Спам тема (палава или пък не?!) от 21.11. до когато

• 21 246
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Тра-ла-ла
Исе, да ти е живо и здраво бонбончето Heart

# 1 021
  • Варна
Точно за Невъзможно бягство става дума. Вторият беше В обгорените земи, а третия - Последният кандидат.

# 1 022
  • На топло в неговото сърце.
И аз харесвам Лабиринтът,но не съм гледала все още третата част.
Лесна е вашата имате време за филми,а аз съм 7 клас и ще бъда кандидат-гимназист. Joy

# 1 023
...
Днеска съм решил да посетя едно друго барче за една бръза бира, е какво пък поне имам едни от най-стабилните бъбреци Simple Smile

И загрубя играта в тениса ...
Важни са бъбреците, грижи се за тях. Grinning

Почти не гледам спорт, мое би е най-красив от тенисистите, убачи не е мой тип - очите му са малки. Joy

# 1 024
  • над кукувичето гнездо
Как мина урокът вчера, Пънчи? Барът на мястото си ли беше? Grinning

Като нивото на река Дунав в сантиметрах - биез изминения Simple Smile

Днеска съм решил да посетя едно друго барче за една бръза бира, е какво пък поне имам едни от най-стабилните бъбреци Simple Smile

Е нищо ново ли не прихвана от толкова уроци?!
И вземи им направи един коледен подарък на тея бъбреци, щом са толкова услужливи.

П.П. Благодаря на всички за милите думи! Simple Smile

# 1 025
И аз харесвам Лабиринтът,но не съм гледала все още третата част.
Лесна е вашата имате време за филми,а аз съм 7 клас и ще бъда кандидат-гимназист. Joy
Дении, не е лесна твойта/вашта.
Точно днес се идосвах с дитето, щот изкара, че аз съм искала с решаването на 2 задачи и да ги научи, а аз ... тъкмо му казвах, че требе да реши поне 10. Гиди мързел и мрънкало на моменти ... ужаст!

# 1 026
Исе изпуснах снимката,но най-вероятно е сладурче детенце!
Инче,няма такова спокойствие.В Понеделник през деня разпечатвам материали за проект по физика,който трябва той и едно момиче от класа да представят.Отивам на родителска и като се прибрах,гледам  текстовия материал,който девойката е разпечатала първото от уикепедия и нищо общо с темата за проекта. Flushed Сядам на компа и до 23,00 съм готова с всичко текст,снимки и проект.Казвам на детето да препрати на девойката текста,за да има време да го научи/втора смяна са/ и на моя също,че на следващия ден трябва да научи" 10 безопасни начина за употреба на електричеството в домакинството".10 снимки визуализиращи всяка точка и се прибира във Вторник вечер и ми разправя имал 5-ца,защото запецнал докато разказвал. Imp Иде ми да вия  Rage абе 10 прости снимки са.Нямам думи!УжасТ! Scream

# 1 027
  • Тра-ла-ла
Дайте идея за анкета. В главата ми се клатушка само коктейл от ракия с текила и прелита някой умрел скакУец.  Joy Секви тематики за подаръци, Д,Коледа и пожелания ще ги оставя за празнични анкети.

# 1 028
  • Варна
Ами например - за чий дявол висите в бг мама и как се регистрирахте тук.

# 1 029
Хай размаха метлата!

# 1 030
  • Тра-ла-ла
Ами например - за чий дявол висите в бг мама и как се регистрирахте тук.
Тук не съм убедена, че ще обхвана цялата палитра от възможни отговори/причини. Може ли "дявол" да го заместя с "хОй" или с "ч*п"? Joy

# 1 031
Исе изпуснах снимката,но най-вероятно е сладурче детенце!
Инче,няма такова спокойствие.В Понеделник през деня разпечатвам материали за проект по физика,който трябва той и едно момиче от класа да представят.Отивам на родителска и като се прибрах,гледам  текстовия материал,който девойката е разпечатала първото от уикепедия и нищо общо с темата за проекта. Flushed Сядам на компа и до 23,00 съм готова с всичко текст,снимки и проект.Казвам на детето да препрати на девойката текста,за да има време да го научи/втора смяна са/ и на моя също,че на следващия ден трябва да научи" 10 безопасни начина за употреба на електричеството в домакинството".10 снимки визуализиращи всяка точка и се прибира във Вторник вечер и ми разправя имал 5-ца,защото запецнал докато разказвал. Imp Иде ми да вия  Rage абе 10 прости снимки са.Нямам думи!УжасТ! Scream
Почвам все повече да стигам до извода, че многото помагане не води до нищо добро. Обаче пък от друга страна като го гледам моя, че го мързи и ... както се казваше в една реклама (само дето там за ядене се говори): просто не мога да се стърпя! Опитвам се да променя себе си ... да видим! Grinning

Джу, нещо за зимата, студа, снега, уф ... ней лесно, бре! Мда, хич не тий лесно!

# 1 032
мне, става много конкретно така Grinning

за чий дявол висите в бг мама
Може ли "дявол" да го заместя с "хОй" или с "ч*п"? Joy

# 1 033
  • Варна
Ти после ще искаш и поименно да ги изброяваме ч@повете Simple Smile

# 1 034
Ахахахахах. Изброяване.

Общи условия

Активация на акаунт