Варненски благотворителни деяния ІІ

• 14 601
  • 363
  •   1
Отговори
# 270
  • варна
купила съм 30потничета и 30гащички. 1.15лв е цената на потника, 0.75лв на гащичките. ориентировъчно, защото са 2 различни размера и има малка разлика в цената. общо 56лв. български са, бели са, съвсем обикновенни. 20комплекта 32-ри размер и 10комплекта 34-ти размер

# 271
Гери,супер.! Като се видим ще ти дадем парите.

# 272
Какво ще се разбираме - колко часа тръгваме, от къде и кои ще идват?

# 273
  • варна
на мен ми се иска да дойда, но не обещавам напълно. около 95% съм там. ако идвам, ще е с кола. незнам как стой въпроса. как ходите по принцип. кога пазарувате основните неща

# 274
Добрата новина - "Пикадили" са спазили обещанието и са направили дарение. Идеята им е да продължат да помагат и в бъдеще.

mama diana, aз самата не знам какво точно са занесли, та ако имаш възможност, обади се на директорката, за да разберем какво пада от списъка.

# 275
Аз съм с кола.

# 276
Егаси, незнам какво става ,но сега говорих с директорката ,никой не и се е обаждал и не е правил дарение !!! Естествено и вярвам ,да не би Пикадили да са направили дарение на друг дом???

# 277
Ужас! Ще мръдна вече. Утре пак ще имаме дълги разговори. И аз не знам какво става, но ще разбера.  #Crazy

# 278
Има вероятност да съм ангажирана на 22-ри  Sad но дори и да не мога да дойда трябва да се видим да ви дам торбичката с дрешките за дечицата, за да могат да си ги носят  Hug

# 279
  • Варна
Добрютро Simple Smile!
Наистина давайте да се запишем кой ще ходи и да решим кога ще пазаруваме.

# 280
Аз няма да мога да дойда - сори  Cry

# 281
Аз ще дойда - Иви ако искаш аз да взема нещата ?

# 282
Добре Поли   love001 Ще ти пиша да се разберем   bouquet

# 283
Аз естествено ще идвам на 22. предлагам да се събираме на паркинга на Мамбо до Хеи в 8.00 ч. За пазаруването ,може в четвъртък 18ч. в Метро.

# 284
Ако има място в нечия кола бих дошла с удоволствие... А работя с/у Метро така че мога и при пазаренето след работа в четвъртък да помогна. 

Общи условия

Активация на акаунт