Боледуване на децата ни - тема 64

• 55 786
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте!
Как изкарват вашите деца вирусите на горните дихателни пътища? Дъщеря ми за втори път в живота си има доста обилна хрема, от 5 дни вече и казва, че я боли корема. Предния път пак я болеше. Обяснението на педиатъра е, че я боли от секретите, които поглъща. Чували ли сте такова нещо Thinking

При синът ми при предната хрема го болеше коремче ,а беше само със хрема.След като ми кажеше боли ме коремчето и повръщаше сополи .Два пъти се случи през ден.
А сега пак има някакъв вирус хрема и кашлица.Отделно и грипа май още си върлува 😔

# 736
Здравейте!
Как изкарват вашите деца вирусите на горните дихателни пътища? Дъщеря ми за втори път в живота си има доста обилна хрема, от 5 дни вече и казва, че я боли корема. Предния път пак я болеше. Обяснението на педиатъра е, че я боли от секретите, които поглъща. Чували ли сте такова нещо Thinking

При синът ми при предната хрема го болеше коремче ,а беше само със хрема.След като ми кажеше боли ме коремчето и повръщаше сополи .Два пъти се случи през ден.
А сега пак има някакъв вирус хрема и кашлица.Отделно и грипа май още си върлува 😔
При предното боледуване и моята чак повръщаше сополи. Май и сега натам ще отидат нещата, чувам я сега като спи как диша тежко от тях. Какви са тия хреми в чудо се виждам - вместо да намалява, тя се увеличава. И това с болките в корема ме притеснява, не съм чувала, че при хрема може да боли корем Flushed

# 737
Здравейте!

При предното боледуване и моята чак повръщаше сополи. Май и сега натам ще отидат нещата, чувам я сега като спи как диша тежко от тях. Какви са тия хреми в чудо се виждам - вместо да намалява, тя се увеличава. И това с болките в корема ме притеснява, не съм чувала, че при хрема може да боли корем Flushed
И аз не бях.Ако имате солна стая в града я занеси.При нас много се проточват хремите,увеличава се 3тата сливица,хърка,неможе да спи спокойно,но откакто сме на хомеопатия и солна стая за доста по кратък период се оправя.

# 738
Отрицателен е тестът за грип, а в същото време 39,2 темп удари. Какво е това чудо - на пети ден от разболяването. Чакам да излезе ПКК и ЦРП.

# 739
И аз съм много доволна от солната стая - имаме проблем с третата сливица, няколко пъти хваща вирус, при който има страшно обилна хрема и кашлица нон-стоп - нито нощем, нито денем спира дори за секунда. Не прави спазъм, по-скоро като ларинго-трахеит. Но от солната стая доста разреди тези ужасни състояния Sad
Моме, а гърлото как е? Ушите?
Всички болни да оздравяват!

# 740
Здравейте!

Да , така е!

# 741
Аш, аз за такова състояние водих малката в инфекциозна болница, оказа се чревен вирус. Нямаше обострени симптоми - диария или темп, но коремът й бушуваше и чат-пат я болеше. Изписаха пробиотици и много строга диета на сухоежби - хляб, бисквити, солети. Без чай и други напитки, само вода. Започнах да захранвам след 3тия ден.

# 742
Само за информация - вкъщи изкарахме много странен вирус.
Слаба температура от порядъка на 37,5. Но много силна отпадналост, неразположение, болки по кожата - като при грип. Силно чувство за студ, втрисане и обилно изпотяване.

Два дни трае всичко, но си като пребит.

С малката ми дъщеря /10г./ го изкарахме заедно, а няколко дни, след като оздравяхме, я хвана и голямата /19г./
И аз го изкарах същото за два дни началото на януари, после изби и обрив.

# 743
И аз се записвам с едно болно дете. Миналата седмица беше сополива и накашляше. Оправи се за 1-2дни и тамън да се почудя дали да не ходи на градина... Вчера вдигна температура и взе да се оплаква от корем. Днес вече и разтройство има... И на мъжа ми му се гадеше през нощта, а и други познати са със сходни оплаквания. Та и това си върлува явно😒

# 744
  • София
Аш, аз за такова състояние водих малката в инфекциозна болница, оказа се чревен вирус. Нямаше обострени симптоми - диария или темп, но коремът й бушуваше и чат-пат я болеше. Изписаха пробиотици и много строга диета на сухоежби - хляб, бисквити, солети. Без чай и други напитки, само вода. Започнах да захранвам след 3тия ден.
Ох, Силве, благодаря за включването. Мисля, че и при нас започна по такъв начин, но гарнирано с малко повече сладкишчета, отколкото трябваше, и стана белята. Всъщност миналата седмица го водих при специалист с дългогодишен стаж от Инфекциозна и тъкмо тя препоръча диетата и не пусна никакви изследвания, макар че ако не се оправи, сигурно ще стигнем и до изследвания.

Моме, какви са тези 5 дни, нещо съм изтървала явно, ужас. Докторът какво каза, слуша ли го?

Бързо оздравяване на всички!

# 745
Кръвните показват нов вирус върху стария - всичко в ПКК е в норма, ЦРП е леко завишено - 7. Докторите са единодушни, че на този етап Дифендил и два спрея за нос са достатъчни. Гърдите бяха съвсем чисти, гърлото съвсем леко зачервено. За ушите забравихме да видим.

# 746
  • shumen
Моме,да се оправят скоро децата.
Елси86,моя с болки в корема и пневмония ми е правил.И аз не знаех,че може да ги има при нея,но лекар ми каза,че може.
От солната стая аз пък полза не видях и спрях да го водя.

# 747
Ужас, още ли вируси с висока Т Sad.
И моята госпожица покашля сутрин или вечер, но това е засега. Дано да се размине, че тези нейни задни секрети се активизираха откакто почнаха да излизат и да търчат.
Дани, не знам колко пъти сте ходили и за какво, но солната стая действа с натрупване. Ние я водим вече за 14и път. Ще направим 15 посещение и ще поспрем една седмица. И ще изкараме и втроия курс от 15 посещения. Никого не агитирам, просто споделям, че за задна хрема и постоянни сутрешни секрети действа отлично, но иска много постояноство.
Моме, дано бързо мине вируса!

# 748
Ужас, още ли вируси с висока Т Sad.
И моята госпожица покашля сутрин или вечер, но това е засега. Дано да се размине, че тези нейни задни секрети се активизираха откакто почнаха да излизат и да търчат.
Дани, не знам колко пъти сте ходили и за какво, но солната стая действа с натрупване. Ние я водим вече за 14и път. Ще направим 15 посещение и ще поспрем една седмица. И ще изкараме и втроия курс от 15 посещения. Никого не агитирам, просто споделям, че за задна хрема и постоянни сутрешни секрети действа отлично, но иска много постояноство.
Моме, дано бързо мине вируса!
Подкрепям за солната стая.Само че явно курса навсякъде е различни посещения?!При нас 1 курс е 10 посещения по 20 минути за деца.Първият път като ходихме направихме 7, защото обявиха грипната епидемия и ме достраша да го нося.Днес ще  сме 5 ден .За  хрема и още в начало на инфекцията солната стая е много подходяща.Поне аз виждам ефект при моето дете.

# 749
Аз третирам хремата в момента с цинабсин и йалоклийн инхалации. Нослето не хърка вече вечер и само сутрин вади едни леко жълтеникави секрети. Според нашата кардиоложка йалоклийн е много добър, ще видим три пъти съм го инсталирала само.

Общи условия

Активация на акаунт