Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 480
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 240
Не съм съгласна с последното изречение-Роман също не е от "тукашните".

# 241

Винаги има изклучение. Но порцентно погледнато, тукашните затвърждават картинка, която не е особенно добра. Скътаването/мързел, липсата на уважение към прекия ти началник, прехвърлянето на отговорност, абе все едни национални черти, от горди по-горди да сме....

# 242
  • София
Абе ако е на финала вече и парите са на една ръка разстояние току виж се позабърза и покаже какво може. Защото аз продължавам да смятам, че нарочно не си дава зор на игрите за фермер. Hug
И аз мисля, че не си дава зор, обаче вече е странно пет пъти да се оставя да го бият. Трябваше да се възползва от възможността и да се прежали да стане фермер първия/втория път поне, като толкова не му се иска да дава наклон на играта. Можеше да изпрати ратаи най-дразнещите и пак щеше да е мил и добър за останалите.  Simple Smile

# 243
  • Sofia
На мен пък Александра вчера не ми направи хич хубаво впечатление.Първо-изказването ѝ,че била в шок,защото не очаквала,че ще я изберат за дуелист.И защо Shocked?Нещо специална ли се чувства,имунизирана... newsm78След това-мислела,че тя си тръгва и затова така се била изказала.Значи,като си решила да пускаш язвителни коментари за хората,поне си стой зад думите.А тя започна да се включва в обяснителен режим към Милена.Аа,и не гледала само Милена от високо,гледала всички.Явно се мисли за нещо повече от останалите.Малко крива ѝ беше усмивката,когато не гласуваха за нея за дуелист.Лицемерна и двулична ми е на мен.

По отношение на Владо Николов,не го харесвам като поведение-нито сега,нито миналия сезон /това няма нищо общо със спортната му кариера/.И какъв точно му е проблемът,че зрителите харесват Дидо...,не мога да разбера.Позволява си да вкарва външна информация.Чак пък и ще определя на кого му трябвали пари и на кого не.Явно има други планове-да спечели жена,най-вероятно Сашка.Прецедентът от миналата година с оставането на Яни след отпадане,защото Владо така иска,изобщо няма да го коментирам,достатъчно е дъвкан тук.
Та и в двата сезона за мен остава горчивия привкус какво иска Владо Николов.

п.п.Между другото,има голяма разлика между неходенето на дуел до финал на Калоян миналата година и Нури сега.Калоян го мислеха за слаб.Докато от Нури ги е страх,а и си печели имунитети за първи дуелист.
Но по принцип и двамата нямат вина за това.

Скрит текст:
Христина,ако искат още да си я пазят във фермата,следващия дуел за имунитет да го направят за просташко поведение. Sick

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 13:37 от avi10

# 244
Извинявам се, и дано не се приеме за злоба, но Росица изглежда много сбръчкана за 35 годишна.... Давам и 40+, че даже повече, но да не ставам груба. Сега прочетох и много се учудих, че е на 35. Явно не и е лек животът,...

# 245
Някой обърна ли внимание на физиономията на Росица, след като ....Христина /спестявам умишлено епитети, но се сещайте Mr. Green/ ѝ разля кафето на масата? Жената просто беше в шок, тя не знаеше как да реагира, какво да каже или направи, постъпката на онази беше толкова долна, просташка, невъзпитана, отвратителна, че Росица замръзна и ...нищо. Шок. Много показателен за мен беше този момент, явно досега не се е сблъсквала с такава простакеса, с такова поведение, самата тя е възпитана по друг начини и в един такъв момент нямаш полезен ход - седиш в ступор. Много силен момент за мен беше този.
Да, направи ми впечатление. Ама то аз само като гледам съм потресена, пък на мястото на Роси щях да съм направо в ступор. Такава простотия и простащина да се напъне човек нарочно да я измисли, няма да му се получи. Отвратена съм от дъното на душата си.
Ще се радвам, ако Роси спечели, след всичко това, което й се наложи да изтърпи. Но да не забравяме, че за съжаление, вотът на публиката беше без особено значение миналия сезон.
      Не само вие сте потресена !Аз също !Но повече съм потресена от факта ,че всички виждат и никой дори и думичка не казва.Ваня как гузно мълчеше !А БЕШЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ !

# 246
Ooo, Симо ми е любимец от самото начало Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Според мен няма шанс да спечели, но ще се радвам да остане възможно най-дълго.

# 247

Винаги има изклучение. Но порцентно погледнато, тукашните затвърждават картинка, която не е особенно добра. Скътаването/мързел, липсата на уважение към прекия ти началник, прехвърлянето на отговорност, абе все едни национални черти, от горди по-горди да сме....
Отвратителни са подобни обобщения за тукашни българи. Тези във фермата не са представителна извадка. Пък и продуцентите търсят предимно сеир, затова все избират повече скандалджии, а не работари.
А в този сезон няма много скатаващи се от работа.

# 248
Колко да и е тежък живота на Росица? Има дълга дружба с млад мъж, семейството му я приема, женитба, деца..... не виждам учене, напрежение, квартири, началници..... От 10 години са в Лондон и води охолен живот, по визитката и. По скоро е от липсата на грим и  камерата.
Надникнах във фейса и много жени симпатизират на Росица, защото явно са в нейното положение на обърканост. Имаше пост от типа : " Роси действай. Аз не направих нищо и съжалявам". Може би си мислят,че е на кръстопът да напусне съпруга си и я подкрепят. Знам ли, всеки разчита различно ситуациите. За мен е тотално объркана млада жена, която е по-добре да изговори със съпруга си всичко, което и тежи и да си гледа децата.Малки са, за да ги отдели от баща им. И не се знае колко ще е успешна сама, зад нея винаги е било семейството.
Ензим , взе ми думите за "представителната извадка" от клавиатурата Satisfied
От местните Жоро е най-работлив , ако спечели формата, поне ще е покрил изискванията за трудолюбие.Mask

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 13:39 от Tary

# 249
  • Другата България
Извинявам се, и дано не се приеме за злоба, но Росица изглежда много сбръчкана за 35 годишна.... Давам и 40+, че даже повече, но да не ставам груба. Сега прочетох и много се учудих, че е на 35. Явно не и е лек животът,...
Не се приема за злоба, но няма връзка с темата. Peace
На мен вчера Александра ми направи много лошо впечатление.Първо-изказването ѝ,че била в шок,защото не очаквала,че ще я изберат за дуелист.И защо Shocked?Нещо специална ли се чувства,имунизирана... newsm78След това-мислела,че тя си тръгва и затова така се била изказала.Значи,като си решила да пускаш язвителни коментари за хората,поне си стой зад думите.А тя започна да се включва в обяснителен режим към Милена.Аа,и не гледала само Милена от високо,гледала всички.Явно се мисли за нещо повече от останалите.Малко крива ѝ беше усмивката,когато не гласуваха за нея за дуелист.Лицемерна и двулична ми е на мен.
Нещо такова мисля и аз за Сашка, да. Peace

Девойки, довечера съм на работа. Ще помоля да напишете /въпреки, че прочетох спойлера  Mr. Green/ кой е взел амулета и кои са ратаите. Hug Praynig

# 250
Отвратителни са подобни обобщения за тукашни българи. Тези във фермата не са представителна извадка. Пък и продуцентите търсят предимно сеир, затова все избират повече скандалджии, а не работари.
А в този сезон няма много скатаващи се от работа.

Ензим, ни най-малко нямам идея да правя подобни обобщения на базата на фермата само. Огледай се около теб и виж колко сме "положителни"  ( по пътищата, в магазина, в болницата, в администрацията). Погледни после управниците ни, те нали са уж най-пряка извадка как обществото ни се припознава. Погледни бизнеса ни, който вменява на останалите малко кадърни хора тук, че заплатите са ОК, и като не ви изнася, ще си внесем от някъде ръботници (опс роби) да ни бачкат за без пари. Тези всички български  фактори в чужбината правят огромен контраст с нашето самосъзнание и ние много бързо свикваме на доброто отношение, на работещите институции и на повсеместното спазване на правила и поемане на задължения от всеки един участник от тамошното общество. И после след години като почнем да се завръщаме в България, това нашето не просто дразни, а направо ни блъска в главата като чук - почти същата аналогия на Хриса с кафето и шока на Росица. Аз самата много мразя да ни нихилизарат нацията по някакви негативни качества, но не мога да си затворя очите за нещата, които не са ни в ред.

# 251
  • London
Няма кой да гласува за Дидо.... не може от 4 дуели за фермер да се изложи лаишки и накрая да вземе парите. А и като цяло хората все пак гледат да ги дадат на човек от народа, не на някой, който очевидно няма финансови проблеми. Така си мисля аз.... Владо Николов много греши, че Дидо може да спечели. Гошо пък съвсем, зрителският вот хич няма да го огрее, а смятам и този на останалите фермери.
Ти явно не ме разбираш. Какво значение има какво мисли народа, на финала най-много точки се разпределят от игрите, ако са подбрани правилно, защо да не може Дидо да ги спечели? От отпадналите фермери също ще има доста гласове, като събереш двете неща и ето ти победа.
Зрителският вот миналата година не беше решаващ.

Ако е до състезание с игри Дидо вече се доказа точно 4 пъти..... колко може да ги спечели. Срещу Митко с контузиите дето едвам ходеше беше логично, но срещу всеки друг е аут. Просто няма никакъв шанс Дидо....ще видите Simple Smile.

# 252
Върнах се да гледам изливането на кафето, ужасена съм, Христина е невъзпитана, виновна и напада. А другите , които присъстваха на масата не мръднаха, нали уж искат България да се промени, явно само на приказки и стихотворения ,които държат пред камерите. Защо  никой не прави забележка за работата , за реда , отношенията във Фермата, да се поправим и научим, нали за това са там , да показват личен пример. Милена къде е с нейния личен пример,патриота Георги, а Дидо се смееше, прилича ми като ситуация в детската градина, да си мълчим , да не ни набият и нас. Отвратително, за това Роси е избягала заради такива ситуации. А вчера някой предрече ,че Милена ще се присламчи отново към Сашка, браво познават, лицемерно си простиха през зъби

# 253
  • Другата България
Няма кой да гласува за Дидо.... не може от 4 дуели за фермер да се изложи лаишки и накрая да вземе парите. А и като цяло хората все пак гледат да ги дадат на човек от народа, не на някой, който очевидно няма финансови проблеми. Така си мисля аз.... Владо Николов много греши, че Дидо може да спечели. Гошо пък съвсем, зрителският вот хич няма да го огрее, а смятам и този на останалите фермери.
Ти явно не ме разбираш. Какво значение има какво мисли народа, на финала най-много точки се разпределят от игрите, ако са подбрани правилно, защо да не може Дидо да ги спечели? От отпадналите фермери също ще има доста гласове, като събереш двете неща и ето ти победа.
Зрителският вот миналата година не беше решаващ.
Ако е до състезание с игри Дидо вече се доказа точно 4 пъти..... колко може да ги спечели. Срещу Митко с контузиите дето едвам ходеше беше логично, но срещу всеки друг е аут. Просто няма никакъв шанс Дидо....ще видите Simple Smile.
Пропускаш нещо, което казах - правилните игри. Защото игрите се редят от продуцентите, така че всичко очаквам аз. За мен най-показателен е вотът на зрителите и той би следвало да има най-голяма тежест при определяне на победителя.

# 254
  • London
Мери, приятен ми е Дидо ама за жалост за него няма правилни игри с риск да го обидя. Ако е свирене на китара или пеене да, но всичко останало.… уви не му иде отръки. Игра всякакъв род игри, навсякъде беше муден, разсеян, немотивиран достатъчно. Просто е такъв типаж, не е състезателен тип, а и не смятам, че всичко му е на всяка цена, че да лее кръв и пот там. За него по-скоро е някакъв пр на групата, малко нов имидж и приятно преживяване, то си и личи. За мен дори има голям риск да отпадне още тази седмица, ако ли не ще е на голямата чистка преди финала.

Вота на зрителите има тежест, между Калоян и Яни имаше много малка разлика във вота реално...., но Калоян се представи зле и в битките и фермерите не го подкрепиха и изобщо логично не му стигна. Но не е бил с кой знае какви проценти над Яни.... и изобщо досега са печелили наистина хората, които са заслужавали, вярвам и сега ще е точно така.

Общи условия

Активация на акаунт