите, защото само мълчи и кима и е ужасно притеснена... За бебето има почти всякакви дрешки, занесохме доста вчера, нямат си само хавлийка и одеалце (но от там са им дали някакви за временно ползване)...Това е не се сещам друго

# 257
Кога и къде може да се донесат някой от тези неща?

# 258
Ами ако искате 16:30 пред кафетата на Летния театър  newsm78 Там може да се спре с кола, че по-лесно да се занесат нещата до колата. А, който иска може да дойде с нас после да и ги занесем. Мисля, от 16:30 до 17:30 да изчакам и после да идем до Аспарухово...

# 259
Днес ли Иви?

# 260
Да, днес

# 261
здравейте не разбрах дали на децата им се осигурява мляко всеки ден? мога да попитам в "РОСА"  дали няма да могат да осигуряват поне една част.А за туроператорската фирма може и да измисля нещо ако имате нужда от помощ.знам,че не се познаваме но много искам да помогна с нещо на тези деца.за  какво ви е туроператорска фирма?

# 262
  Сега видях отговора ти Ivy и няма да успея до 17:30 - много съжалявам  Embarassed

# 263
До кога може да ме изчака?

# 264
Туроператорската фирма ни трябва да доведе децата до Варна и после да ги върне в Овчарово , ще ги водим в зоокъта ,делфинариума и на пицария!

# 265
  • Варна
Сутиените, гащата с чорапа се нахождат  у мен, но нямам никакво време да ги нося гдето и да било. Ако някой има възможност, да ми пише или да ми телефонира и да намине да ги вземе някой вечер.  Blush Има разни дрехи, които ако успея да прегледам, струва ми се, ще й свършат чудесна работа.  Peace

# 266
ако толкова е трудно с тая туроператорска фирма,защо не пробваме с лични автомобили.аз имам 2 микробуса с по 15 места.все някой татко може да помогне с превоза.но незнам колко са децата.за кога искате да ги водите тук?

# 267
Доколкото разбрах такива са изискванията

# 268
За да не разводнявам тази тема писах в другата. Благодаря ви много на всички!   bouquet

# 269
  • Варна
ако толкова е трудно с тая туроператорска фирма,защо не пробваме с лични автомобили.аз имам 2 микробуса с по 15 места.все някой татко може да помогне с превоза.но незнам колко са децата.за кога искате да ги водите тук?

Не може с лични автомобили. Има изисквания на министерството за да бъдат изведени децата от дома и само легализиран превозвач може да издаде необходимите документи Confused. Ще търсим...

Общи условия

Активация на акаунт