Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 42

• 13 345
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Големи математици станахте Animal Joy Cat

# 646
  • София
Еми Ди, "Точни сметки - добри приятели" е казал народът Simple Smile

# 647
Големи математици станахте Animal Joy Cat

Аз съм арт. Сори.

# 648
     Най-после клавиатура-а-а
     Направо ме убихте  през последните 5-6 дена - то не бяха шпионските  рубрики на Дони-Шпиони , после  хипотезите в "тъмната мрежа" Joy , а сега и клипчето с балоните . На телефона нищо не виждам /дефектът си е мой Blush /.
     Доне , аз също  разчитах да вкарат  Димитракиса дори епизодично  след  гадориите , които станаха със Зорница .
     Явно  той по някаква причина е прекратил договора , може да му е писнало от "изпростяването" на образа на Тони  .
     Даже се чудя на някои от другите артисти защо приемат да играят  всякакви помии , които им поднесат , но  ако плащат  добре ...не е лесна и тяхната .
     В този сериал със сигурност  не е ясно предварително какво се очаква и хората нямат представа  за участието си . Интересно ми е  на каква база са им договорите - все трябва да има някаква твърда уговорка , която да си е валидна дори да нямаш много екранно време  .
    Ти наистина  имаш късмет , защото  когато пожелаеш , можеш да го гледаш и то винаги в различна  "постановка"Hands Plus1
     Нещо май сте се и опитали да се посдърпате
     Това е най-излишното движение Hug  Малко ли са ни  дивотиите , с които ни заливат в този сезон , та и вътре да се  хапем ?
     Ще се опитам да разгледам клипчето на голям екран .
     Роси , изпуснала съм някакви шармантни коледни бурканчета , пусни ги пак за разведряване

На клипчето с балоните виждам Марио , Зорница и Захариев в работно облекло /ако е купон в тяхна чест ,ще е нещо импровизирано /, до Захариев стои  жена , която първо помислих ,че е някакво служебно лице /не я разпознавам/.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 16:56 от Ели-ТАЛ

# 649
Леле!!!!
И в rotten tomatoes е качено ревюто!
Боже мой!

https://www.rottentomatoes.com/m/omnipresent/reviews/

# 650
  • София
Между другото, много добро ревю. Хвалят филма.
Много се надявам да продължат напред.

# 651
Аз мисля че е преди. Едва ли ще ни покажат нещо след сватбата. Макар че би било хубаво 😊

Ненева: д-р Огнянова, има пациент в спешното, който чака за бърза консултация с Вас.
Зорница: д-р Ковачева!
Ненева: Да, Ковачева извинете хихих ама как ви ходи Animal Joy Cat

Или Марио приклещващ я по коридорите
М: ммм госпожо Ковачева довечера какво ще има за вечеря?
З: Не съм пазарувала, може да прескочим директно на десерта Animal Joy Cat
Ди 😘, чудно е. Размечтах се 😁.

Ревюто в Rotten tomatoes е яко и обективно. Хареса ми.

Предлагам да си направим анкета за фамилията на Зорница, като да има и възможен отговор “няма да се оженят”. И да можем да избираме само по един отговор. С един куршум два заека 😊.

# 652
Всъщност освен ще си остане Огнянова, може да има и ще стане Банкова за да сме максимално обективни.

# 653
Интересно ми е дали ще има някой, който сериозно ще ги посочи тези опции. Joy

# 654
А не бе, ябълки! 100% Animal Joy Cat Но няма да си признае

# 655
Moже и колежките да се разпишат в анкетата. Joy Aко видим 5-6 гласа, че няма да се омъжи или, че ще е с фамилията на Банков, сещайте се сами. Joy

# 656

Точно щях да питам и дали ще си признае. Изпревари ме 😁.

# 657
Божке, до Коледната ваканция ще се гръмна, имам толкова работа, магистратура и други, че ще се взривя и аз Joy

Хубави отзиви за филма, дано и другите да са така позитивни Simple Smile

Сега си говорех с една приятелка, тя гледа ОЖ, та слушала радио и там коментирали сериала и анонса и ми казва:"Банков и Огнянова щели да се сближават тая седмица!" и аз :"К`вооооооооо?", и тя:"Да, бе.". Тогава се сещам, че пишеше в анонса Дамянова и Банков ще се сближат и в я питам:"Сигурна ли си, че не е Дамянова?" и тя:"Ами може и Дамянова да е било." Joy

# 658
Божке, до Коледната ваканция ще се гръмна, имам толкова работа, магистратура и други, че ще се взривя и аз Joy
Ooo, Maйче, спокойно не си сама. Имам толкова бумащина от тия практики да пиша, че до 20ти ще съм изтрещяла вече. Joy

# 659
Ахахахаха, Майче, това е много добро за Банков и Дамянова Joy Дамянова, Огнянова, важното е близост да има Joy

Общи условия

Активация на акаунт