Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 659
  • 778
  •   1
Отговори
# 585
  • Враца
julia_gt  разкошен цвят. Какъв е, нещо шоколадово или мока? Ако може и боята да споделиш?

# 586
julia_gt  разкошен цвят. Какъв е, нещо шоколадово или мока? Ако може и боята да споделиш?
Боята е Наши.Цвят 6.35.

# 587

Хубаво е, това като естественият ти цвят ли е? И каква е основата отдолу. Те повечето фризьорки май само кафяво могат да правят добре. Да им кажеш нещо изсветляване с тон—два и корекция на отенъци почват да вадят едни комплименти колко ще ти тича някакъв тъмнокестеняв цвят и една баснословна сумичка накрая.. дано твоята не е такава, де 😌

# 588
Задължително си сапунисвам и дължините,просто няма как,а и аз не използвам агресивни шампоани.

И аз съм така + хубаво масажиране на скалпа.

Много хубав цвят! Flowers Tulip

# 589
Хубаво е, това като естественият ти цвят ли е? И каква е основата отдолу. Те повечето фризьорки май само кафяво могат да правят добре. Да им кажеш нещо изсветляване с тон—два и корекция на отенъци почват да вадят едни комплименти колко ще ти тича някакъв тъмнокестеняв цвят и една баснословна сумичка накрая.. дано твоята не е такава, де 😌
Преди това бях тъмно руса с боя 7.0.Естествената ми е приблизително като новия цвят.Беше започнал много русия цвят да не ми харесва.Някак си жълтее и ме прави болна.Пробвах различни нюанси, но 2 седмици след боядисването нещо се променя в пигмента.Уж все в салон се боядисвам и все с техни бои.

# 590
Преди това бях тъмно руса с боя 7.0.Естествената ми е приблизително като новия цвят.Беше започнал много русия цвят да не ми харесва.Някак си жълтее и ме прави болна.Пробвах различни нюанси, но 2 седмици след боядисването нещо се променя в пигмента.Уж все в салон се боядисвам и все с техни бои.

Въх.. кофти работа. Аз много искам едно между кафяво и русо, ама с кичури или контуриране, там както му се вика, за да стои естествено.. ама сигурно ще трябва да си приготвя много дебела пачка 😁Успех със сегашния цвят в такъв случай и безпроблемна поддръжка ^_^

# 591
  • Габрово
Да попитам ...ако от 6.1 цвета на косата ми е 8.1 и не се харесвам с този цвят ,може ли със затоплена маска с масло или със витамин Ц да се свали цвета   и ако се свали цвета ,ако косата ми е вдигната с 2 тона ....какво ще излезе...дали въобще се възстанови стария цвят ?

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 01:24 от sesksta

# 592
Да попитам ...ако от 6.1 цвета на косата ми е 8.1 и не се харесвам с този цвят ,може ли съ затоплена маска с масло или със витамин Ц да се свали цвета   и ако се свали цвета ,ако косата ми е вдигната с 2 тона ....какво ще излезе...дали въобще се възстанови стария цвят ?
малко не ми е ясен въпросът ви, ако естественият ви цвят е 6.1, а сте станала блондинка 8.1 и искате отново да станете с цвят 6.1? 
За да станете блондинка, кестенявият пигмент от косъма ви, вече го няма. Дори и да отмивате боята  (или маска), кестенява няма да станете, косъмът няма пигмент вече. Кестенява можете да станете с нулева боя 6.0

# 593
  • Габрово
Друг въпрос...ако  съм имала  руси кичури и след  като съм боядисана  от 6 на    8,1 ...какво е станало с кичурите ..
.

# 594
  • София
Имам чувството, че се шегуваш?

# 595
  • Габрово
питам си най-сериозно...от кичурите с маски може ли да се отмие боята ?

# 596
  • Някъде там
питам си най-сериозно...от кичурите с маски може ли да се отмие боята ?
 Да,рано или късно ще се отмие.Всяка боя се отмива.Какъв ще е цвета после зависи от много неща.Няма да е 6.1 .Ще е нещо средно кежду 7ца и 8 ца може би
Лично моята фризьорка избягва дами вдиига нивото на косата само с бои то цели два тона защото не се получава добре.Още повече,че съм боядисана на ниво 5- ца и имам наслагване и направо черни кичури от предни бои.
При кичури предполагам,че ще се получи с 8 цата,но дали ще се харесаш няма как да знаем,нито няма как да знаем за колко време ще ти падне цвета Simple Smile

# 597
Ама.... при изрусяване косата се обезцветява и цеят вече няма там - няма какво да се отмие. Може да се боядиса друг цвят, който с времето също ще се отмие и русото ще се покаже. Но там, където е обезцветено вече няма пигмент - край, може да се реже само.

# 598
Друг въпрос...ако  съм имала  руси кичури и след  като съм боядисана  от 6 на    8,1 ...какво е станало с кичурите ..
.
На кестенява, черна коса, за да се направят кичури (или руса коса) се извлича пигмента на косъма (обезцветява се) със силен оксидант(мн. вредна процедура). Зависи колко време си стояла с оксиданта - ефектът може да си станала жълта или по-светло руса. Фризьорът проверява периодично колко светла ставаш и преценява дали още трябва да стоиш за обезцветяване. С обезцветената коса е грозно да се ходи и ти слагат някаква боя. вече в русите тонове.
Като си имала руси кичури и след това си станала руса цялата (8.1) значи са ти обезцветили и останалата коса и вече почти няма да се забележи къде са ти били кичурите, а може и да се забелязват, ако са били прекалено светли, близки до бяло русо. Ако искаш да си на кичури пак, слагаш вече тъмни кичури.

# 599
  • Габрово
Добре друг въпрос да попитам...
цвят розово злато модерен ли е в момента и добре ли става на коса 8.1 ?

И друг въпрос какви варианти имам след като не се харесвам с 8.1 ?

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 12:24 от sesksta

Общи условия

Активация на акаунт