Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 38 644
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 75
    Ензим,благодаря за труда за темата!

Не съм доволна от развоя на дуела снощи,макар че нито една от двете дуелистки не ми е фаворит. Лили беше абсолютно демотивирана.
      Сашка не е нито активен,нито действащ спортист.Тя играе волейбол в школата на Владо Николов,много любителски.Останала съм с впечатление,че Сашка е живяла в семейство без баща.Не говореше ли как майка й едва имала пари за речник,защото се грижела сама за нея  и сестра й????А във видеото снощи показаха брат и баща?Може и аз да греша.
        За Роман-човек или е възпитан,или не.Дори,когато не  харесва някого,или не е съгласен с него,има начин да го покаже и каже,без да му "....майката",и другите отвратителности.Ако някой от синовете на Милена така се отнася с друга жена,тя пак ли ще му припява "Най-обичам луди-луди жаби..."?Не ми е окей такова отношение.Едва ли има нещо тооолкова фрапиращо ,с което Роси ги е издразнила и да ни е спестено.
      Евала на Роси,че отказа кошницата с тютюна,евала!Тя ми стана симпатична точно от епизода с писмото.Заради начина,по който й се нахвърлиха Гошо,Милена и Хриса.Тя самата Роси казва,че не желае да се върне в България,не се превъзнася,че е голям патриот.Избрала е своя път и начин на живот и това е.
   Синът ми е активен спортист,тийнейджър,много добре като родител съм наясно какъв авторитет трябва да е тренера.В този смисъл,Ваня Стамболова изобщо не си прави добра реклама.
  И според мен отношението на продукцията към Роси е тенденциозно-не оцениха свършената работа,нямаше реакция за псувните на Роман,нито за дърпането от страна на Христина.В отношения между възрастни хора,това изобщо не е нормално за мен.При все,че Роси няколко пъти обясни защо иска да се свърши работата по определен начин.За мен тя е най-работливата жена във Фермата.
    За дуела-Лили беше абсолютно демотивирана.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 15:16 от марулета

# 76
Май е на осем детето. Аз ги имам точно за ограничени и тесногръди, готови да съдят хората.
Не исках да коментирам епизодите, които обсъждате преди лично да ги изгледам но ще го направя, макар само да съм преполвила епизода от 22. Единият от гостите (Гинчев?) каза на Гошо, че никой няма да право да съди никого и Георги кима ли кима. Точно той, който е готов да плюе по всеки, който има различни избори от неговите и който най-много се възмущава на това, че детето на Росица не знае български.
Колкото до объжданото Романово поведение... Не харесвам този играч от самото начало. Съжалявам за загубата му, но това не му дава право на поведението, което има нито го прави по-приемливо. Който не може да се държи нормално сред хора, понеже е преживял нещо тежко, би следвало да има за цел да се погрижи за себе си, за психиата  си. Казвам го съвсем отговорно като човек преживял загуба на майка като дете и приживял още веднъж загубата на майчинска фигура преди броени месеци. Минала съм фазите на гнева, отричането, яд, бяс, истерия, безсилие, обвинение и ако искате завист към онези, които имат цели семейства. Никого не бих съдила как страда и как преживява подобно нещо, съдя решението да го направиш публично и да оправдават просташко поведение с това. Значи има достатъчно самосъзнание, за да реши да остане във Фермата и да се бори за парите, но няма такова, за да контролира изблиците си към човек, който уж просто не харесва и го дразни.

# 77
За мен лично е много неприятно да видя млад човек да пуши. Толкова вече модерна Сашка, та чак толко й се пуши и пуши предната седмица чай Astonished Грозна работа. Не ми харесва увъртането около женени мъже, лицемерието. Общо взето най-противни са ми Георги и Милена. Особено много ме ядоса коментара за Нури, дето Гошо му вика "феса". Ся, имам познати турци, ами кротки, незлобливи и работливи хора са от моето поколение(40-45)г.Фес не бих рекъл на никой от тях.Гледат си тяхната работа и не си врат носа в чуждата, не ми правят сметка на парите също. Помагаме си като можем. Едните са ми комшии през къща, нищо кофти не мога да кажа за тях.

# 78
На мен пък ми е грозно дърт човек да пуши. Особено възрастна жена. Което ме навява на мисълта, че скоро и аз трябва да се ориентирам към отказване на цигарите, че както не се числя към дъртите, изведнъж ще мина и аз в тая група. Ето днес например с отвращение гледах една жена как ги опъва на спирката.
Миленка във Фермата остави, че и без това вади визия на 60-годишна, ами предполагам от пушенето е придобила навик да присвива очи ( освен ако не е от късогледство), което я кара да изглежда още по-стара и злобна.

# 79
Дали Лили няма да избере Росица за фермер?

Малко остава до финала. Интересно ми е как ще се разместят "приятелствата дотогава. Лицемерието е дразнещо.
Ще са ми интересни Георги и Роман на дуел помежду си.

# 80
  • Другата България
Категорично няма да посочи Росица за фермер. Лили не питае толкова топли чувства към Росица, колкото самата Росица към нея. Затова така смятам.

# 81
Е, ами тя Милена не е ли около 50?Няма как да изглежда на 20. Ще ми се Нури да опуха Гошо и да го сложи на място.
Ама как хлъзнаха и Митьо. Клетника мислеше, че им е другарче и му намазаха ските.
Иначе на мен не са ми неприятни възрастни пушачи. Все пак преди беше сякаш модерно да се пуши, докато за млади хора не го възприемам. Ама аз не харесвам и учениците с бири по парковете, та може и щото съм стар чичак вече затва.

# 82
  • Другата България
По-млада е Милена, мисля, че е около 40 някъде.
Едит: 43 пише във визитката, имаше РД във фермата, значи 44.

# 83
Милена е на 42. ( опс, писала съм преди да прочета Мери. Вярно, че й празнуваха РД, с торта, гайди, химн...)
На двайсе няма как да изглежда, така е. Но...както и да е. Да е жива и здрава.
И аз нещо не вярвам Лили да избере Роси за фермер, след като видя как се отнасят към нея останалите по време на фермерството й. Подозирам, че може да се спре на Милена или Жоро. Вторият - за да бъде отново в услуга на Алекс ( понеже вижда, че си симпатизират). Ако избере Милена, Роси още по-неутешимо ще ревне, милата.

# 84
Аз искам Лили да посочи Алекс за фермер. И който и да е другият претендент, Алекс да спечели фермерство.
А щом Лили не смята Роска за близка, а Александра, дали не е възможно просто Алекс да е по-приятен човек от Росица, а?
Сигурно съм единствената тук, която продължава да харесва Александра. Подмолна била - защо? Че тя си казва всичко в очите, това признак на подмолност ли е? Да, избра Лили за втори дуелист, защото я смята за най-лесен противник, това е играта. А наивната Роска се е надявала да избере друга заради "приятелството" им ли? А ако беше успяла да прати Милена на дуел - тогава на какво щеше да разчита? Изобщо не повярвах на сълзите ѝ на Росица, и тя - точно като Алекс предишния път - прати Лили на дуел, това е. Да си рони крокодилски сълзи колкото ще, за мен са крокодилски.
А обсъжданията на външния вид на Алекс... няма да коментирам, че ми е противно да чета, че младо и симпатично момиче с много хубава фигура било намсиквоси.... Пък "поставянето на диагнози" .... съвсем ме отврати....
В тази връзка само да добавя нещо - Ваня много се е разхубавила напоследък, понапълнила е бузите, прилича на жена. Пак е много слаба, но е качила малко и изглежда в пъти по-добре.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 16:15 от Ензим

# 85
  • тук и там
Благодаря за темата, Ензим!
Роман не харесва и Сашка,но не смее на нея да и  врещи и въобще такова държание.Оставам със впечатление,че е комплексар.Не си позволява към Сашка такова държание,защото" групата" я харесва и не би позволила.А вижда,че може да псува и обижда Росица на воля,защото групата не я харесва и съответно не би я защитила,дажеш напротив-чувства се окуражен един вид.На мен най-грозно впечатление ми направи Милена.Роман псува и обижда Роси пред очите на Милена, а тя   пуши,хили се и пее подигравателно“Най-обичам луди,луди жаби".Всъщност точно след тази сценка Милена ми падна  тотално в очите.От жените съм за Роси,и ако трябва да избирам втора жена-Александра все пак.Другите се изложиха твърде много ,според мен.Ваня пък като фермер за нищо не ставаше,ама ...Всъщност Ивайло беше тогава фермерът,Ванчето само се водеше такъв-ама се изказа и тя за фермерството на Росица, хем всичко било нейна отговорност-и разпределението на задачите и изпълнението им, и провалът евентуално-хем пък те не и били роби...

# 86
  • Другата България
Същото го казах и аз - искам Александра фермер. Praynig
И не я смятам за подмолна, може да се каже хитра, пресметлива, хладнокръвна, но не е подмолна. Не е злословила зад гърба на никого, казва си всичко в очите. Не ми харесаха само алабализмите, че искала да падне от близък човек и ако щял някой да се връща след дуела с нея /и тя отпадне/, да е някой, който заслужава.  Stop Stop Stop Кажи си, че Лилката изглежда най-слаба и затова я викаш, недей да шикалкавиш и увърташ.
На мен най-грозно впечатление ми направи Милена.Роман псува и обожда Роси пред очите на Милена, а тя   пуши,хили се и пее подигравателно“Най-обичам луди,луди жаби".Всъщност точно след тази сценка Милена ми падна  тотално в очите.
Sick Sick Sick doh bash smile3505

# 87
  • София
Александра обаче има много слаби шансове в двубой с Георги, Нури или Милена, за съжаление. Защото предпочитам нея пред това Георги или Милена да са фермери.

# 88
  • София
Скрит текст:
Тази снимка, която беше постната по-назав с фермерите на пазар, ме навява на мисълта, че е спечелена битка от уроците по история и тримата печеливши + фермера /защото без него не може/, са отишли на пазар. По тази логика, ако снимката е от тази седмица, Лили е посочила Дидо за фермер.

# 89
  • Другата България
Скрит текст:
Тази снимка, която беше постната по-назав с фермерите на пазар, ме навява на мисълта, че е спечелена битка от уроците по история и тримата печеливши + фермера /защото без него не може/, са отишли на пазар. По тази логика, ако снимката е от тази седмица, Лили е посочила Дидо за фермер.
Скрит текст:
А може Сашка да е фермер.

Общи условия

Активация на акаунт