Да ви се похаля,днес бяхме на протеста в Пловдив и съм много доволна,че повечето Пловдивски мами се включеха...пък и после спретнахме едно колективно кърмене на открито...
Ние сме все още без колики-имаме проблем само с постоянния глад и с последващото акане/добре,че го прави основно след обед,та вече съм подготвена психически за скоростното опропастяване на един куп пампи.../
Денит,хомеопатията е напълно безвредна и се прилага и при съвсем малки деца и бременни /аз моите бебоци съм ги сефтосала още в родилния дом,но веднага след раждането съм им давала Арника за по-лесна адаптация и преодоляване на родовите травми,ане че имат такива де/
Мишелка,какви са тия приказки-ти си най-добрата мама за тях,...просто си в труден период...но се радвам,че нещата почват да се оправят.
Муцунка,много ви е рано за сокчета...ти си прецени,но имай впредвид,че могат да ви докарат по-мощни колики...а и аз също съм фен на по-късното захранване...
За водичката-аз давам,въпреки,че знам,че когато сме само на кърма не е необходимо,но тук е страшна жега ,а и моите синчета са големи жабоци...вчера на Иво не му стигнаха две!!!големи/250мл/ шишета със силно разреден чай на Хип/определено го предпочита пред голата вода/А вода давам след кърмене,за да изплакне устичката-но една две глътки и не всеки път...Ние също сме с отшумяваща жълтеница,но не съм давала глюкоза и залагам предимно на манджата/т.е.кърмата/-нали билирубина се изхвърля с акото...А ние това поне го правим начесто. За коликите-ние още сме без такива,но съм се приготвила със Инфакол-но ми го донесоха от Англия,нямало официален внос в Бг-струва3.40лири.Иначе диети не пазя,ям каквото ми е яде и въпреки това дечко е спокоен откъм стомахче..но пък виждаме зор с акането-ама то много бе....
Дидка,аз ластични гащи не съм носила-но знам,че не е хубаво да са много стегнати..иначе аз се подържам с много ходене8питайте Муцунка как прелитам с количката през парковете,но и я питайте защо не ми се е обадила,като ме е познала,ако и някоя друга го направи,вече ще се сърдя/ и домакинска работа...пък то у нас все се намира такава...
Накрая да не забравя-добре дошли на новообебилите се мами!Дано да са ви много послушни бебоците и вие бързо да се възстановите,та да имате повече време за форума!

цяла нощт спа и мрънка превивайки се
а аз не мога да й помогна освен да я гушкам и притискам до себе си