Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 23 ноем. 2018, 08:20 ч.

Какво ни казват планетите тази седмица? - 3

 • 40 515
 • 587
 •   1
Отговори
# 45
 • При децата ми
 • Мнения: 2 698
Ето и още една седмична прогноза Simple Smile:

https://www.astroacademy.bg/26-noemvri-2-dekemvri-kyzmet-i-doza-drama/

# 46
 • Пловдив
 • Мнения: 500
Благодаря за прогнозите!
Моля, дайте съвет дали да се съобразявам с Меркурий и да не правя планове за догодина?
От месец запитвам хотели за почивки - зимна и лятна. Най-накрая взех да получавам хубави предложения. Сега искат капаро. Тоест, все едно подписвам договор Simple Smile. Дали да чакам след 7ми да плащам или да действам?

# 47
 • Мнения: 10 701
Скъса ми нервите тоя Меркурий. Успях да резервирам хотел, след като три пъти сменихме дестинацията. Дано няма проблем, че организирам изненада за дете

# 48
 • Под кленовите дървета
 • Мнения: 927
Привет и от мен!
Благодаря за темата, веднага се записвам.
Хороскоп подарък е супер яко!
Аз искам вече да свършва тази седмица. Днес разбрах, че трябва да си търся нова работа и ми е смотано. Много смотано. Решението е мое дали да напусна, но не могат вече да плащат. Шефът направи купчина простотии и сега плаща по адвокати и счетоводители. А най-лошото е, че аз им намирам грешки в договорите, което може да струва още повече пари. Категорични завих, че такова нещо не подписвам. На всичкото отгоре цялата служебна поща изчезна, не знам какво стана, всички мебели и стари договори. Май шефът не е платил хоста и затова всичко се е затрили.

Та от днес започвам много активно търсене на работа. И се моля на всички светила да вземат да помогнат!

# 49
 • Мнения: 25
С интерес следя прогнозите

# 50
 • Мнения: 85

По света и у нас
В глобален план е актуален цикълът Уран - Нептун.  Уран и Нептун във Водолей, рецепцията между двете планети в зодикалните знаци Водолей и Риби, бележи периодът на развитие на новите технологии, интернет, с помощта на които светът стана едно голямо село т.е. нещо революционно, иновативно, което премахва границите в общуването. На политическо ниво понастоящем е възможно да има подмяна на модела, революционни настроения по отношение на партии и управление с леви политически идеи, схващания.

Някои по-основни моменти за периода. Новолунието в Стрелец е предшествано от нов синодичен цикъл Юпитер - Слънце. На седми декември стартира нов планетарен цикъл между Марс и Нептун в зодиакалния знак Риби. Меркурий минава през точката от зодиакалният участък, от която тръгва в директен ход. Венера в Скорпион се намира в ретроградната си сянка.
Разширяване и трансформация на перспективата, нова гледна точка, смисъл чрез излизане от зоната на комфорт. Посредством остър завой. И творчески, гъвкав и иновативен подход, действия спрямо текуща ситуация. Изясняване и фокус на обмен, договаряне, свързване, комуникация, на съществуващи теми, въпроси или такива от миналото, в основата на които се търси смисъл, перспектива, развитие. Такива, които разполагат със скрит жокер в ръкава. И носят вятъра на промяната.

Новолуние в Стрелец
Новолунието в Стрелец предполага вълнения и емоции около партньорства, съюзи, чрез които е възможно да се открият нови перспективи, шансове. Отстояване на себе си чрез нещо оригинално и творческо. Възможност за различна гледна точка. Шанс, възможност да изразим себе си. С творчески способи. Да променим някакъв житейски сюжет. Помощ от приятел. Трансформация на мисловните модели, в идейните концепции.  На начинът ни за връзка и комуникация със света. Поставянето им на някакво ново ниво.

Силата на Марс в Риби е в това да твори красота, изкуство, да въплъщава в реалност идеали, да печели "битката" чрез творчество, вдъхновение, емоционално докосване, артистичност, чар, харизма, като духовен лидер. Актуалният Марс в Риби "плува" най-добре в дълбокото, силните страсти и желания, на които трудно може да устои човек, на Венера в Скорпион т.е. има за шанс да разиграе най-ярко своя етюд в сферата, която е символизирана от Венера.  Марс в Риби води своите борби със способите на водата. В зодиакалният знак Риби границите и формите е трудно да бъдат ясно дефинирани. Те са хлъзгави и неясни, плавни,  размити. Водата е склонна да приеме формата на "съда", в който се намира. Да възприема и отразява. Действията на Марс в Риби са мотивирани на емоционално ниво, от копнеж към идеала. На ниво чувства. А там където мотивът за действие е на емоционална основа, умуването, рационалното не е на почит.
Стартирането на нов цикъл с диспозитора му в терма на Юпитер, по време на новолуние в Стрелец предполага, че тези му способности, инициативи с подобен характер, както и разместване на пластовете по отношение на партньорско статукво, социална среда, може да изиграят ролята на катализатор и да са водещи при откриването на нова перспектива, хоризонти.

В същият този зодиакален участък е започнал и настоящия синодичен цикъл Слънце - Нептун. Това предполага, че периодът вероятно е с нептунови "стъкла на очилата", но въпреки това по някакъв начин със сатурнова "рамка", която ги ориентира в определено русло. Нещо като досегашните правила на играта променят своя регламент.

Времето - условия за значителна облачност, мъгла, заледявания, хлъзгави настилки, голяма влажност, суграшица, поледица. Вероятност за обилни валежи, наводнения в София, Видин.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 16:02 от starinthenightsky

# 51
 • Мнения: 10 701
Какво се случва с темата? Ретро Меркурий не приключи ли, че да се раздвижат нещата?

# 52
 • Мнения: 1 971
Днес би трябвало да приключва ретро Меркурий, очаквам го с нетърпение Simple Smile

# 53
 • Мнения: 20
Дойде му края! Резултат от него при мен са изгоряла електрическа кана и загубена пратка по еконт, която след седмица търсене по офисите днес вече е на лице.

# 54
 • Стара Загора
 • Мнения: 1 104
Още на първия ден от ретроградието ми изгоря твърдия диск на компютъра ...изгубих всичката си информация на него ...

# 55
 • Мнения: 12 999
Свърши вече, очаквайте го пак малко преди 8 март

# 56
 • Мнения: 487
Днес пишете ли желания?

# 57
 • При децата ми
 • Мнения: 2 698
Аз днес смятам да ги напиша.

Свърши вече, очаквайте го пак малко преди 8 март

Пак ли?? Еее, айде стига де!:stuck_out_tongue:

# 58
 • Мнения: 853
За първи път написах желания. Какво стана с желанията от предното новолуние?

# 59
 • Мнения: 10 701
Днес пишете ли желания?
Искам да пиша, но на каква тема?

Общи условия

Активация на акаунт