Любители на кучета - 86

• 25 518
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Да се похвалим с новите придобивки, от втора употреба за 3.50 лв .

# 676
  • гр.Варна
Скоро не съм плащала данък.Коконата Ная

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 13:46 от плами76

# 677
  • София - Рим и обратно
Poss, тия наште са некви космически близначки. И мойта при ветеринарките е Лили Иванова, стиска уста, мижи и обръща главата, все едно й дават цианкалий. След което - а я пипнат, а се е тръшнала да пищи в истерия.

# 678
  • гр.Варна
Спящата красавица Кара

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 13:46 от плами76

# 679
esstela, от къде купуваш дрешки втора употреба?

# 680
  • Варна
esstela, от къде купуваш дрешки втора употреба?

Имам клиент, който работи в склад за секънд хенд и го помолих да ми отдели,не беше много удачно ( после разбрах  ) , имат право на определен грамаж всеки месец, но момчето ми направи добрина. Ако искаш, ще питам кои магазини зареждат и ще ти кажа.

# 681
  • София
Ох, страхотни са!
Попадала съм на уникални неща във ВУ магазините, ама си трябва доза късмет и ровене. За малки кученца е лесно - детските неща пасват много добре Simple Smile Досега в Мания съм имала най-добри находки, след тях са Зиг Заг (не знам дали ги има още). Всичките хавлии на кучовците са от там, разни малки постелчици съм им взимала също.

# 682
Ще ти бъда благодарна.

# 683
  • Варна
Ще ти бъда благодарна.

Още довечера, ако дойде, ще го питам, ще питам и за по-големи магарета. 😁

# 684
На наш'та магарица всичко ѝ е голямо и сега я "обуваме" в 1 хавлиен чорап с дупки за предните лапи, но е голяма борба да я натъпчем в него и после да го свалим.
Иначе по отношение на "разходките" продължаваме да сме пълна скръб, че и май по-зле стават нещата. Пъне се като магаре и все с дупето назад върви в обратна посока. Снощи и лакомствата не отразяваше. Много се страхува миличката. Допълнително усложнение е студа и тъмнината. Също и хората, колите, другите кучета, абеее - всичко. Иначе се изпишва на всяко излизане. Може и от страх да е.

# 685
  • Варна
На наш'та магарица всичко ѝ е голямо и сега я "обуваме" в 1 хавлиен чорап с дупки за предните лапи, но е голяма борба да я натъпчем в него и после да го свалим.
Иначе по отношение на "разходките" продължаваме да сме пълна скръб, че и май по-зле стават нещата. Пъне се като магаре и все с дупето назад върви в обратна посока. Снощи и лакомствата не отразяваше. Много се страхува миличката. Допълнително усложнение е студа и тъмнината. Също и хората, колите, другите кучета, абеее - всичко. Иначе се изпишва на всяко излизане. Може и от страх да е.

Пипчи, защо не смениш мястото за разходка?

# 686
  • в Надежда-та
И Кая беше така първите 2 седмици.
И с днешна дата не й е комфортно да излиза по тъмно.
Забелязах, че когато не й е познат маршрута върви след мен, минавала ли е няколко пъти - до мен, крачка пред мен, а ако сме на нашата улица разпъва повода 5м. 😂

# 687
Прибираме се днес и никой не души под вратата, докато отключвам..странно... веднага ми светва червената лампичка, че нещо е станаало. Отключвам, влизам в апартамента и Рейн не ме посреща да скача по мен..лооошо,значи е мащабна беля. Та..какво да видя? Седи си той с кльопнали уши и супер гузен поглед, а в целия коридор и кухня е разпилял чувалчето котешка тоалетна.. 7л. ситен силикон навсякъде...опаковката разкъсана на мини парчетийки, котешко ако в леглото му, а самото му легло е успял да изкорми. Направо приказка.

# 688
  • в Надежда-та
🙀ужас! Моите кошмари!
Ама щом и котешки торти е имало... май се е опитал да смени 00-та 😂

# 689
Хахаха, не знам какво е опитал да направи, явно му се е сторило забавно да си играе със силикона..и с акита..Ама вече няма да има легло. Няма да му купя ново. Това е второто, което си изяжда...

Общи условия

Активация на акаунт