Голям компромис заради партньора

• 8 405
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
Голям компромис при мен беше - да се съглася да живея в село, като типично грдско чедо за мен беше много трудно.
Но не съжалявам.

# 61
  • Sofia
Голям компромис при мен беше - да се съглася да живея в село, като типично грдско чедо за мен беше много трудно.

Ето колко различни сме хората. Simple Smile Това не ми звучи като компромис, макар и дефиниран като "голям", а като извършване на ритуално сепуку.

# 62
Ха ха, сепуку 😀😀😀

# 63
Но не съжалявам.

Tакъв компромис не бих направила. Пък и зависи какъв вид "живеене на село" - дали ще е хипстърски дауншифтинг или класически селски живот.

# 64
Като знам theopenminded какви ги мъти в главата си, явно големият компромис е да не спи с други и да не търси извращения. И сега го стяга шапката заради ванила секса, а той си е представял нещо уау.

Респект! Просто в десетката. Все пак, това е въпрос на развитие при всеки.

# 65
Е тогава какво със заобикалки, казвай направо "виц номер 13" и да си знаем.

# 66
  • Sofia
theopenminded, дай нещо ново, бе, човек. Tired Тая плоча я въртиш, откак' си се регистрирал във форума. Изтърка̀ се вече!

# 67
Но не съжалявам.

Tакъв компромис не бих направила. Пък и зависи какъв вид "живеене на село" - дали ще е хипстърски дауншифтинг или класически селски живот.
Май ще да е английския термин, който не разбирам 😂 не гледаме кокошки, нямам домати и пипер в градината, имаме трева, куче,басейн, барбекю, таквиз работи. 
И аз мислех, че няма да мога, но се оказа дори, че ми хареса.

# 68
E те това е дауншифтинг - живот на село, ама чистичък и цивилизован.

# 69
Да, възможно най - градски селски живот водя 😀
За мен невъзможен компромис май ще е живот със свекъри или моите родители, след създаване на семейство.
Просто не мога.

# 70
theopenminded, дай нещо ново, бе, човек. Tired Тая плоча я въртиш, откак' си се регистрирал във форума. Изтърка̀ се вече!

Чакай, чакай , въобще не е това основното.
Един съществен компромис, който направих, е да не кажа на майка ми и баща ми, бог да ги прости, колко много ги обичам, защото си играех с времето и живота, и компенсирах  пари и други.
Направих този компромис с душата си, чисто от алчност и страх. Не беше заради партньор, но го споменавам за темата.Сега много съжалявам.

# 71
Дауншифтинг?Обяснете моля:blush:Stuck Out Tongue Winking Eye

# 72
Терминът дори написан на кирилица, е обяснен в Интернет.

Цитат
Дауншифтинг е нова мания на Запад за връщане към природата и изоставяне на лукса, парите, кариерата. С терминът дауншифтинг се обозначава стремежа да избягаш от удобствата на 21 век и да потърсиш щастието и успеха в обикновените неща.

# 73
Терминът дори написан на кирилица, е обяснен в Интернет.

Цитат
Дауншифтинг е нова мания на Запад за връщане към природата и изоставяне на лукса, парите, кариерата. С терминът дауншифтинг се обозначава стремежа да избягаш от удобствата на 21 век и да потърсиш щастието и успеха в обикновените неща.
Ами не звучи като живот на село, ама с всички луксове. Звучи като копане на домати, доене на козички, събиране на билки и цепене на дървета.

# 74

Чакай, чакай , въобще не е това основното.
Един съществен компромис, който направих, е да не кажа на майка ми и баща ми, бог да ги прости, колко много ги обичам, защото си играех с времето и живота, и компенсирах  пари и други.
Направих този компромис с душата си, чисто от алчност и страх. Не беше заради партньор, но го споменавам за темата.Сега много съжалявам.

Това не е компромис. Това е емоционална незрялост. Да не можеш да изразяваш чувства.
Компромис е, ако цял живот харесваш само краве сирене и никога не си понасял козе, жена ти да те пречупи да ядеш и козе, защото на нея ѝ харесва. Схвана ли?

Общи условия

Активация на акаунт