VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 87 718
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Смайли, благодаря, че си си направила труда да го изгледаш пак. Бях убедена в думите си, но не ми се спори.  Flowers Hibiscus

Мари, и как точно ББ ще те изкара "долен, нисък простак с много кусури", ако ти не му дадеш "хляб"?

Точно в конкретния случай ББ го ПРИНУДИ да изпълни мисията с Пипажа, а накрая се изгаври "Ако ЯЯ знаеше къде е пипнал щеше да си отреже пръста!"
Точно заради тази ситуация той беснееше! Но защо не му извадим думите от ситуацията?

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 18:49 от Веско-Варна

# 136
Сега видях промотоЗлатка що така горко хлипа под одеалото..
Ами защото няма как да не са й опънати нервите от създалата се ситуация. А и ББ кой знае още какви гадни номерца им е спретнал.
За очилата - търсите под вола теле. Говорят си хората. Много ги интересува кой с кого спал, срещал, флиртувал Wink Всичките ни випове са оплетени като свински черва. Какво да се подиграва Боби на Благо, като нито неговата Никита е мома недокосната, нито те самите са целомъдрени съпрузи или партньори.
Яя не ми е симпатичен, колкото и някои да ни внушават какъв е извисен. Простак си е и той, че и с претенции.

...Точно в конкретния случай ББ го ПРИНУДИ да изпълни мисията с Пипажа, а накрая се изгаври "Ако ЯЯ знаеше клъде е пипнал щеше да си отреже пръста!"
Ами да не се беше правил на интересен и бучкал с пръст (Божке, като че ли са в детската градина Rolling Eyes), а погалил с длан. Тогава нямаше да има повод да се гнуси.
Откачалник!

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 18:44 от птица

# 137
Дали наистина Емануела си тръгва днес?

# 138
Днес хвърчи Цецан Simple Smile

# 139
На 11:50 Златка казва, че Емануела си тръгва в понеделник по договор... Дали сега с влизането на Мартин променят сценария, или заедно си тръгват...

# 140
  • Варна
птица, има неща дето се галят ... и други дето се ръчкат с пръчка. Съгласна ли си? Simple Smile

# 141
  • Варна
Патрашкова при Гала тази сутрин смота нещо, че още някой ще влиза, но не мислела, че ще е гаджето на Албена, ама не можела да каже. Та остана Ганка да я зарадват с нейния екземпляр. Аз продължавам да мисля, че ако спешно не извадят поне половината, ще трябва да удължат сезона. Или за всеки влязъл, да вадят някой поне, че голям калабалък настана. Ако са успели да навият съпругата на ЯЯ, би било интересно, ама надали, че ще вземе да спечели, пък едва ли им влиза в договорките.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 19:08 от julisa

# 142
Аз мисля, че Цецо ще си ходи, не Никита

# 143
Гледам доста педе**си във фейса са се активирали да спасяват Цвекето.
Вероятно Николинка ще излезе довечера.

# 144
Аз искам да излезе Никита
иначе според мен трябва да излезе Стоян, но ще изкарат Цецо

# 145
Благодаря за темата, Злата намекна на Емануела, че има начин да правят сека без да се вижда, явно за тоалетната говореше. Тоест нв им липсва секс,

Аз не държа да правят секс пред камерата, опазил ме Господ, пу-пу-пу. Но за хора, които са заедно от три месеца, правят секс по 3-4 пъти на ден, се държат като абсолютни сухари. Как пък веднъж не ги показаха да се целуват, да се прегръщат или просто някакъв мил жест да направят един към друг. А те само лежат отегчени, единият гледа в тавана, другият си бърка в гъза. Напраоо да им завидиш за любовта.

Отговарям на доста стар коментар (чисто хронологично, но сега се хванах да зачета темата).

Не защитавам Блаткови, но все пак ние виждаме само час, час и нещо изрязано и монтирано предаване. Може целенасочено да не дават сладките моменти, а само препирните и сдуханите моменти. Нали трябва да има някаква основна сюжетна линия.
Разбира се, ако те постоянно редуват щастливи със сдухани моменти (и ние не виждаме щастливите), това пак не говори добре за връзката им.

За първи път да не искам никой да си ходи. Всичките имат потенциал за още показване.

# 146
  • Испания
...

Бих се извинила, ако се усещам в грешка, но съжалявам, ако някой се е почувствал засегнат.
...
А щото е такоа, отговарям с цитат (белким го разберете)
Днес в света има над 7000 говорими езика. Всеки със свои правила, граматика, синтаксиси, падежи... Има и 7000 начина да кажеш "Обичам те!" и 7000 начина да не го разбереш... Тъжно някак си. А само си представете, че Етаменанки* е построена. Че всички говорим един език с едно-единствено правило - истината. И една-единствена древна граматика: граматиката на чувствата. (*Етаменанки - буквално "дом между небето и земята" - така древните наричали Вавилонската кула. Б. р.)

Heart

Т. е. този профил е на жена.

А когато се цитира, е коректно да се посочи източника. А той е http://www.urban-mag.com/bg/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%20%D0 … %D0%AF-%D0%AF/718

Белким го разберете - много грозно и... /ще спестя продължението от възпитание/.

Цецо заслужава да бъде изгонен. Но не по-малко го заслужва Стоян.

# 147
  • На южния бряг
И тримата номинирани са ми антипатични та, който  да напусне все ще е добре 😀

# 148
  • София
И тримата са ми неприятни, но най-вече Цецо. Освен злобен, е и скучен така че да си ходи - няма да усетя липсата му.

# 149
Блажко коса ли си е присаждал, стои много неестествена отпред.

Общи условия

Активация на акаунт