Боледуване на децата ни - тема 64

• 55 801
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Дани, дано ви размине наистина този път. Това с инхалацията е по-разумно май като мярка. А на младежа правиха ли му инхалации в болницата и въобще само АБ ли му вливаха?

# 676
  • shumen
Аш,правиха му инхалации и АБ в болницата.Като ни изписаха продължихме с АБ през устата и сироп за кашлицата.

# 677
  • София
Мерси, Дани. На нас нищо не ни инхалират. А може ли и един малко страничен въпрос, защото нямам опит досега - когато ви настаняват за болнично лечение с дете, което не е за бебешко легло - т.е. детето е на 6-7+ години и трябва да е на отделно голямо легло, майките като придружител къде прекарват нощта Simple Smile?

Дани, да не забравиш заръката да дириш пулмолог Simple Smile!

# 678
Аш, при нас в Пловдив в Детска клиника не се подсигурява легло за придружител. Спим на едно легло. За другите болници незнам.

# 679
  • гр.София
Ооо Аш, стискам палци за бързо оздравяване. Вас хоспитализираха ли ви ?

# 680
  • София
Мерси, Мария. Да, хоспитализираха дъщеря ми, за да й вливат АБ.

# 681
На повечето места май не осигуряват легло. В Токуда има едни походни и трябва да си поискаш. Ако имат останало, преди даваха.  Там има и единични стаи с легло за придружителя и ако няма свободна при приема, обикновено до 1-2 дена се освобождава някоя и местят.
На нас ни инхалираха Вентолин и физ. р-р при пневмонията. За друго нямам спомен.
Бързо да се оправяте!

# 682
Аш, при нас има частна манипулационна и ходехме за вливанията там. Инхалации правехме в къщи.

# 683
  • София
Аш, много неприятно Sad бързо оздравяване! Ние сме лежали в ИСУЛ в детска УНГ, там си плащах за допълнително легло за мен, като условието беше да го освободя, ако има повечко деца за прием. Обаче лежахме юни месец и нямаше много деца в отделението, а сега си е грипен сезон, предполагам е по-пълно навсякъде.

# 684
  • София
Сега е пълно по отделенията. Има и много малки деца, които кашлят мъчително и едно такова страховито - сухо, стържещо. Горкичките Sad.

# 685
  • shumen
Аш,при нас не осигуряват допълнително легло.Спим и двамата на едно,ако може въобще така да се спи.
А за пулмолог не съм забравила и търся такъв добър във Варна,че педи ми е дала направление и да не изтече.

# 686
  • Варна
Да се включи и някоя друга мама от Варна, мисля че има една име Неделчева, която е добра, но не знам дали преглежда с направление.

# 687
Да се включи и някоя друга мама от Варна, мисля че има една име Неделчева, която е добра, но не знам дали преглежда с направление.
И аз писах на Дани за нея. Посещавали сме я. Работи с направления.

# 688
  • shumen
Благодаря.Ще помоля за координати някой ако ги има.

# 689
Благодаря.Ще помоля за координати някой ако ги има.
Медицински комплекс Младост
гр. Варна, бул. Република 15
0887 806 702
Д-р Диана Георгиева Неделчева е специалист детска пневмология и фтизиатрия; детски пулмолог.

Приема пациенти в специализиран кабинет в Медицински комплекс Младост, тяло В, ет. 3, к-т 304., след предварително записан час.

Общи условия

Активация на акаунт