С какво ви дразнят свекървите - тема 102

• 33 971
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мини, мъжът ти доколко е наясно с чувствата ти? Звучи като на първо място да имаш проблем с комуникацията с него, щом на теб ти е неприятно, а той би те пращал там през ден.

# 76
  • Монтана
Той е наясно, че не ми е приятно, но на него му е баба. Тя го е отгледала и си я обича... точно като мамин мунчо само че бабин.. А и тя много добре върти нещата - пред него е мила и добричка, а когато сме насаме не пропуска да се заяде с мен и после като му споделя тя отрича да е казала или направила нещо такова.

# 77
Саморазправяй се с мъжа си, какво толкова ги жалите тия мъже. Може да си обича, когото ще, теб какво те интересува тая работа. Като обича бабички повече от детето си, да заминава при нея, да го тъпче с вафли, 7 месечното ще се тъпче с вафли, когато порастне, не когато баща му реши да го носи, като играчка на баба си.

# 78
  • при късмета
Имаш проблем с мъжа ти, не с баба му. Не смееш да топнеш и гледаш да му угаждам, а това е грешка. Следващия път като паважа на нея, а не на теб ти вдигне скандал, а не остана базата да си разиграва коня. Събери ги двамата  и като отрече те що кажи, че си го записала с телефона. Е гледай реакциите и на двамата. Но с мъжа си се разправа, с него ти е проблема.
Абе как ги търпите тези мъже?

# 79
  • някъде в орбита...
Той е наясно, че не ми е приятно, но на него му е баба. Тя го е отгледала и си я обича... точно като мамин мунчо само че бабин..
Няма проблем при теб - той да ходи сам при нея. Просто не прехвърляй емоции. Опитваш да угаждаш на мъжа ти като на малко дете, яд те е от това (и на него, и на теб си), и обвиняваш бабата. Ако имате нормална комуникация с мъжа ти, ще ти е през на котката опашката бабата какво говори Hands Plus1

# 80
Поредната с “Аз не исках, но кръстих детето еди как си заради еди кого си.” Бре, какъв е тоз мъж, толкова специален да си назовеш детето с неприятно име, кръщавайки го на още по-неприятен за теб човек? Девет месеца ще го нося, ще се пъна да го раждам и накрая друг ще ми казва как ще го кръщавам и ще се обръщам към него до края на живота си. Мерси!

# 81
Възползват се, че жената е влюбена и иска да ги направи щастливи и така ...

# 82
Абе, да кръстиш първородната си дъщеря на жена, която те обвинява, че заради това дете бабин златен е лишен от шанса да уцели кьоравото в чужбина, не е любов, а тъпотия.

# 83
Абе, да кръстиш първородната си дъщеря на жена, която те обвинява, че заради това дете бабин златен е лишен от шанса да уцели кьоравото в чужбина, не е любов, а тъпотия.

Ами някои разновидности на любовта са си точно това, всъщност. Simple Smile

# 84
  • при късмета
Докато раждат деца, кръщават ги, угаждат на мъжа и свекърви, чат пат и на баби, така ще е. Ще се оплакват от последния който е виновен.
Не го разбирам аз това "мъжа ми знае, че ми е неприятно, но вярва на бабиерата, като кажа, че ме е обидила, а тя отрича". Някак си противоречи. Или не му дреме как се чувства жена му, или не му е първи приоритет

# 85
Не му дреме. Не може да го осъзнае. Тя бабата и с него е била крива, но той е свикнал от малък и за него това е нормално, сигурно изобщо не разбира, как жена му може да се обиди от бабата, ами тя за тяхно добро им казва ... или поне това му е набивала в главата, години наред.

# 86
Спри да ходиш при нея. Да си ходи сам.

# 87
Това с имената явно още циркулира от векове насам по нашите земи... Моята като разбра, че ще е девойка, рекна ще е нещо с В, Венета, например, да е с моята буква. Брееей, че и с усмивка ми го каза насаме, хихи. Детето го кръстихме с име, което съдържа моя и на бащата буквички. Не казахме предварително на никого, но на деня на секциото свекърва ми била сънувала, че точно така ще се казва 🙈🙈🙈🙈.
Моята, както писах, вече ми е все едно какво говори, скоро ме пита даже изобщо секс правим ли, а аз съм след кюретаж 😲😃🙈🙈🙈.

# 88
  • Най-красивата страна
-Minnie-,нормално е мъжа ти да уважава баба си,защото тя го е отгледала.можели са просто да го метнат в някой дом.
Обаче твоя проблем е,че не можеш да отстоявяш мнението си.
Прояви повече самоуважение и достойнство.
Кръстила си детето си на човек,който не харесваш ,за да угодиш на мъжа си.А не можеше ли в този момент той на теб да ти угоди и да се съобрази с мнението ти?Ти не заслужаваш ли да ти се угажда?
Бабата ти прави намеци и храни детето с вафли.
Ами намери начин да се справиш с това.
Покажи,че ти си човека който казва как ще се гледа детето и как ще се храни.
На моята свеки навремето два пъти и казах,че само педиатъра може да ми дава акъл и трети път не е казала нищо.

# 89
  • при късмета
Ако успее да се справи с мъжа си, изобщо няма да ѝ се налага да се справя с бабата. Като повечето които имат проблем с мъжа, а не със свекърва, не го осъзнава обаче

Общи условия

Активация на акаунт