Любители на кучета - 86

• 25 521
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Seerose. , драскай Simple Smile

# 631
  • София
Е той Бизу не е дебел, даже не е кръгличък.
Май.

Рея е на внимателно следене на фигурата, че нали аз по стандарти не мога да се водя. Като и се вижда кръста,значи е ок. Сега е окръглила малко, че по едно време беше доста заслабнала, обаче ребърцата още си личат. На мама прасенцето лигаво.
Сега си джвака кокала под масата.

ПП 38 кила
Добре, че не порасна повече.

# 632
  • Варна
Така релаксираме двамата, докато аз си драскам с вас. Не е дебел, мускулест е, много тича, давам му човешка храна, ей сега проверих, напипвам ребрата. 😁
От рибеното масло му се качва апетита май. 🤔

# 633
Ей бясна съм значи! Бясна!!! След последния гаф на Стефанов, дето половината поръчка не пристигна, си бях казала, че повече от тях няма да поръчам. (То и преди това почти нямаше поръчка без липси, та това беше черешката на тортата). Обаче айде за кучо реших да му взема едно легло, което много ми хареса, та покрай него и храна поръчах. И ми звънят: легло няма! Храна - това и това няма... Е, отказах мижавия остатък от поръчката и вече съвсем никога няма да поръчвам от тях! Не само, ами и жалба ще пусна. То, бива, бива. Като го няма, да е отбелязано на сайта. Не да провалят плановете на хората.
Та сега ще трябва от зооплюс да спретвам и за него поръчка...

Малко за разведряване на обстановката:

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 17:41 от Епона

# 634
  • софия

Тука е на хавлииката и чака да я избърша

# 635
  • в Надежда-та
tzvetihc добре дошли! Много е сладко кутрето ❤
И аз с питанка (⁉)След разходка как почиствате лапите, с какво? Може ли всеки път да използвам шампоан или не е желателно 🤔
Като гледам колко снимки качвате направо ме е срам. Все едно го крия туй Мойто кутре, а аз просто нямам снимки. Все се сещам да снимам, когато ви чета, то то винаги в това време се е лепнало.... (оправдания)
Мн е изморена от кратката ни разходка преди малко 🤪

# 636
овца, снимай, снимай, това е най-хубавото на темата, снимчиците! Аз краката мия с подвижния душ само с вода след разходка.

# 637
Кучешки шампоан за лапичките, над едно легенче и търкам с една мека гъбичка, да разкарам всичката кал измежду пръстите. С подвижния душ абсурд, запъва се пред банята и това е. Като го къпя, ни чува целия вход, скимтене, плач, аз се карам, накрая се гушкаме и се черпим с нещо вкусничко.
Ама, за да прерови коша, влиза.

# 638

Осра ли пейзажа? Оф, и мойта така й става. Иначе припада от кеф да яде нещо различно, обаче после... Един път й взех бъбреци, сърца, дроб, като на нормално куче й ги сварих с малко ориз и моркови....е, съжалих после.
Оооо.. И питаш.. Чудо! Страх ме е да се прибера да видя какво е оставил през деня... Никаква храна, различна от гранули, повече за него.. Ц... Не.

# 639
  • о`майна лунна нощ е
Добре дошло на малкото кокерче в темата! И тъй като сме от половин година у дома и ние, батко й Оливър Швепс /нетипичен за нашите ширини кокер с английска осанка на Спрингер шпаньол/ се включва с малко история, разкази попреживяно и съвети.
Швепса дойде вкъщи на 2 м. и 10 дни. Захранен с не знам какви гранули, сравнително слаб, но изключително жизнен и див. Преминахме през адаптирането към новата храна, която му бях приготвила - една испанска, а след нея та и до днес сме на Еукануба - папи /все още/. Имахме над седмица период, в който акото беше почти течно, но се оправи с напасването на стомахчето към новата храна. Хапеше много от самото начало. Продължи да ръфа настървено, докато не смени зъбите /скоро падна последният кучешки/. Няма спасение това, писала съм го и преди. Ужасно е и за самите бебета. Сърби, боли - трябва да се гризе нещо. Вкъщи спасението беше един плетен панер, който му бяхме оставили да дроби на съчки. Така да чукна на дърво - нямаме нито една изгризана мебел. Знае си панера, ръфа си го, без да му се караме и всички сме доволни. Той дроби, ние смитаме материала после. Чорапи мъкне на килограм. Само да докопа някой и се отнася.
Вече от камбанарията на 8-те месеца, сме на друга вълна. Пък ръфа, но нежно, игриво. Около 6-я месец схвана окончателно излизането като форма не само за разходка, но и за вършене на работата навън. Вечер и когато е сам, винаги има достъп до банята, където слагахме пелена, но от октомври не съм бърсала нищо из вкъщи. На всяко нацелване на пелената, докато все още си вършеше работа у дома  - награда. Поне до петия месец се гонихме с парцалите у дома.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 18:57 от `ТуиГ

# 640
  • София
Аз взех много хубаво легло от Зооплюс. На котките им харесва, както е ведно назад из постовете ми. И на кучето му харесва, когато се вреди.

За ръфането - играчки, въжета... и клечки

# 641
  • Bарна, морето, сините вълни
Охх, всички сте показали страхотни муцунки, много много милички! Heart
Ние днес си правихме импровизирана коледна фотосесия вкъщи пред елхата с мъжо, бебка и Еро. Биляна беше споменал наскоро, че прави календари с кучето, та много ми хареса идеята ѝ. Избрахме снимка на Ерос с бебето и ще подарим на свекървата и нашите за Коледа и един за нас.
Като направи бебето 40 дни ще показвам Ерос колко смешно я гледа и как е на една страна от нея. Хем иска при нея и като плаче е пръв, а като я доблжим до него се дръпва. Grinning А аз винаги го викам при нея да свиква.
Хапна си и малко бебешко ако за разкош. Joy Преобличам я и съм метнала нанякъде памперса и се чува мляс-мляс-мляс. Хахаха, прасчо.

# 642
  • о`майна лунна нощ е
JoyJoyJoy

# 643
  • под тепетата
Календарите са с кучето и внучето, всичките различни.
Ето един, и без това не съм показвала снимка скоро, макар и лятна.
 Хей, тия бебета плачат за мачкане и целуване !

Ох, тоя поглед на Швепса все едно ми казва " На мен ли говориш, а?"

# 644
  • София
Добре дошла бебе Тайра. Разтопи ме, разкошна е. Това беше моя фаворит за порода, когато избирахме кученце, но просто ми попадна милото ни Джери и го взехме.

Pip4i, не знам защо е месец между двете ваксини. Така казаха. Вие сега с каква храна сте? Роузи изглежда много пораснала. И нашия е от 700 на 800грама. Пораснал е.

Общи условия

Активация на акаунт