"ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"-тема 83: "Сагата продължава"

• 36 894
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
ако намериш някъде гледай сериите от "златните години" от 1987 до към 1999, после вече след 2010 не си струва. Не прави грешката да започнеш да гледаш последните години. Почни от начало, ако те грабнат първите серии - ще те зариби, ако не - не си губи времето. Почти съм сигурна, че във Vbox7 има първите до към 100 и някоя серия. Погледай малко и си кажи мнението тук.

# 691
Честит рожден ден на моята любима, единствена и неповторима Брук Sparkling Heart

# 692
  • София
На 69 ли станА таз фльорцЪ?

# 693
Честит юбилей на Катрин! Да е жива и здрава и дано Бел да й направи персонажа в ДиК малко по-стабилен вече и с по-сериозни сюжети, та да получи някое Еми.

# 694
Някой малко инфо да даде за тази вече боза... Какво се случва?

# 695
На 69 ли станА таз фльорцЪ?
Коя фльорцЪ е станАла на 69 казваш? Joy
Аз обаче се чудя кУЯ ли е тъз изрусена *** гуспожичка Logan?
Звучи ми много познато.Навремето имаше една изрусена *** гуспожичка с друг ник,
но пък Сега май е с нов, по-модерен.Явно някУЙ персони са помъдрели макър и на пределна възраст Grinning

Честит юбилей на Катрин! Да е жива и здрава и дано Бел да й направи персонажа в ДиК малко по-стабилен вече и с по-сериозни сюжети, та да получи някое Еми.
Персонажа на Брук е единствения стабилен в "Дързост и красота", тъй като Брук е Главната Героиня, Звездата на сериала!Публична тайна е, че филма се гледа само и единствено заради нея,а не заради разни бездарни псевдо актьорчета, които ги сменят през 69 дена!
Катрин заслужава не само Еми, но и Оскар!Но тези награди винаги са биле давани на бездарни връзкари, тъй че отсъствуването на награда в случая не значи абсолютно нищо!

Гльодам сбръчканата и доста остарела баба кУЙн се опитва да се прави на секси тигрица на стари години.Пълен резил.Кожата на ръцете й виси до коленете, дори на обработените снимки.Тази бабичка няма ли да я пенсионират?Да не говорим, че гуспужътъ е извънредно бездарна пишман "актриса"!

# 696
Някой малко инфо да даде за тази вече боза... Какво се случва?
Нищо по-специално... Обичайния разврат и чат-пат нещо различно.Satisfied
Стефи си има нов мъж, Фин, който от самото начало беше въведен само за нея и с който си имат бебе. Да ама не- сега се заглежда с една стажантка, която си поканиха да живее при тях. Лиъм и Хоуп са все така абсурдни в това да ни покажат колко им е велика любовта измежду неговите изневери. А Брук козината си мени, но нрава не- напоследък се е кротнала и си е само с Ридж, правейки се неуспешно на някакъв по-властен матриарх тип Стефани, а междувременно си хареса co-CEO позицията на Стефи в компанията и е запланувано да й я отмъкне докато другата е в майчинство.

Форестър, какво мислиш за Парис- новата опортюнистка ала Брук? Дойде в града уж да види сестра си, а накрая се набута при гаджетата й и си уреди място във фирмата, а после сестрата Зоуи реши да се махне. Сега си е нацелила мъжа на Стефи, след като уж случайно им намекна, че нямала къде да живее и те я поканиха в огромния дом в Малибу. А, не споменах, че става нещо като дружка на Брук и й помогна да разкрие аферата на Куин и Картър, а сега може би ще й помогне да прецака за пореден път Стефи.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 11:55 от SG7

# 697
Това новото нещо Парис е отврат Grinning

# 698
Аз имам големи очаквания от Парис, ще е скандална.Satisfied

А сега и Шийла ще се оказва майка на Фин и свекърва на Стефи.Satisfied

# 699

😂😂😂😂😂😂😂 Простотия след простотия в тоя ДиК

# 700

😂😂😂😂😂😂😂 Простотия след простотия в тоя ДиК
Мен ме кефи този вариант. Имаше всякакви дори по-смущаващи теории коя да е майката, включително Тейлър.Close
Шийла да се завърне ще е жестоко, сериала има нужда от откачалка и раздвижване, защото покрай Хоуп и Лиъм и разни други работи стана мега досадата.

# 701
Имаме си нова (и по-млада Satisfied) Тейлър - Krista Allen

# 702
Гледах го редовно в началото.Например три момента се запечатаха като най- интересни за мен.Първият е сюжетът с Анжела Форестър/Джудит Борне/.Особено като се разбра че е измамница и като катастрофира с др.Тод.Това доведе до нейното обезобразяване..Вторият сюжетен момент е с чичото на Джейк,който го насилвал сексуално..А майката на Джейк се играеше не от коя да е актриса а от Типи Хедрен..Третият момент е когато Карълайн бе изнасилена и смъртта и вповледствие.Много актьори са сменени.Например в ролята на майката на Брук влизат актрисите:
НАНСИ БЪРНЕТ,ДЖУДИТ БОЛДУИН,МАРЛА АДАМС,РОБИН РАЙКЪР..БРУК СЪЩО Е ЗАМЕНЕНА ЗА КРАТКО ОТ САНДРА ФЪРГЮСЪН,А ТЕЙЛЪР ОТ ШЕРИЛИН УОЛТЪР.РИЧ Е ЗАМЕНЕН С ЛЕН ДЕЙВИС В НЯКОЛКО ОТ ПЪРВИТЕ СЕРИИ.

# 703
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
в официалния канал на CBS в Youtube от известно време качват сериите от самото начало. Има и един канал, който в момента качва сериите от 1992г. ако някой се интересува. Лично аз следя тези от 1992 и хвърлям по едно око на новите от 2021. Както и преди съм писала за мен сериите до към 2000 си струва да бъдат видени отново!

# 704
Дано да качат повечко сезони. Наистина ще си струва някои неща да се видят отново.

Общи условия

Активация на акаунт