Не съм доволна от развоя на дуела снощи,макар че нито една от двете дуелистки не ми е фаворит. Лили беше абсолютно демотивирана.
Сашка не е нито активен,нито действащ спортист.Тя играе волейбол в школата на Владо Николов,много любителски.Останала съм с впечатление,че Сашка е живяла в семейство без баща.Не говореше ли как майка й едва имала пари за речник,защото се грижела сама за нея и сестра й????А във видеото снощи показаха брат и баща?Може и аз да греша.
За Роман-човек или е възпитан,или не.Дори,когато не харесва някого,или не е съгласен с него,има начин да го покаже и каже,без да му "....майката",и другите отвратителности.Ако някой от синовете на Милена така се отнася с друга жена,тя пак ли ще му припява "Най-обичам луди-луди жаби..."?Не ми е окей такова отношение.Едва ли има нещо тооолкова фрапиращо ,с което Роси ги е издразнила и да ни е спестено.
Евала на Роси,че отказа кошницата с тютюна,евала!Тя ми стана симпатична точно от епизода с писмото.Заради начина,по който й се нахвърлиха Гошо,Милена и Хриса.Тя самата Роси казва,че не желае да се върне в България,не се превъзнася,че е голям патриот.Избрала е своя път и начин на живот и това е.
Синът ми е активен спортист,тийнейджър,много добре като родител съм наясно какъв авторитет трябва да е тренера.В този смисъл,Ваня Стамболова изобщо не си прави добра реклама.
И според мен отношението на продукцията към Роси е тенденциозно-не оцениха свършената работа,нямаше реакция за псувните на Роман,нито за дърпането от страна на Христина.В отношения между възрастни хора,това изобщо не е нормално за мен.При все,че Роси няколко пъти обясни защо иска да се свърши работата по определен начин.За мен тя е най-работливата жена във Фермата.
За дуела-Лили беше абсолютно демотивирана.