Спам тема (палава или пък не?!) от 21.11. до когато

• 21 362
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
На мен пък тая Кандис ми е много противна. Почти колкото Дарма и Грег. Напоследък гледам Специален отряд, допада ми.

# 976
  • Euskal Herria
Чакам да се посъберат серии от новия сезон на "Друговремец".

# 977
  • Далече, далече
Сега обаче включвам вълчия нюх за да открия къде аджеба съм забутал една неразпечатана бутилка коняк ... 

Може да си забутал и луканка някъде.

Грег беше много смешен, когато Дарма го правеше на луд и щастлив.

# 978
  • Тра-ла-ла
На мен пък тая Кандис ми е много противна.
Значи ни за мъж, ни за сериал ще се сбием Joy Аз си я харесвам Кандисчето. Такава сладка шматка, ама не съвсем Grinning

# 979
  • Варна
Аз само като й чуех гласа на тая кокошка Дарма и се чудех къде да се дяна, изприщвах се направо.

# 980
  • Euskal Herria
Бурен вятър е вън, ще ми обрули всичките китки, мрачно е, очаква се да вали.  Обаче пък е топло, 16 градуса. И се чудя дали да правя плануваната обиколка.

# 981
  • Варна
Някой от вас фен ли е на Лабиринтът? Не е сериал, филм е, в три части.

# 982
....Сега обаче включвам вълчия нюх за да открия къде аджеба съм забутал една неразпечатана бутилка коняк ...  
Лане, таквиз чудесии откривам одма. Grinning

Хайче, аз бях фен, но с всяка нова част ме губеха по малко, докато ме изгубиха съвсем.

# 983
Ти нямаш ли да четеш някой дебел том икономически теории, а гледкаш сериали, м ? Ако няма за четене, то тогава в Ексела имат да се решават доста задачки. Филми гледала нашата и на кино искала, а кой ще заляга над книгите, кой ? Stuck Out Tongue

# 984
  • Далече, далече
Някой от вас фен ли е на Лабиринтът? Не е сериал, филм е, в три части.

Мисля, че съм го гледала, но само две части. Интересен е.

# 985
Първа - добре.
Втора - става.
Трета - WTF.
Грандионзен финал Хах.

Но пак е по -добре от оня другия - Дивергенти.
За Игрите на глада да не говорим.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 14:13 от Джаста Праста

# 986
Ти нямаш ли да четеш някой дебел том икономически теории, а гледкаш сериали, м ? Ако няма за четене, то тогава в Ексела имат да се решават доста задачки. Филми гледала нашата и на кино искала, а кой ще заляга над книгите, кой ? Stuck Out Tongue

Разплаках се Grinning
Гледам го вечер. От време на време. Пък другото ...... 3 теми имам да развивам днес

# 987
  • Далече, далече
Значи да не се прежаля за третата част. Grinning

# 988
Аз открих само една бутилка дето имаше на дъното и 2 пръста, а много добре си спомням, че купих тогава 2 бутилки ....  Абе ще я намеря, не за друго, а за чайчето ми трябва Wink  Филми напоследък нещо нямам време да зяпам, но мисля да гледам Аквамен като излезе. Сигно ще има хубави ефекти. Абе нещо ми се е прияла баница или бутерки ... оттдавам го на времето !

# 989
Значи да не се прежаля за третата част. Grinning
Бе, фърли му едно око, ако имаш нейде онлайн, без да теглиш.
Може и да ти хареса. Ама, знам ли. Тия филми така драстично се разминават с първоначалната си линия, че ... Язък.

Общи условия

Активация на акаунт