Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 522
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
Лили може да посочи Роси или Нури.

# 106
  • София
Нури може, но да посочи Росица е абсурд - тя не я чувства приятелка, въздържана е в отношението си към нея, т.е. понякога се опитва да я защити с половин уста, но пее в общия хор. Със сигурност обаче може да ни изненада с избора си тази вечер. За мен беше много изненадващо и абсолютно неочаквано това, че посочи Милена за хипотетичен победител в играта.

# 107
Искам Роман да спечели, макар да знам, че няма шанс.
Всъщност за всеки без Росица и  Нури съм ок.

# 108
Уважавам мнението ти Няма Смисъл💐,но моето е точно обратно

# 109
  • Вестерос
Роман? Абсурд! Сигурно само ти и роднините му са за него.

# 110
За Росица и Дидо съм.
Фаворит ми е Росица.За Дидо също ще се радвам.

# 111
  • София
Роман? Абсурд! Сигурно само ти и роднините му са за него.

Тя може да му е роднина?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 112
  • Другата България
За Росица и Дидо съм.
newsm10 newsm17 И за Нури или Симеон. Всички останали да си ходят кой откъде е .

# 113
За Росица и Дидо съм.
newsm10 newsm17 И за Нури или Симеон. Всички останали да си ходят кой откъде е .
Дааа и за Нури или Симо.
Абе я да им дават на четиримата по 25000 и да се свършва тая мъка.

# 114
Мери, да дадат амулета на Нури и да ходи на финал, без да е бил и на един дуел?
В тази връзка - като ядоха лютите чушки, Георги се бил напъвал, за да не спечелят имунитет Нури или Симо. А Нури какво направи миналата седмица - същото - напъна се, за да не спечели някой друг, не защото беше застрашен от ратайство. Та възхваляваният Нури не е по-различен от другите, същата работа - да помогнем на "другарчето" да прати ратай и дуелист този, когото е решило. Да, ама тъпата Роса не прати Роман на дуел, а можеше. В началото ѝ беше много лесно да дрънка, че женски дуели не би правила, защото трябвало жена да спечели този сезон, бла-бла, ама сега финалът е близо... Всъщност тя Роска е толкова тъпа, че не беше разбрала, че Хриса ѝ се мазни само за да не я прати ратай. Нищо, така поне любимката ми мина един дуел, а някои още не са, в това число и Нури, който и да иде на финал, със или без дуел - пак няма да спечели, е, надявам се поне. Simple Smile

# 115
  • Варна
Росица я харесвам от ден първи. Дидо също.

Роман не гъква пред останалите за Сашка защото тя е дупе и гащи с Георги. Не му изнася до този момент да влиза в такъв конфликт. Къде по-лесно е да яхва метлата там където жертвата е сама и изолирана.

# 116
Миналата година Калоян също отиде на финал без да е ходил на дуел.
Даже фермерите накрая недоволстваха от това.
Спомням си че Калоян се обърна тогава и им каза- Ами пратете ме на дуел или ме извикайте.
Та и за Нури така.Ами да го извикат бе, нали имат това право
Ама май не им стиска.
Таа Нури не е виновен че не е бил на дуел.

# 117
  • Другата България
Мери, да дадат амулета на Нури и да ходи на финал, без да е бил и на един дуел?
Два път написах, че амулетът според мен ще дадат на Сашка или Дидо, това ми е усещането, не знам защо.
А написах, че искам да е за Нури или Роска защото пак според мен са най-застрашени за дуел, така е.
Що, Милена да не би да е ходила на дуел? Ама пак ще е на финална седмица, надявам се не и на финал. Та така и за Нури, що да не стигне до там и той? Разсъждавам си просто.
Всъщност все ми е тая на кого ще дадат амулета, стига човекът да го е заслужил поне с нещо, нюню. В тази връзка Роман, Христина и Милена според мен не го заслужават. Нури и да стигне финал, няма никакъв шанс да спечели, същото се отнася и за Росица. Но разни там Романовци, Милени, Христини - ами много преди това трябваше да са навън.
Досега защо никой от мъжете не извика Нури на дуел? Щото ги е страх. Той какво е виновен за това? Thinking

# 118
Не е ходила и Милена на дуел, аз затова написах "някоИ" още не са били. Така ми се искаше тя да ходи ратай и дуелист, ама пак спечели имунитет гадината. Да видим дали е силна или е легенда като миналата година със "силата" на Марина. Simple Smile Не искам Милена на финал в никакъв случай. Искам Алекс и Дидо на финал, за другите не ми пука изобщо.
А който не е бил и на един дуел, за мен не е достоен за финалист. Ясно, че вина нямат тези, които не са били. И миналата година смятах Калоян недостоен за финал, нищо че го харесвах.

# 119
  • Другата България
Ами то и за Милена същото, като за Нури. Никой не ги вика на дуел, те да се натискат ли? Поне за това не са виновни. Ако Милена обаче не беше с имунитет, вместо Сашка щеше тя да е ратай и дуелист, това беше ясно, същата "тъпа" Роска щеше да я изпрати. Ама на Сашка не ѝ стискаше да викне Милена, избра си най-лесния противник. Laughing Нормално.
Та какво са виновни хората, които не ги викат на дуел за това, че не ги викат? Риторичен въпрос, но е така. Peace

Общи условия

Активация на акаунт