Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 42

• 13 353
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Роси, ако имаше халка, щеше да има някакъв проблясък, нещо, което показва наличието на нещо върху пръста му Joy Ама и как го обясних, а Sunglasses

# 631
Аз мисля че е преди. Едва ли ще ни покажат нещо след сватбата. Макар че би било хубаво 😊

Ненева: д-р Огнянова, има пациент в спешното, който чака за бърза консултация с Вас.
Зорница: д-р Ковачева!
Ненева: Да, Ковачева извинете хихих ама как ви ходи Animal Joy Cat

Или Марио приклещващ я по коридорите
М: ммм госпожо Ковачева довечера какво ще има за вечеря?
З: Не съм пазарувала, може да прескочим директно на десерта Animal Joy Cat

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 15:23 от Доц. Димитрова

# 632
  • София
Тоя пък Марио, не се наяде значи Simple Smile

Доне - ние темите ги изписваме за по два -три дни, ама да си направим анкета дали Зорничка ще си смени фанимията, ще сложи ли тире, или ще си остане Огнянова.
Но може би първо въобще ще се оженят ли или пак само ще репетират Simple Smile

# 633
Те снимат разбъркано и ако вече са заснели сватбата, в което съм сигурна и в момента снимат сцени преди нея, няма как да видите халка. Grinning

# 634
Тоя пък Марио, не се наяде значи Simple Smile

Доне - ние темите ги изписваме за по два -три дни, ама да си направим анкета дали Зорничка ще си смени фанимията, ще сложи ли тире, или ще си остане Огнянова.
Но меже би първо въобще ще се оженят ли или пак само ще репетират Simple Smile
Аз мислех следвщаата анкета да е - Кога ви се искаше да зашлевите Марио? - но и това е добра идея хахахахахах

Ок, нямаш грижи, кажете за какво искате да гласуваме и я правя. Като гледам, утре сигурно ще има нова тема.

# 635
Като гледам, утре сигурно ще има нова тема.
Подценяваш ни....

# 636
Доне, такава анкета може да съществува само, ако сложиш опция "никога" Joy

# 637
  • София
Доне, ако има анкета, кога ви се е искало да нацелувате Марио - да сложиш около 100 възможности за гласуване Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 16:00 от rosi_ta

# 638
Оффффф
Значи, аз бях достатъчно дипломатична към вас, за да има анкета "кога искахте да набиете Тони"
Офффффф

Доне, такава анкета може да съществува само, ако сложиш опция "никога" Joy

ти се радвай, че не помня кога какво с ее случвало, ианче щях да ти измисля 10тина опции муахахаххахахахаа

# 639
Е добре, Доне, ние какво сме виновни, че Тони е талантлив и си просеше боя на всеки два епизода? Joy

# 640
Е добре, Доне, ние какво сме виновни, че Тони е талантлив и си просеше боя на всеки два епизода? Joy

Аз исках да го нацелувам на всеки два епизода, не знам за какво процене на бой говориш Innocent Stuck Out Tongue Winking Eye

# 641
  • София
Е да де, Доне, в тези през два епизода дето не ти се е искало да го нацелуваш, на нас ни се е искало да го набием Simple Smile

# 642
Е да де, Доне, в тези през два епизода дето не ти се е искало да го нацелуваш, на нас ни се е искало да го набием Simple Smile
ау, как ме разигравате вие двете с Моски! JoyKissing Heart
Значи исках да го нацелувам през два епизода, защото се появяваше през два епизода Stuck Out Tongue Winking Eye

# 643
Как добре ми следиш мисълта само! Heart Eyes

Доне, това не е вярно и специално правих статистика, липсваше в десетина епизода, което означава, че горе-долу през 4 епизода е отсъствал. На теб през 2 ти се е искало да го целуваш, на нас през 2 - да го шамарим - сметките са точни! Joy

# 644
Как добре ми следиш мисълта само! Heart Eyes

Доне, това не е вярно и специално правих статистика, липсваше в десетина епизода, което означава, че горе-долу през 4 епизода е отсъствал. На теб през 2 ти се е искало да го целуваш, на нас през 2 - да го шамарим - сметките са точни! Joy

Оооооххх.......мъка

Общи условия

Активация на акаунт