Електронни четци - тема 22

• 52 378
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Точно така изглежда опаковката на новия Киндъл. Моите двата, които са за подаръци, още не са разопаковани. Ще ги снимам по-късно и ще кача снимката за сравнение.

# 256
  • София
Какво и е на опаковката, кутийката е в целофанче.

# 257
Щом казвате. Аз не съм получавала никога Киндъл в такава опаковка, последният е от тази година, но и съм поръчвала само до чужбина от италианския Амазон.

# 258
  • София
Здравейте, видях, че вече е обсъждан въпроса, но ми се иска да се допитам до вас първо. Искам да си подаря за коледа електронен четец. Видях, че са приключили промоциите в амазон, но намерих това: https://www.olx.bg/ad/nov-kindle-paperwhite-4-model-2018-s-podsv … 997f7c6c;promoted
Дали е ок да се купи от там?
По всичко, което прочетох в тази тема това би трябвало да е последният модел?
Благодаря предварително и извинете, че повтарям въпроса Simple Smile
За съжаление, изглеждат ми като купени накуп от китайски сайт. Аз такава опаковка от Амазон не съм виждала.  Не бих рискувала.
Ами точно това е кутията на новия Киндъл Пейпъруайт от миналия месец. Купени са от Амазон и няма да имате проблем.

# 259
Ето как изглеждат моите неразопаковани четци -

Иначе този продавач наистина е поръчал накуп от намалението.

# 260
  • София
Обаче добра сметка си е направил търговецът в ОЛХ 😁😁😁 И пак излиза по-евтино от търговските вериги

# 261
Сега като се вгледах в снимката от олх, има някаква зелена лепенка със сериен номер. Моите нямат. Може би са различна партида.

# 262
Аз бих изчакала да пуснат от Амазон нова промоция около Коледа. Къде са 76 евро, къде са 230 лв от OLX, при това ще си е купен от твоя профил, няма да имаш проблеми с гаранцията и ще ти дадат безплатни трайъли на Ънлимитед и Audible за твоя си акаунт.

# 263
Аз съм купувала 4 броя през годините от ОЛХ и съм си доволна.Четците все още работещи съм си ги регистрирала и ми стоят в устройства на моя си акаунт.Е печели човека 80 лв примерно и какво от това  ,имах четеца за два дни при мен.Аз не мога да чакам като искам нещо го искам сега и веднага.Без книга не заспивам.А намалената цена не е пускана от прайм деня в немския не помня кога беше. Та ако иска съфорумката и има пари съветвам да купува!
Между другото точно това е опаковката на новия киндъл. И мисля тези етикетчета аз си мисля ,не съм сигурна продавачът си записва на кой какво и кога е продал иначе как ще съдейства за гаранция? Когато му звънях за калъф ,вдигна телефона и ме попита "Поръчвали сте от мен книга ,да няма проблем?" Ми някои хора с това си докарват доходи ,щом могат нищо лошо!

# 264
  • Edinburgh-UK
И моята опаковка е същата ,купен е от Амазон по време на промоцията им.Най-вероятно са купени голяма бройка от промоцията в амазон

# 265
Това е кутията, да. И аз се обзаведох с него, чета от 2 дена, но имам някои неясноти:
1. След колко време заспива сам без да се гаси? Няма настройки.
2. На колко процента дава предупредително съобщение за слаба батерия и на какъв процент угасва?
3. Защо книги прехвърлени по мейла показват корици, а такива с кабел не?
4. Защо функцията да показва страници е неактивна?
Вчера се опитах да търся в старите теми, но май не открих нещо съществено.
Като цяло засега мнението ми е малко комси-комса. Има отблясъци на екрана, когато се чете на светлина идваща отзад, което е дразнещо. Ако изключим болднатия шрифт всички останали са доста бледи. Сравнението е с досегашния ми Нук, който пенсионирах след дълга служба, но вече стана на баница за огромно мое съжаление. Батерията също ми се струва кьопава, вярно че пусках нета и подсветката за малко, но доста бързичко пада. Нукчето продължава да държи след 6 години по месец или около 5-6 прочетени книги, а този Пейпър за 2 дни смъкна от 50 на 33%, а съм едва на 20% от книгата. Чакам си калъфчето да дойде, но ми е неудобен като захват - тънка рамка, бутона за включване пък въобще няма да коментирам какво прави там, където и другаде да го бяха плеснали нямаше да пречи толкова, и много ми липват страничните бутони.

# 266
  • Варна
за страниците коментирахме надълго и нашироко, зависи от начина на качване. С кабел и копи пейст не се показват, а чрез опцията в Калибре да, тогава прави допълнителна папка, в която слага книгата. На 10 % дава съобщение low battery, а мисля на 6 - very low. Кога се изключва не знам.

# 267
След голямото намаление имаше още едно, когато беше 99е (или 99.99, не си спомням). След Коледа вероятно пак ще ги намалят.

# 268
Аз качих през Калибре, но пак няма страници. Само процентите изписва и от лявата страна нещо, което не знам какво е. Изписва различни числа на всяка страница, но не са броят на страниците. Не знам разбрахте ли ме... Grinning иначе за 2 дни активно четене моят е на 87 процента, с пусната подсветка и интернет.

# 269
  • София
Зависи също от формата на книгата, как е бил създаден файла и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт