VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 101
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Ох, горката..
Как го възхваляваше, тц-тц.
Какъв боклук се оказа тоя.
Започвам да харесвам Никита и вече почвам да я разбирам. Жал ми е за нея.
И като нищо пак ще спечели, като ЖЕРТВА не само на съквартирантите, но и на Боби. Ами, помага човека макар и несъзнателно.

# 931
  • ВАРНА
Наистина,щом има и "други  замесени лица"в историята мужду Боби и Златка,те да не са участвали в някаква оргия?

# 932
Отлично познавам този вид зли, гадни и адски манипулативни агресори, които толкова силно те вкопчват в примката, че колкото повече се опитваш да се отскубнеш от нея, толкова повече се оплиташ във въжето. Такива хора са способни да,те мачкат до смърт и да те карат винаги да се чувстваш виновен за техните грешки.  За Борислав говоря. Синдромът на сварената жаба, важи с пълна сила при Никита.

# 933
Наистина,щом има и "други  замесени лица"в историята мужду Боби и Златка,те да не са участвали в някаква оргия?
И Багата е замесен,въобщеее...
Както каза Боби,"Представи си какво е било..." Grinning

# 934
Не,и не иска да има,защото по думите му бил "егоист".Така каза като бяха с Никита при Гала - тя искала дете,но той бил категорично против.

Ясна е работата тук. Бобчо явно наистина е на издръжка при Никита и е временно пребиваващ там. Не иска да се обвързва с брак или дете, за да може да литне от този цвят, като се появи някой по-подходящ. Затова и се изпуска да я нарича "моята приятелка". Нищо чудно Никита да има повод да го ревнува, като си идва в БГ. Като нищо си й слага рога на всяко идване - вече съм убедена

# 935
Аз не мога да повярвам, че Боби, който е и по-висок и видимо по-як, а и спортът му предполага по-здрави ръце ще 'падне ю пт Благо.. Просто се ядоса като го обвиниха и пусна капака.

НО пък добре, че избухна накрая да разберем най- после какво е искала да каже жена му;
Не че Злата е била с мъжа й, а че въпросната високомерна персона е била с мъжа й докато е била във връзка с друг..! Толкова ли е ги е страх от тази Кука ли беше какво беше, че не го казаха директно?

# 936
  • София
"Як" не винаги си върви в комплект с "издръжлив".

# 937
На Благо половината му изтече!
ББ се прави на сляп.

# 938
Аз не мога да повярвам, че Боби, който е и по-висок и видимо по-як, а и спортът му предполага по-здрави ръце ще 'падне ю пт Благо.. Просто се ядоса като го обвиниха и пусна капака.

НО пък добре, че избухна накрая да разберем най- после какво е искала да каже жена му;
Не че Злата е била с мъжа й, а че въпросната високомерна персона е била с мъжа й докато е била във връзка с друг..! Толкова ли е ги е страх от тази Кука ли беше какво беше, че не го казаха директно?

Тя май е била с Багата тогава. Ама знае ли човек. С този "стаж", който има вече изобщо не се знае кога с кой е била. То тя не знае, та ние ли

# 939
Борислав не спира да повтаря колко е разочарован от Златка,че не му обърнала внимание и е дистанцирана(в неговите очи надменна).Ясно е,че реагира така  заради огромното си его,но може да има и нещо друго-вероятно не се е примирил, че всичко е било за нея просто флирт...

# 940
На играта Благо имаше  тактика или поне му ср получи така ако не е било умишлено. Пускаше по малко боя и така тежестта му намаляваше с времето. Дори го изкоментираха съквартирантите.

# 941
Отлично познавам този вид зли, гадни и адски манипулативни агресори, които толкова силно те вкопчват в примката, че колкото повече се опитваш да се отскубнеш от нея, толкова повече се оплиташ във въжето. Такива хора са способни да,те мачкат до смърт и да те карат винаги да се чувстваш виновен за техните грешки.  За Борислав говоря. Синдромът на сварената жаба, важи с пълна сила при Никита.
Точно това си помислих и аз.

Тънък психически тормоз и мачкане. Съчетано с "помагане" и уж - "загрижен съм за теб".
Т.е. агресията и пренебрежението се маскират като любов, а раздразнението е уж напълно заслужено.
Така че човек се чувства в невъзможност да избяга, даже би се почувствал луд да иска напусне партньора, който иначе му "помага" и го "подкрепя", и го критикува за негово "добро".

Не знам дали е някой нарцис или психически насилник (съзнателно или не), но Борислав дава vibe на егоистче, което е достатъчно да те мачка, когато си в отношения с такъв човек.
И на мен ми е супер жал за Никита.

# 942
  • Сф
"Ако го няма човекът, жената какво използва?". Благой - титан на мисълта.
И Златка дори не дочака края на въпроса- " вибратор" !!! От раз !:joy:

# 943
  • София
Не искам да съм крайна и да правя генерални изводи от монтирани няма и 90 мин. ефирно време, но да си кажа - за мен Никита има нужда от психолог. И колкота по-бързо се отърве от "загриженото" си мъжленце, толкова по-бързо ще излезе от ролята на жертва, ще спре да се крие зад косата си и вероятно ще се хареса такава, каквато е.

# 944
На Благо половината му изтече!
ББ се прави на сляп.
"Тече, всичко тече..."

Общи условия

Активация на акаунт