Бурчин Терзиоолу - Куршум /Kurşun Misc Gun След Пойраз: нови проекти и изяви на актьорите # 9

• 44 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Проект ли, нещо музикално ли Thinking Неразгадаем е този човек
Музикален проект Joy Joy Joy

Тъкмо приключих втори епизод, захапвам трети Simple Smile Сериалът се гледа страшно бързо и е много увлекателен и интересен.

# 106
Привет, мривет,
Благодаря за снимките, Ради.
Инче, накрая ще ме зарибиш за Протектора с тези бързи бг преводи.

# 107
Пепелче, тъкмо влязох в темата да си допълня поста с коментар за вече изгледаните епизоди.
Споделям мнението на Инна, че си заслужава гледането. Подхващай го без колебания, няма да съжаляваш, а и самият сериал увлича. Много е добър.
Прочетох доста положителни  коментари дори и от хора, които не харесват фантастика, но са харесали Протектора.
Аз даже не бих казала, че е фантастика в чист вид, както писа и Инна. Има фантастични елементи, но нищо прекалено и излишно.
Да не говорим, че епизоди с продължителност 35-40 мин. дори ми се виждат прекалено кратки. Grinning Тъкмо се заплесна в гледането и бам, на най-интересното край.
Онзи ден писах, че не знам кога ще го изгледам, а с бързия превод на момичетата, вече неусетно изгледах три епизода и нося на още  Joy Най-после и аз да харесам нещо, което да следя и то заради самия сериал, а не заради конкретен актьор.
Прекрасно  пресъздаден и поднесен сюжет. А моментите с връщането години назад и преразказа на събитията случвали се по волята на Безсмъртните, ми напомня приказка.
Най-много ми допада, че спрямо моят вкус са нацелили  мярата на фантастичното или по-точно магично и съвременно, модерно.
Специалните ефекти са доста обрани, но много на място. Бойните и екшън сцени са заснети чудесно. В доста от сериалите им това е слабото звено. Режисурата е на много високо ниво. Музикалните теми са в унисон с действието. Актьорите от главни до второстепенни са подбрани чудесно. Радвам се, че Бурчин е част от проекта и нямам търпение да разбера повече за Рюйя и мястото й в цялата картина.
Абе качествен сериал са спретнали. Наистина имам усещането, че гледам американска продукция с турски актьори.
И като добавим невероятно бързият превод... направо мога да си призная, че не очаквах да се зарибя толкова.

# 108
Пепелче,  Подхващай го без колебания, няма да съжаляваш, а и самият сериал увлича. Много е добър.
На 1000% споделям.
И аз изгледах трети еп. Сигурно е редно да кажа, че в момента точно персонажът на Лейля ми е доста противоречив и интересен, въпреки че избързах да оплюя Айча. Защо ли? Защото не мога да разбера тя от кой "отбор" е?
Нещо ми е съмнителна, в същото време си мисля, че е смъртна. Т.е едва ли знае за истинските същности на Файсал и Мазхар...
Мазхар  също не ми е много ясен. Например търсенето на ризата и самоличността на Пазителя,  за Файсал ли го прави, други планове ли крои... Започвам да се чудя. Thinking
Зейнеп много ми харесва. Чудесен екип са с Хакан. Допълват се, взаимоотношенията им са интересни за проследяване и  си мисля, че Зейнеп ще си падне по Пазителя, който за момента пази Grinning
Хакан се сети от къде духа вятъра и сега ще се намърда по-близо до Безмъртните.. Колкото повече гледам, толкова по-интерсно става.
Ама тези епизоди наистина са твърде кратки. Smiley Нямаме угодия, но са могли да ги направят с продължителност около час. Така излиза, че целият сезон е колкото два епизода от турско дизи Joy Joy Joy

# 109
Привет, момичета. Simple Smile
Нова порция снимки от сета на "Портрет на красотата"

Селфи от Бурчин "Най-дългата нощ".

Пропускът й е толкова хубав, че първоначално си помислих, че е постер Grinning

Инче, тази вечер пътувам, така че с Пазителят ще продължа след празниците.
За написаното от теб:
Според мен, Мазхар иска ризата за да направи узязвим Пазителят. Вероятно в дъното на всичко е Файсал.
Лейля никак не ми изглежда да е от отбора на Безсмъртните. Според мен няма представа какво се крие зад човешките същности на Файсал, Мазхар или Хакан. (съдя само по първите три епизода).
По-скоро е амбициозната и красива асистентка на милиардер, когото не иска да разочарова.
За останалото и аз мисля така. Зейнеп е доста готин образ, а финала на трети епизод подсказва, че Хакан  се усети, че Мазхар  е свързан със случилото се в изоставената къща и убийството на жената, която криеше пръстена. Затова прие работата в холдинга на Файсал.

# 110
Привет и от мен Hug Hug Hug
Ради, благодаря за снимките на Бурчинка. Heart Eyes
Това, което си написала за Пазителят ми изглежда доста правдоподобно и логично.
Все пак, да подчертая, че изгледах и епизод 10 с руски превод и ще ти кажа, че Файсал също има своят силен мотив да е такъв какъвто е.
Враждата му с рода на Пазителите датира отдавна и Рюйя е замесена. С две думи всичко, което прави е заради този момент Wink

Една новопоявила се снимка на Илкер и компания

# 111
Честита Коледа, момичета.
Пожелавам ви здраве, късмет, щастие, благополучие и прекрасни моменти с близките и семействата ви Kissing Heart  Kissing Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 112
Благодаря, Ради,
И от мене пожелания за много здраве и сбъднати мечти!

# 113
Привет, момичета. Kissing Heart Kissing Heart Липсвахте ми, но и аз се отдадох на едно кратко, но прекрасно и изненадващо за мен пътуване.
Да ви се връщат хубавите пожелания десетократно Heart Exl  От сега ви пожелавам весело посрещане на Новата година.
Сега за да наваксаме пропуснатото (или поне аз Grinning) новичкото покрай Бурчин и Илкер
Селфи от Илкер

Селфи от екипа на "Портрет на красотата"

видео зад кадър https://www.instagram.com/p/Br-bkHaB_mb/

Бурчин за Трендиол

И отново Бурчинка за януарския брой насписание  Bestyle https://www.instagram.com/p/Br-eMyhBK_O/ Gift Heart

bestylemagazine2019’un ilk sayısında konuğumuz Burçin Terzioğlu ! @burcinterzioglu
Röportaj: Mukaddes Kaya Güney @mukokaya
Moda editörü: Hakan Öztürk @hknylcn
Fotoğraf: Deniz Özgün @denizozgun
Saç: Erdem Gül @maagsacsanat
Makyaj: Gamze Tekin @gamzeteq
Makyaj Asistanı: Deniz Mustu @denizmustu
Moda Editörü Asistanları: Fırat Gençdoğan @firatgencdogan, Pınar Akar @pinarakar
Backstage: Betube @betube.official#bestylemagazine #bestylish #burcinterzioglu

# 114
Инче, чуден пост си оставила Heart Eyes Благодарско Flowers Hibiscus

Големи са сладури Simple Smile

Още малко от кадрите за BeStyle Magazine

"Усмихни се, излизаш на сцената!"

# 115
Ради Hug Kissing Heart
Страхотно е, че Бурчин ще украси корицата на BeStyle. Това означава, че ще започнем новата година с фотосесия и интервю Yum
Имам и да доизгледам Пазителят и се надявам да не чакаме много за втори сезон.
С нетърпение чакам и филма с Биркан. Събрали са чудесни актьори, така че дано се получи интересен проект.
Тази малка кукла е новото попълнение в каста

Başrollerini  Burcin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Şencan Güleryüz  ve Melisa Senolsun paylaştıkları filmde 'Güzelliğin Portresi', мinik oyuncu Duru Ünaç Melisa Senolsun 'un canlandıracağı karakterin çocukluğunu oynayacak.
BKM yapımı 'Güzelliğin Portresi'; genç bir kadının görüşmediği babasının ölümü üzerindeki sır perdesini kaldırma çabasını konu alıyor.
GüzelliğinPortresi  'nden ilk kare...

Първата снимка от филма Simple Smile

На вас прекрасни момичета, Purple Heart пишещи в темата, на всички, които ни четат и надникват тук:

Когато старата година си отива,
а Новата в дванайсет се роди,
желая от все сърце да сте щастливи
и нека в тази нощ красива
се сбъднат всички ваши мечти!
Hands Pray

# 116
Момиченцето наистина е прекрасно. Помислих си, че ще го видим в ролята на дъщеря на Бурчинка, но отново се изненадах. Колкото повече подробности разкриват, толкова по-интересен и заплетен ми изглежда сюжета.
Тази малка кукла е новото попълнение в каста

Başrollerini  Burcin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Şencan Güleryüz  ve Melisa Senolsun paylaştıkları filmde 'Güzelliğin Portresi', мinik oyuncu Duru Ünaç Melisa Senolsun 'un canlandıracağı karakterin çocukluğunu oynayacak.
BKM yapımı 'Güzelliğin Portresi'; genç bir kadının görüşmediği babasının ölümü üzerindeki sır perdesini kaldırma çabasını konu alıyor.
GüzelliğinPortresi  'nden ilk kare...

Във филма "Портрет на красотата", в който главните роли споделят Бурчин Терзиоолу, Биркан Сокоолу, Серкан Кескин, Шенджан Гюлерюз и Мелиса Шенолсун, малката актриса Дуру Унач ще изиграе героинята на  Мелиса Шенолсун в детството ѝ.
„Портрет на красотата” на продуцентска компания БКМ  засяга темата за усилията на млада жена, чиято цел е да повдигне завесата около тайнствената смърт на баща  ѝ, с когото не се  е виждала.
.

И от мен весело посрещане на 2019-та! Да е мирна и щастлива за всички

# 117
Новогодишното пожелание на Илкер Simple Smile

И според мен малката кукла е много подходяща за дъщеричка на Бурчин. Има прилика и с Мелиса, така че добре са я подбрали.

# 118
Новогодишното пожелание на Илкер Simple Smile
Напълно в негов стил
Хайде да видим, дано годината да е хубава... Не се вманиачавайте прекалено, бъдете добри хора. Няма нужда да зацикляме над ненужни неща. Животът е кратък.
Целувам ви...

Инче, не знам докъде си с Пазителя, но прочетох, че втори сезон ще бъде пуснат през пролетта или лятото на 2019-та. Simple Smile
Аз изгледах всички преведени епизоди до  мoмента, за което още веднъж благодарности на момичетата, заели се с превода.

# 119
Не се вманиачавайте прекаленo...
Joy Тъкмо напротив, доста нови маниаци ще се появят след това:

Франция, Малайзия, Катар, Узбекистан и Туркменистан выкупили права на трансляцию турецкого сериала #ПойразКараель с участием Бурчин Терзиоглу и Илькера Калели в главной роли ✨🎬

Ради, изгледах преведените епизоди на Пазителя, сега с нетърпение чакам превода на осми еп.

Общи условия

Активация на акаунт