Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 172
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 960
  • Sofia
За драмата на Милена и аз не можах да разбера друго,освен,че не обичала хаоса и това я вбесявало.
Общо взето,търси под вола теле и понеже е Роси,се чуди за какво да се заяжда,май.

# 961
  • София
Много ми хареса как Роси остави онова малоумно същество да се удави в собствената си тъпотия. Гледам и все още не мога да повярвам, че може да има толкова невъзпитани и прости хора.  Crazy

# 962
Ники нищо не каза за пердетата, така че драмата е само в главата на Милена явно.

# 963
  • Sofia
Ама,естествено,че е само в главата на Милена.
Какво значение има,при две еднакви пердета кое е ляво и кое дясно newsm78

# 964
Знам,че Дидо си им фенки. До едно време и аз го харесвах. Но не му е мястото на финала. Мое мнение

# 965
  • London
Този последния спойлър вече е пълна глупост.😂

# 966
Знам,че Дидо си им фенки. До едно време и аз го харесвах. Но не му е мястото на финала. Мое мнение
Честно казано не искам той да печели въпреки, че ми е симпатичен. '' Дидо от Д2 спечели фермата 4" - еми звучи ми тъпо. Един вид пак известен се уреди за сметка на обикновения българин. Писна ми навсякъде да бутат '' випове". Аз като цяло не одобрявам известни личности да участват в такива предавания. Те си имат изградени агитки отвън и имат предимство при зрителски вот.

# 967
  • София
Мястото на Дидо на финал е точно толкова заслужено, колкото и това на Георги, Роман, Александра, Ваня, Милена, Христина. А аз лично го предпочитам пред всички изброени.

# 968
  • София
Ако Дидо стигне до финал, че пък вземе и да спечели, ще е напълно заслужено.
Участва в играта наравно с всички, търпя всички несгоди, не се е скатавал. Какво като е от Д2?

# 969
Харесвам Дидо, пък и рокаджиите трябва да се подкрепяме🤘. Културен, приятен и уравновесен млад мъж. Що пък да не спечели той, ще се радвам много😊

# 970
  • London
И аз нямам против Дидо да спечели, но бих се радвала повече на Роси и Нури сякаш.😀

# 971
Дидо има голямо шансове,ако стигне до финала и хората да гласуват за него.Другите са неизвестни и наблюденията са от сега,а Дидо си има фенове от много години.Особено като участваше в Брадъра едно време и беше най-адекватния да се хвърли и да извади от водата едно малко момиченце,си представям,колко хора е спечелил само с тази си постъпка.Като го гледам сега в този формат,дори да не е направил нещо с което да се открои повече си имам нещо напредвид още от преди.Но поне не се е изложил като повечето.Имаше си позиция и я отстояваше без да влиза в скандали,което за мен е много голямо нещо,защото и аз не мога да го постигна.

# 972
Във водата тогава се хвърли Дичо от Д2, не Дидо.

# 973
  • Велико Търново
За дуела в неделя съм раздвоена - харесвам Дидо, но Симеон също - щур е някак, снощи се смях като познаваше точките за съответните игри, голям сладур. Та, който и да спечели, ще се радвам.

# 974
 Ако спечели Дидо ще е точно толкова заслужено,колкото всеки друг.Нямах мнение преди Фермата за него,сега имам и то е много положително.Уравновесен,работлив,интелигентен млад мъж!Евала,супер,ако повечето са като него.
    Милена изобщо няма да я коментирам,то бива злоба,бива ама...
   Росито ми става още по-симпатична с всичките  наказателни акции срещу нея,от къде вади нерви тази жена?!
   Хм,Роман някак си променен ми се вижда,дали и той не е дочул нещичко отвън?

Общи условия

Активация на акаунт