Електронни четци - тема 22

• 52 373
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
И аз да се включа към питането за рекламите. На кого трябваше да пишем, за да ги махнем?
Вчера успях да си сваля първата книга на четеца с Calibre, засега съм много доволна. Blush

# 241
На support-а на Амазон, откъдето е купен четецът.

# 242
  • София
Ето тук е описано подробно как се махат рекламите:
https://cbachvarov.com/kak-da-premahnem-reklamite-amazon-kindle/

# 243
Много полезен линк! Току що премахнах рекламите, работа за по-малко от 5 минути.

# 244
А откъде мога да поръчам калъф за Paperwh 2018?

# 245
  • Варна
Добре де, аз не мога да вдяна. Защо изобщо ги слагат, а предлагат четец без реклами на доста по-висока цена като после ги махат безплатно newsm78 Губи ми се логиката на мен.

# 246
Принципно май има такса за махането...

# 247
  • Варна
Добре де, аз не мога да вдяна. Защо изобщо ги слагат, а предлагат четец без реклами на доста по-висока цена като после ги махат безплатно newsm78 Губи ми се логиката на мен.
Най-вероятно защото не всички ще поискат махане на рекламите.

# 248
  • София
Например аз.  Simple Smile Мразя рекламите навсякъде другаде, но на Киндъла ми харесват и даже си включвам чат-пат нета за обновяване. Веднъж си харесах една книжка от рекламата и си я купих от Амазон за долар и нещо, излезе си съвсем читаво книжле.Някои реклами са си направо красиви, други не чак толкова, но поне пошлотии няма, а и на четенето въобще не пречат. Така че аз поне няма да ги махам.

# 249
Аз чета книги само на български, така че за мен са безполезни.
Как си зареждате четците? Казаха ми да го зареждам само чрез лаптопа, а не в контакта, защото отнемало много повече време.

# 250
  • София
Качвам книги само през компютър и когато включа четеца за прехвърлянето им го оставям и да се зареди, в останалото време с кабел директно от електрическата мрежа.

# 251
Защото по принцип не се произвеждат за БГ. Дори и официално не поддържат кирилица. В смисъл, като меню. В белите държави така се доплаща разликата от киндъл с реклами и киндъл без. С реклами е по евтин за теб, а те си набавят сумата до цената, която са си определили от рекламодателите. Иначе директно плащаш цената за устройството + колкото печелят от рекламите за едно устройство , за 1 година (колкото е и гаранцията). И получаваш киндъл без реклами. Понеже са наясно, че няма да купим нищо от електронната им книжарница , (дали защото огромния процент потребители не могат да четат на английски, немски ит.н. или защото обичаме безплатно от читанка , ФБ и замунда) за това и ги махат безплатно.

# 252
Здравейте, видях, че вече е обсъждан въпроса, но ми се иска да се допитам до вас първо. Искам да си подаря за коледа електронен четец. Видях, че са приключили промоциите в амазон, но намерих това: https://www.olx.bg/ad/nov-kindle-paperwhite-4-model-2018-s-podsv … 997f7c6c;promoted
Дали е ок да се купи от там?
По всичко, което прочетох в тази тема това би трябвало да е последният модел?
Благодаря предварително и извинете, че повтарям въпроса Simple Smile

# 253
Здравейте, видях, че вече е обсъждан въпроса, но ми се иска да се допитам до вас първо. Искам да си подаря за коледа електронен четец. Видях, че са приключили промоциите в амазон, но намерих това: https://www.olx.bg/ad/nov-kindle-paperwhite-4-model-2018-s-podsv … 997f7c6c;promoted
За съжаление, изглеждат ми като купени накуп от китайски сайт. Аз такава опаковка от Амазон не съм виждала.  Не бих рискувала.

# 254
За съжаление, изглеждат ми като купени накуп от китайски сайт. Аз такава опаковка от Амазон не съм виждала.  Не бих рискувала.

Моят дойде точно в такава от Амазон, от промоцията преди няколко седмици.

Общи условия

Активация на акаунт