Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 42

• 13 342
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Майче, изцъклих се докато ти четох поста. Докато стигна до края, че да се успокоя....😁

# 661
Добре, а как да гласува човек (примерно на име Ани), у когото се борят позитивните и песимистичните сили, и който днес мисли как Марио и Зорница ще се оженят (много ясно, че ще се оженят, стига глупости), а утре се сеща за хванатите за ръка Банков и Зорница и си мисли как това не може да е на хубаво ( ами ако сценаристите верно си мислят, че това е двойката на народа Trollface) Joy
И ей те така съм цял ден Smile

Аз не мога да смогна от работа, но иначе имам време да разсъждавам върху живота на измислени герои.
Луда работа Joy

# 662
Еми Аничка, все доброто или злото трябва да надделеят у теб Grinning
Аз съм си оставила 0.001% вероятност да не завърши добре историята....ъъъъ, не, 0.0001%. Joy

# 663
  • София
Аничка, спокойно мила. Не си сама в тази борба. И у мен се борят доброто и злото. Май за сега надделява доброто Wink.
Иначе не луда работа, а пълно куку съм, честно. Много се вживях, въпреки, че съм с ясното съзнание, че е една измислица, сапунка. Ама хей на, не мога да спра да ги мисля тия двамата.

# 664
Еми Аничка, все доброто или злото трябва да надделеят у теб Grinning
Аз съм си оставила 0.001% вероятност да не завърши добре историята....ъъъъ, не, 0.0001%. Joy

Е, благодарение на вас нещата в повечето случай за в полза на доброто Smile

Моски, мисля, че след края на сезона трябва да проведеш един онлайн курс на тема „Как да останем оптимистични, дори и когато сценаристите ни опъват нервите“ Joy, ще е доста полезен, все пак сезон 7 ни чака Smile

Роси, разбирам напълно. Такива бъзици поемам от ММ, но и аз като теб съм казала, че ще съм в странни емоционални състояния до 7ми (и евентуално ден, два след), да ме потърпи малко Smile

# 665
Хаха, за мен пък вероятността за лоша развръзка във финала тип Зорница зарязва Марио е 0.0%.  Засега съм в абсолютния оптимизъм.
Опасения слаби имам само за отворен край. Но вероятността е мнооого малка Simple Smile

Чак не мога да се позная 😁.

# 666
Е то зависи каква е историята, ама специално тази, дето ни вълнува, е така замислена. Точно днес обяснявах как даже и на плаката са си един до друг. Все едно някой да си мисли, че Мазови ще останат разделени. Grinning
Ние сме привилегировани, и двамата кротуват. Я си представете ситуацията на Мазови. Или като Галя беше с Тасев. Grinning

Значи, мен така ме беше много яд в Стъклен дом за Чарли и Сияна. Пфуу, как исках да останат заедно. Истината е обаче, че в сериалите лошите момчета не са тези, които взимат момичето.
Обаче Марио е добро момче Joy

# 667
Mен Банков не ме притеснява, но на моменти се чудя ще стигнат ли навреме и дали няма да изпуснат часа Joy
Хаха, Mайче, да си призная всеки път като прочета Дамянова и в мислите ми е Огнянова  Crazy

# 668
Радвам се, че не съм само аз, хубаво е когато има и други луди като мен. Joy И мен ме е обхванал предимно оптимизъм в 99% от случаите. Само в 1% се сещам за онази снимка и в мен нахлуват песимистичните мисли, но после се сещам за всичко, което се случи от изнасилването на Зорница до момента и какви хубави сцени имахме, та веднага, ама по най-бързата процедура си гоня лошите мисли от главата. Grinning Така правя и по принцип и действа. Wink

# 669
Хахах а, като ви казвам, че Сценаристите се изгавриха с нас като я кръстиха Виктория Дамянова тази госпожица. Animal Joy Cat

# 670
  • София
И моите опасения са като на Злати. Дали няма да изпъснат часа и да ги оставят за следващ сезон.
Но пък аз съм си навила на пръста, че ще закъснеят за часа, но после ще се молят на лелката и тя ще ги ожени, да речем в болницата.

# 671
Доци, абсолютно не вярвам да е случайно Joy

Яни, остави таз снимка, казах ви, ако ще се взимат, няма да ни ги показват как се обичат в метрото Joy

Е и да го изпуснат, имаме цял седми сезон, ама няма, ще си ги оженят като стой, та гледай Joy
Може Банков като по американските филми да вземе бърза онлайн тапия за свещеник и да ги венчае Joy

# 672
Направо награда за сценаристите , дразнят ни с недомислиците си , но са създали  толкова живи образи ,че  яко са ни зарибили . Аз се чувствам така - затворена в този сериал . Искам да се освободя и да го гледам спокойно , за развлечение , а то егати и нервите потроших .
Доц. Ди , какво имаш на аватарчето Grinning ? Дано да е нещо от учебниците Hands Plus1
Аз може би най-после  ще се вгледам в аватара си и ще се запиша на йога Thinking
И не виждам причина да си сменям подписа !

# 673
Никакви опасения нямам аз. Живея си щастливо с мисълта, че ще се оженят поне още 2 седмици, а ако нещо се прецака, тогава ще го мисля. Ще пострадаме  дружно 1-2 дни после Дона ще напише някой контра сценарий и ще ни оправи. И така до седми сезон.

# 674
Моски, не е случайно. Гаранция!
И последно Банков кум ли ще е или ще ги жени на покрива?

Ели, мозък е, както винаги, но този път е с гигантска аневризма. Намирам си ги в интернет. Animal Smile Cat

Общи условия

Активация на акаунт