Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 53 039
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна

Аз написах "в горската къща", защото така го превеждат рускините.  Peace  Но не съм много сигурна в този превод.  newsm78 Защото на онлайн превода, Дина беше написала  - във вилната къща,  а комшиите наричат "вила" тези къщи край морето. Такава  е къщата на семейство Дивит,  където Джан направи първото признание, че е влюбен. А и снимките от сета мисля, че бяха от тази къща?!  newsm12
    Ще видим. Peace

# 526
  • София
Изгледах серията и на руски. И лично на мен серията пак ми беше скучновата, не е било от това, че не разбирам всичко. Отдавам го на това, че за да запазят момента с признанието за накрая, се е наложила да има много пълнеж и много повторение на действия и събития и от предходните няколко серии - ревността на Санем, приятелството ... Затова и ми беше някак странна ... през цялото време се чувствах така все едно вече съм я гледала тази серия.
Иначе изобщо не критикувам сериала, на мен си ми е забавен като цяло, чакам събота с нетърпение, разтоварва ме, Джан и Санем са ми все така сладки и искам да ги гледам още и още и още...
Напълно съм наясно, че това все пак е сериал и ще има и такива серии, не всички ще са динамични. И единственото ми притеснение след такава серия е да не дръпне рейтинга надолу и да го спрат. И това ще стане някога, но никак не ми се иска да е скоро.

# 527
  • Варна
      А на мен ми става досадно вече поведението на мама Мевкибе!  ooooh!
      Значи - има  време да слухти по вратите на щерките, има време да направи сърми и да ги занесе чак до дома на Джан, а няма 1 минута да пусне пералнята?! Crossing Arms
      То бива инат, ама нейното е извън пътя вече!  ooooh! Поне да беше показала на мъжа си как да се самообслужва, а не да насапунява къщата?!  smile3503
      И на откриването на библиотеката- целият квартал й се моли да му прости, тя - ЙОК! Сякаш кой знае какво е направил?!  ooooh! Хората помислиха, че й е изневерил!

# 528
              Здравейте, момичета!
              След оригинала на турски снощи, почти / мда,удължавам си времето/ изгледах серията на руски, хи, предстои най-голямото удоволствие - на български.
               И понеже всички сме пристрастни към ГГ, хич не искаме да виждаме Санем с нелепо комично поведение, ми дойде наум, че големите звезди имат изключително взискателно отношение към текстовете и това какво играят.
                Нашата Демет играе всичко каквото и предложи сценария и режисурата, нещо повече - тя го прави виртуозно, увлича другите да й партнират, без отсянка на недоволство. Понякога имам чувството, че я пробват докога ще издържи. И така играе, че смятаме сценаристите и режисьора за бездарници, но не и нея. Защото тя съчетава всичко: комедия, драма, романтика - почти както диша.
                Снощи притеснена от отрязъка от сл.епизод, че идва края, се сугестирах,  за да преживея по-лесно раздялата, разбира се, обаче днес смятам, че сценария би могъл да продължи втори сезон. Защото има много "неотворени" чекмеджета, много възможности в главната сюжетна линия и съпътстващите я такива.
                С една дума, гледа ми се този филм и това е!:blush:

# 529
Някой може ли да преведе сторито на Джан в инстаграм? Нещо се закача с Демет и тя се обяснява...
Не мога да го постна тук.

# 530
Добър ден, птичета!🤗🤗

Някой може ли да преведе сторито на Джан в инстаграм? Нещо се закача с Демет и тя се обяснява...
Не мога да го постна тук.

Пит,🌺 това е от ТТ с превод на английски и руски.

https://twitter.com/yaman_fc/status/1068902553377755137?s=21

Приятен почивен ден, момичета!💐

# 531
Алекс, благодаря! Hug
Инсталирам се за серията на руски.
Че и миналата съм я проспала и ще си я гледам с кеф на БГ.
Важното е, че рейтинга бая висок. Yellow Heart

# 532
Добро утро, момичета! Злати,  Flowers Cherry Blossomблагодаря ти за кафето и рейтинга! И тази седмица е добър, което може само да ни радва.
Мария, Hug моля те не се отказвай от нас, вярвам, че групата ще върне предишното си състояние и ще се завърнат тези, които престанаха да пишат, защото съм сигурна, че  ни четат и пръстите ги сърбят да изкажат мнението си. /Скоро нищо от извън сета не се е случило и няма и нищо за коментар./ Joy

Скрит текст:
Момичета нищо лично към никой от тук пишещите. Да си кажа моето мнение. Първо: винаги, когато мога да гледам серията в събота, я гледам без превод, защото няма друг начин при мен и не си правя съпоставка каква е докато не гледам поне с английски субтитри, даже и си чакам бг превода, за да вникна в смисъла на епизода. И сега ще кажа,че серията наистина не беше много разтърсваща,но пък на мен ми хареса. Всипки казвате колко слаб бил сценария, сериите не ставали, не си заслужавал да се гледа,но всички продължавате да го правите и за мое огромно съжаление стана тенденция да се пишат само негативизми. Не мисля,че е реално хем да искате всяка серия да е топ, хем да има 2 сезона, ама и що сега пълнежа бил много. Няма как да стане. Незнам как гледаш сериал,който не ти харесва и само казваш,че не става. РП тръгна с идеята за комедия, и е такъв. Само глупости и небивалици се снимали. Мен също има моменти, които ме дразнят, винаги има такива, във всеки сериал, но на фона на хубавите неща, те са незначителни. Щом очаквам всяка следваща серия с нетърпение, за мен това означава, че сериалът е добър и предпочитам да коментирам хубавите му страни вместо лошите. И се надявам да не го финализират скоро, тъй като ме забавлява много, и искам да го гледам още дълго време.
Преди време имаше намекване, че темата се превръщала в такава за личния живот на ГГ, а не за самият сериал, ама да ви кажа, на мен тогава ми беше сто пъти по забавно да я чета, отколко сега, а и защото повечето споделяха техните възгледи за развитие на сценария.Сега това го няма, веселата страна на нещата изчезна за мен. И как ми беше приятно да споделя и моето мнение тук, да разбера дали някой мисли като мен, но с течение на времето почти спрях да го правя. Също съжалявам, че доста хора, които харесвах като начин на мислене и изразяване, спряха да пишат в темата. Така като гледам и аз май скоро ще се присъединя към тях.
Не ангажирам никого с мнението си или с поста си, всеки има правото да го подмине или критикува. Пак ще кажа, нищо лично. Единствено ще се надявам нещата малко да се променят.
Лека вечер на всички

Скрит текст:
Алекс Nature Sunny преди време написа нещо и съм съгласна с него - винаги когато изгледаме серията на турски мненията ни са по-негативни. Предполагам, че всеки си е построил сценарий в главата и очаква поне нещо от него да се случи. Никой от нас не е съгласен с нелепото поведение на Санем колкото и комично да е. Но след като я изгледаме вече на български нещата се подреждат и виждаме логиката в така написаната серия /с изключение на поведението на Санем/ Grinning  Ще изчакам нашите буквички за да си създам окончателно мнение.

Хубав неделен ден на всички!
[/spoiler]

Annika Simple Smile, подчертаното от мен в червено - ключов момент за раздвижване на темата Simple Smile
Искрено се надявам, че докато има рекламодатели ще има и серии на Птичката. Радостно и неочаквано за мен е повишаването на рейтинга. При ЛН сигурно също е имало по 3-4 серии пълнеж, а пък е изкарал и втори сезон. Мисля се, че т.к известно време изоставаха със заснемането, вероятно и със сценария е така, сигурно СЦ са скалъпили набързичко последните три серии колкото да има нещо и в същото време градят по-дългосрочната стартегия. Примерно образа на Емре - на моменти изглежда лош, на моменти създава усещане че се е променил. На мен това ми прилича на оставени вратички за завой в сюжета.
Относно целувките - лееекинко по-постни, отколкото Джан бей може, а пък Демет направо се дърпа. Мисля си, че това би могло да се дължи на зародили се силни чувства между тях. В такава ситуация да се целуват "истински" е вадене на показ на най-интимните им пресни пресни моменти. Вярно че в "Да обичаш на инат" Джан е бил във връзка с актрисата, но тогава е бил почти тийнеджър - 24 - 25 г  и не мисля, че е имало дълбоки чувства.
За филма за Боливуд не знам къде се е появило инфото, но аз имам спомен за провален Боливудски проект,
защото графиците и начина им на снимане били по-различни от турските. Но може да е ставало въпрос и за Бурак Йозчивит, просто не помня точно. А и нали се появи статия че напролет Джан бей трябва да постъпи в армията.
Всички виждат химията между ГГ и зверската игра на Демет, така че не вярвам лесно да зарежат проекта РП. Днес има аплаузи и от продуцента.

# 533
Привет,момичета!!!Многооо съм щастлива за рейтинга!Хайде сега продуцента,с тези две ръчички,с които толкова доволно пляска,да вземе с тях да ръзвърже кесията за някоя глоба😆
Тези двамата сладури ще ги изям,щипкат си се и си флиртуват наволя,като гледам,вече им е трудно да излязат от образ,играят си на любов стабилно.Според мен "коня вече е в реката",ама още не са се осъзнали,просто няма кога да си липсват,за да се чатнат.
Джан често снима от сета вече,а Деметката толкова свенливо реагира😉(раздава го щипната мома),до колкото видях си успокоява напрежението с aqos.
Щураци и наужким и реално

Как са снимали сцената с ваденето през прозорчето просто идея си нямам!?!
Как удържа това римско деколте да не се смъкне....сигурно яко смях е паднало на снимките😂

Дерен в началото на серията , само като чу името на Санем,и блузата от тип"прегърни ме",стана "разгърди ме",та и сутиена къде не изпадна,ама синята рокля удържа фронта!
Стаинга на JJ е уникален,ревах от смях

Най-хубавото от серията,освен признанието в любов,беше и презентацията на Санем.Показаха ни,че може да бъде и много зряла.В такъв момент успя да" се събере" и да ги шашне.Джан беше възхитен,гледаше я с такова обожание и май точно в този момент падна и последната преграда за него!Абе мвого хубаво беше💓
Имало и рожденник днес!!!Жив и здрав да бъде и скоро да го видим отново в серияла🎂🎉🎁

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 16:14 от Iva Dimitrova 610498

# 534
Рускините за изкарали толкова много снимки, а комичните са .........  Joy

Спасителна акция!

Heart Heart Heart Heart

dariVale сигурно има много неща и по време на сета и извън него, които се случват и могат да бъдат коментирани, но аз лично вече ни бих си го позволила.... Disappointed

# 535
dari, 🤗🤗 обичам да чета емоционалните ти размисли, благодаря!🌺

Иве, 😘 сцената със свалянето на Санем от прозореца хич не е била лесна за снимане...😜
Не знам дали някой е помагал с бутане от другата страна или Джан е отнесъл цялата тежест, но пък много им личи колко са се забавлявали. Трудно му е било да Джан едновременно да внимава да не хваща Демет за интимни места и да не смъкне роклята и. Добре, че якичък, че се справи!😂

А накрая заряза и приятелството...

Ще се редактирам, че съм пропуснала да сложа линк към тази сцена...😣

https://www.instagram.com/p/Bq3VbilDgJI/?utm_source=ig_share_she … hid=15n2zkpvdibe0

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 16:42 от alex_94

# 536
Снимки номер 6 и 9 от колажа на спасителната акция,които Аника сподели са красноречиви😂😂😂Чок зор е било😉

# 537

Здравейте!

Снощи бях критична, но съм си такава и в живота, а и така виждам нещата. Прегледах епизода отново има си хубавите моменти, но за мен екипа се мъчи да завие в друга посока. Да видим, времето ще покаже. И да Любов под наем ми е най пресния сериал който съм изгледала и там си има пълнеж и там негодувахме и критикувахме Мерич и сие, може би това си е похват на комшиите и не само.

А кой ще пише в темата си е негова работа, свободен форум с място за всеки.

Относно финалната сцена, не може след толкова дърпане и запъване деколтето да не е помръднал, Джан може би ще е видял нещо повече от нас  Confused

# 538
Здравейте момичета! Серията беше много хубава! Аз съм много доволна, показват ,че Любовта не е само секс в леглото, а в погледите част   от       ,докосването ...! Също ни показаха едно момиче от беден квартал ,че може да се издигне във висшето общество без интриги  и може да спечели своята любов със своето чисто сърце! Поклон за Демет ,играе блестящо и води Джан за ръка като малко дете!

# 539
dari, 🤗🤗

Иве, 😘 сцената със свалянето на Санем от прозореца хич не е била лесна за снимане...😜
Не знам дали някой е помагал с бутане от другата страна или Джан е отнесъл цялата тежест, но пък много им личи колко са се забавлявали. Трудно му е било да Джан едновременно да внимава да не хваща Демет за интимни места и да не смъкне роклята и. Добре, че якичък, че се справи!😂

А накрая заряза и приятелството...

Ще се редактирам, че съм пропуснала да сложа линк към тази сцена...😣

https://www.instagram.com/p/Bq3VbilDgJI/?utm_source=ig_share_she … hid=15n2zkpvdibe0

Тази сцена по-трудна и опасна ще дойде и от тази с ваденето от дупката😂😂😂
Мен моя ако ме задърпа така,през такова ми ти прозорче,и с тая рокла,ще си ме извади по гащи(в най-добрия случай) с ожулени крака😂

Общи условия

Активация на акаунт