Варненски благотворителни деяния ІІ

• 14 600
  • 363
  •   1
Отговори
# 285
Винаги има място в колите ,всеки който иска да дойде и е без кола да заповяда!

# 286
Пред мен са документите за направеното дарение - фирмата се казва "Ларус" ЕООД. Дарението е за 420 лв. - хранителни продукти - доматено пюре, макарони, фиде, бисквити, леща, боб, ориз, сухо мляко, грах, прах за пране, белина, Доместос, маргарин, вафли, нишесте.

Най-вероятно човекът от Пикадили е посредник и той е направил връзката с ''Ларус", затова вероятно е станало объркването. Нека да актуализираме списъка, за да разберем какво остава да се вземе.

# 287
Къде е направено дарението ,защото очевидно не е в дома в село Овчарово!?

# 288
Дарението е направено и то е за дома в Овчарово.
Mama Diana, пред мен са документите - Свидетелство за дарение 14 от 15.09.2006 г.  в Дом за отглеждане на деца, лишени от родителска грижа "Добруджанче" с. Овчарово. Посочен е данъчен номер и Булстат на дома. Има подпис на директорката;
Приемо-предавателен протокол за предаване на дарението от 15.09.2006 г.  с печат на дома и номер. Отново е подписан от директорката.
На свидетелството за дарение има подписите на още четирима човека от дома, които са приели дарението.

Не знам кой какво говори и твърди, но мога да покажа документите на всеки, който прояви интерес.

# 289
Сега говорих с директорката ,дарението е направено от жена от Бургас работеща във фирма за печатане на картички ,не са споменали Пикадили или нас ,за това е станало объркването!Като пазаруваме трябва да купим повече месо ,сирене, кашкавал, риба и т.н.

# 290
  • Варна
Няма значение кой и какво, важното е, че има дарени продукти Peace!
Браво на оnche_bonche!

Диана, чухме се с monda в четвъртък ще се чакаме в 18 пред Метро и ще напазаруваме.

# 291
Здравейте момичета,
Ако ще съм от полза, мога да дойда и аз в Метро (искам да донеса парички) или ако сте събрали достатъчно и сте повече хора отколкото е необходимо, мога да ги дам на 22-ри. Ще има ли местенце и за мен??? Embarassed Embarassed

# 292
  • Варна
Здравейте момичета,
Ако ще съм от полза, мога да дойда и аз в Метро (искам да донеса парички) или ако сте събрали достатъчно и сте повече хора отколкото е необходимо, мога да ги дам на 22-ри. Ще има ли местенце и за мен??? Embarassed Embarassed

Ела с нас в Метро, ако си свободна Hug! Място ще се намери за 22-ри, то и почти няма разписали се!

# 293
В четвъртък 18ч. съм там.

# 294
ОК, и аз в четвъртък - в 18ч. на входа. Доскоро Grinning

# 295
Значи-аз,Пипо,Катюша и Мама Диана   в 18 ч. на входа на Метро.

# 296
Я кажете, за плодове какво е добре да се вземе и в какво количество - дали мога да си позволя ..

# 297
  • Варна
Какъв е точният план за 22-ри, ако смея да запопитам? Blush
Къде, колко часа, докога там и прочей подробност?

# 298
Ами доколкото разбрах 8 на Мамбо, и след 12 си тръгваме, като сложат малките да спят

# 299
Момичета, в мен има събрани 60 лв. Може би ще се съберат и още. Мислите ли, че е удачно да взема още бельо или пък чорапки? До офиса ми има едно магазинче за българско бельо. Рипсените потничета са по 2.60, слипчета и пликчета са по 2.30. Говорих с продавачката и тя каза, че ще ни направят отстъпка минимум 6 %. Как стои въпросът с чорапогащите. Дали да не навестя някоя чорапена борса. Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт