Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво ни казват планетите тази седмица? - 3

 • 58 073
 • 799
 •   1
Отговори
 • Sofia
 • Мнения: 3 755
Какво ни казват планетите тази седмица? - 1 - Титания - от Юни 2016 год.

Какво ни казват планетите тази седмица? - 2 - Титания - от Юли 2018 год.

От мен мъничко за днес:

Пълнолуние е. По оста Близнаци-Стрелец. 6-12 домове.

Слънцето току-що навлезе в Огнения Стрелец, а Луната също още е в първия градус на Близнаци. Подвижни, динамични знаци. Зодиакални знаци, които отговарят за пътуванията, за общуването между хората, за обученията и образованието, за ученето на нови неща и за комуникациите, за търсенето на истината и за приключенията. Но просто са на различни октави, намират се на различни нива по спиралата на пътя. Близнаци е знакът на чистото по детски любопитство, на бликащата любознателност и отвореност на ума, на желанието да си навсякъде и да знаеш, да участваш в разговори, да се движиш и пътуваш, да си сръчен и успешен на битово ниво. Стрелец е знакът на дълбоките дирения и проучвания, на стремежа към знания на академично ниво, по-философски знак, по-абстрактен, на чуждите езици, чужденците и чужбина, на далечните пътешествия, на висшето образование и квалификациите. Разликата може да се усети, когато си спомним, че Близнаци са под управлението на Меркурий, а Стрелец - на Юпитер. Да почувстваме нюансите, да разберем оттенъците. Защото Слънцето сега ни тласка към далечни плавания, докато Луната ни зове към близките места. Слънцето иска да ни устреми към хоризонта и към отвъд видимото, а Луната иска да насочи вниманието ни към "тук" и "сега".

Няма верен и погрешен път. И затова точно по време на Пълнолуние е добре да чуем всяка страна, да отчетем всяка гледна точка, да се опитаме да я синтезираме в ежедневието и характера си. А Пълнолунието днес е по оста на 6 и на 12 домове, това е оста на служенето на другите хора. Независимо дали служим по начина, присъщ на Дева или по начина, присъщ на Риби. Да служим! Да се учим, да пътуваме, да общуваме, да сме отворени към непознатото, оставайки тук и сега. Не е лесно. Предизвикателство си е. Ползотворно и щастливо Пълнолуние на всички от мен!

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 08:26 от vihrogonche

# 1
 • Sofia
 • Мнения: 3 755
От Титания, от миналата тема, с благодарност за написаното и за труда: Flowers Hibiscus

Какво ни казват тази седмица планетите - почти същото като миналата  Grinning - седмица на яките квадратури!!!
Да ги повторя : 1.Марс в Риби /Юпитер в Стрелец - в личен план : плановете не вървят,защото няма ресурси или са отишли не където ни се иска, негативността се раздува  /Юпитер е управител на Марс/,нервността и агресията също.Някои от нас могат да придобият "тиха ярост" ,т.е да трупат в себе си желание за агресивна изява,но да не я проявяват ,защото Сатурн контролира Марс чрез добър аспект,секстил  /60гр/.Този аспект може да даде и насочена активност - да свършим добре някаква работа,дори тя да бъде на границите на възможностите.
                                2.Меркурий ретро в Стрелец / Нептун в Риби - неясна работа,що се отнася до сериозна информация,проучване,търсене на истината,ровене в документи и т.н.Все нещо няма да сме видели,все нещо ще подминем като не съвсем важно, пък то да се окаже по-късно решаващо.Или пък се сложим нещо някъде и ще го забравим.Изобщо седмицата не предлага истинност за нови начитания.При ретро Мерк е добре да се видим със стари приятели ,колеги и съученици,да свършим дълго отлагани дела или просто да си помечтаем.
                                3.Кармичен кръст в последните градуси на кардиналните знаци : Северен лунен възел в Рак,ретро Уран в Овен,Южен лунен възел в Козирог и Венера в своя знак Везни,в опозиция на Уран.Това са кармични непланирани срещи - на опашка за нещо,при пътуване , на гости,на купон и..... срещаш любовта,онази силната,изпепеляващата ,оставаща завинаги в сърцето.Казват,че отношенията Уран/Венера са бързи,но нетрайни.
Ами,като са кармични....не знам,може да не е съвсем така,особено,ако в наталната карта има аспект между тях.Да кажа,че все пак Уран дава възможности за избор.
Така,че ,енергийно,понеделник,вторник и сряда  повтарят предходната седмица.Разбира се ,Луната си прави своите аспекти:пон. и вт. квадратури с планетите от Козирог - Сатурн и Плутон - негативни емоции.В сряда вече е в Телец и ще направи позитивни,към същите тези планети / и в четвъртък/ и ще сме по-делови и енергични.Вървим към Пълнолуние.
Истинската промяна идва в четвъртък в 11ч и 02 мин ,когато Слънцето ингресира в Стрелец и попада в топлите
"мечешки" прегръдки на Юпитер Simple Smile и двамата дават заедно отпор на Марс в Риби  – подмолната агресия и интриги Меркурий/Нептун.Съвпада на двете слънца /в миналото Юпитер се е наричал "второто слънце"/ в Стрелец е силен повратен момент ,който ще промени енергийния фон на събитията - ще почувстваме силата на Стрелец: честност,бързина,всеобхватност, философски смисъл на нещата, мащабност, лекота,приятелски настроения,откривателски дух и т.н.Точният съвпад на двете планети е на 26.11.в 4-ия гр. на Стрелец.
В петък,23.11, в 7ч и 39мин е точното Пълнолуние в първия градус на Близнаци.Всички,които имат натални планети в първите градуси на знаците,ще бъдат засегнати от Това явление.Луна в Близнаци ще ни донесе много контакти и пътувания,може би някаква работа,която сме желали или просто положителна промяна на настроението и емоциите.Това ще продължи и в събота.В неделя,25.11,в 8ч и 38 мин Луната влиза в своя знак Рак,пълна,ярка и непобедима.Момичета сега е моментът да се проявим като съпреги ,майки,дъщери,по-големи сестри и да поискаме своето,да поставим дом,семейство и цялото домочадие на мястото му - Луна тригон Марс.
Ще трябва да ни чуят,ако искат после мир и спокойствие Grinning.Така седмицата ще завърши с домашни дела.

# 2
 • Мнения: 15 014
Вихрогонче, благодаря много за темата!
Смятам днес да "служа" на другите, като им купя подаръци за Коледа и рождени дни

# 3
 • Мнения: 92
В ретрограден Меркурий нали не е добре да се купува?

# 4
 • Мнения: 2 108
Запис в новата тема!
Благодаря на Вихрогонче и Титания за прогнозите,както и на всички други,които се включват Simple Smile

# 5
 • Мнения: 3 592
Ще споделя отзиви след прочита на прогнозата довечера.

Благодаря за темата!
Хубав петък !

# 6
 • Мнения: 7 726
В ретрограден Меркурий нали не е добре да се купува?

Не е добре за техника и големи неща.
Обаче днес и  28- ми са най - благоприятните дни за покупки. Та хайде народе, на черния петък! 🍀
Вихрогонче, благодаря за темата. Flowers Hibiscus

# 7
 • София
 • Мнения: 7 560
Вихрогонче, благодаря за темата!
Като прочетох първия пост и се поуспокоих. Днес детето е на екскурзия и ми е много притеснено. Мокри пътища, мъгла и е студено. Детето е близнаци и се надявам всичко да е наред.

# 8
 • София
 • Мнения: 12 451
Вихрогонче, благодаря за новата тема и за прогнозата за днес!  bouquet

# 9
 • Мнения: 268
Понеделник 26.11 как е по отношение на здраве и по конкретно дерматология?Благодаря предварително!

# 10
 • При децата ми
 • Мнения: 3 719
Благодаря за новата тема и прогнозата Вихрогонче!!

Алтея, много хубав подарък! Аз отдавна се каня да си самоподаря такъв или някой да ми подари!:smile:
И моят рожден ден мина добре.
В ретрограден Меркурий нали не е добре да се купува?

Не е добре за техника и големи неща.
Обаче днес и  28- ми са най - благоприятните дни за покупки. Та хайде народе, на черния петък! 🍀

Това е добра новина!

Аpple Poe, аз говорех за прогнозата за деня /22.11./ от сайта на Мишел.

# 11
 • Мнения: 16 326
Мерси за хубавата тема, само хубави предсказания да има!

да 'похваля' Ретроградния Меркурий, вчера купих едни солнички, отварям кутията вкъщи, едната пукната...айде предстои разходка до магазина...

от снощи нямам нет, изразходвах сума ти МБ от телефона, за да зяпам оферти сутринта...идват техниците, смениха нещо ...не става, айде час работа и разправии (принципно са супер ефективни, като ги викна за 10 мин са готови...но не и днес).

# 12
 • Пловдив
 • Мнения: 670
Благодаря за новата тема и напомнянето за тазседмичната прогноза.
Улавям се как  следя ежедневно темата.

# 13
 • Пловдив
 • Мнения: 653
Идеята за хороскоп подарък ми се струва много оригинална. Имам един колега, който скоро има рд, а е в мн странни любовни отношения... какъв тип хороскоп бихте препоръчали да поискам да му направят? И ако може да препоръчате някой, който да го изготви? Не ми се иска да се доверявам на търсачката в нета Simple Smile

# 14
 • Велико Търново
 • Мнения: 4 515
И аз искам хороскоп подарък, така че ще съм благодарна на контакти!
П.с. подарък за мен си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт