Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 693
  • 778
  •   1
Отговори
# 570
Косопада няма връзка с миенето. Той е обуслуван от различни причини. Когато косата се омазнява ако не се мие повече дни може да се създаде погрешното впематление,че падат повече косми,но това си чиса заблуда. Ами разправия си е честото миене,сушене,стоене с маски,отнима си време.

# 571
  • Габрово
Какви цветове на косата ще бъдат актуални през 2019 година-
Балеажа ще бъде ли  хит тази година?

# 572
  • София
Мога да кажа, кои сухи шампоани съм ползвала и НЕ съм доволна :

1.Пълна скръб!

2.Една идея по добре, но пак крайно незадоволителен резултат

3.Avon тотал щета!

Единственият от който съм доволна е този, макар че не понасям марката по принцип

Влюбих се в този цвят Loreal DiaLIGHT 5.12  
В момента съм с цвят 5.81
Дали след месец мога да направя само корени с диалайт на лореал с този цвят или ще стане прекалено шарено и цветно в косата ми?

На моя екран са коренно различни и изобщо не мога да вържа двата цвята. Мисля че ще стане шарено.

# 573
  • Някъде там
Да,различни са,но и двата са перлени със студено в тях.
5.81 като се отмие няма да изглежда по същия начин.
Вече не знам и аз какво искам,пепелен цвят или с леко червен отенък Grinning.
Любител съм на студените нюанси,но пък топлите отенъци ми приличат Simple Smile
А и с тези бели коси пепелнине никакви ги няма като трайност.
Търся продукти за плътност.
Шампоани,маски ,събирам идеи и предложения за такива продукти.

# 574
  • Пловдив
Аз не разбирам тоя стремеж към по-рядко миене на косата - като миете нали ползвате маски, балсами, вкарвате полезни неща в косъма. Скалпът като се замърси и се засилва косопада, освен това себумът за да се разнесе по косъма, трябва да се решите, а ако сте къдрави това не е възможно без да сте намокрили косата.
да,де ама да миеш коса под раменете през ден не си е работа  Crossing Arms Аз така и не открих ни сух ни мокър шампоан дето да ми оправи корените.

# 575
  • София
Fluttershy, през моите очи 5.12 има зверски червен оттенък. Което е готино де, не го изтъквам като минус. Следващия цвят пък ми е жълто - златен.

# 576
Аз виждам два кестеняви хубавш цвята като първия ми допада повече. Втория ми е по-обикновен,по-златен. А първия е с някак топъл отенък.Черевено не виждам моя телефон в никой от цветовете. Или по-скоро е кестен,като самия си кестен,с много лек такъв нюанс. И е много хубав. Аз бих сложила само него.
След като ти отиват топли редувай си ги-едид път пепелно друг път топъл отенък,все са една гама,не бягаш в съвсем различен цвят. Когато както ти е кеф.Аз така правя от години-редувам всякакви кестеняви нюанси. Сега знаете съм почти черна,но ми омръзна вече и искам пак с отенък червено.

# 577
Благодаря на всички за препоръките за сух шампоан! Ще видя дали ще се наканя да пробвам.

А за миенето- не искам да я мия често, защото наистина краищата ми се пресушават. Независимо от козметиката, която използвам. Освен това косата ми е много и дебела, нищо, че не е особено дълга в момента. За мен си е занимавка - мий, мажи, суши, па стилизирай, ако има муза... Не мога да го правя през ден това.

# 578
  • Някъде там
Fluttershy, през моите очи 5.12 има зверски червен оттенък. Което е готино де, не го изтъквам като минус. Следващия цвят пък ми е жълто - златен.
Да, има разлика , но нали за един месец 5.81 ще се отмие Simple Smile
Така ,че не би трябвало да е голяма разликата.
Известно време ще съм с топли цветове , въпреки ,че се водят с пепел Simple Smile
След 6 месеца ще сменя .
Вече боядисвам само корени през 1-2 месеца( с без амонячна боя) и през 6 месеца цяла коса .

# 579
  • В полите на Пирин планина
Аз се мия често, обикновено поне 3, понякога 4 пъти в седмицата. Ползвам меки шампоани и дължините не се пресушават. Косата ми е мека и чуплива, съхне бързо, няма нужда от кой - знае каква стилизация - ако е много студено само сешоар и крем за къдрици и съм готова. Ако не я мия често се сплесква и заплита много.

# 580
Благодаря на всички за препоръките за сух шампоан! Ще видя дали ще се наканя да пробвам.

А за миенето- не искам да я мия често, защото наистина краищата ми се пресушават. Независимо от козметиката, която използвам. Освен това косата ми е много и дебела, нищо, че не е особено дълга в момента. За мен си е занимавка - мий, мажи, суши, па стилизирай, ако има муза... Не мога да го правя през ден това.

Само корените си сапунисвай по веднъж, не е нужно да се мие цялата коса. Аз така правех преди време и се чудих защо нямам блясък, а тогава си бях с естествения цвят ;д Сега е друго вече — имам боя, която е полупаднала и честно казано адски ме дразни и в това състояние блясъкът е нормално да се губи, ама аз пак не я мия надолу — само горе и веднага се усеща разлика

# 581

Само корените си сапунисвай по веднъж, не е нужно да се мие цялата коса.

Аз само така мия Simple Smile Макар, че до скоро косата ми беше много къса и беше кажи речи неприложимо, винаги съм се старала да сапунисвам само скалп.

# 582
И аз сапунисвам скалп само,а нодолу каквото се стече. Старая се,но понякога е мисия невъзможна. Косага по дължините наистина много се съсипва ако се мие и тя често със агресивен и силен продукт(каквито основно ползвам). Там е достатъчно това, което се стече от шампоана и слет това маски, балсами,спрейчета.

# 583
Ето, новият ми цвят.

# 584
  • Бургас
Задължително си сапунисвам и дължините,просто няма как,а и аз не използвам агресивни шампоани.

Общи условия

Активация на акаунт