VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 411
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 500
В тези спорове Злата е с предимство, защото няма какво да губи, тя вече се е изложила във времето, колкото е възможно и е свикнала на такива удари. А и винаги ще е един ход напред, когато противника е физически недъгав и обезобразен, като Никита. Засега одобрявам, че се въздържа да го използва в "беседите" им.

# 1 501
  • Варна
Гласувах за Блаткови- вън, хайде хаирлия да е!!

# 1 502
  • Испания
Никита как се натряска.

Злата не мога да повярвам, че не беше до трътката на Благо.

Тя сега ще атакува настървено.

# 1 503
  • София
Делта Азимут, никъде не съм защитавала Никита. Казах, че ако я направят победител хората ще е заради... и написах защо.
Примерите, които даваш, напълно съм съгласна с тях. За мен те са професионалисти от висок ранг и си носят достойно кръста.
Но пак за мен нямат нищо общо със претенциите на (за да не съм съвсем категорична, защото все пак не съм запозната с всички в къщата) поне 2/3 от тези вътре. Несравними са примерите ти с една Златка, с Джулиана, че дори и с Албена. За Никита пак не споменавам, тя ми е пълна мъгла. Да не говорим пък за мъжкото присъствие.
Не можах да цитирам поста ти, пиша от телефона, извини ме.

# 1 504
А дали Никита първа не идва при тях?
Просто предположение.

В кадъра вече бяха седнали една срещу друга и не знаем кой е започнал неловкия разговор.

# 1 505
  • Испания
А дали Никита първа не идва при тях?
Просто предположение.

В кадъра вече бяха седнали една срещу друга и не знаем кой е започнал неловкия разговор.

Никита се шегуваше с Гъмов и Уош. Смееха се. Както писах и по-горе, Злата мина няколко пъти с ледена физиономия, след като домъкна какадуто и седнаха от другата страна на плота, срещу Никита.

Всеки има различно мнение и гледа различно предаване.

Както и да е. Нямам намерение да споря.

# 1 506
Разбира се, че Никита винаги почва разговорите. То това и е огледален рефлекс, от живота с този дървен философ Борислав. Странен синхрон на дуднене, досадност и навлечество има тази двойка и ми се струва, че Никита е поела навиците му. А те са - да се вре и да започва тъп разговор ...

# 1 507
Делта Азимут, никъде не съм защитавала Никита. Казах, че ако я направят победител хората ще е заради... и написах защо.
Примерите, които даваш, напълно съм съгласна с тях. За мен те са професионалисти от висок ранг и си носят достойно кръста.
Но пак за мен нямат нищо общо със претенциите на (за да не съм съвсем категорична, защото все пак не съм запозната с всички в къщата) поне 2/3 от тези вътре. Несравними са примерите ти с една Златка, с Джулиана, че дори и с Албена. За Никита пак не споменавам, тя ми е пълна мъгла. Да не говорим пък за мъжкото присъствие.
Не можах да цитирам поста ти, пиша от телефона, извини ме.

Няма проблем.
Аз реших, че защитаваш Никита. Но така или иначе, за мен Никита е обобщен образ на обикновените хора, които много силно желаят да са на върха, обаче не им стиска или нямат качества за това.
Смятам, че не бива да подценяваме славата - за да я има, човекът я е заслужил по някакъв начин. Той си знае само какво му струва тази слава. Особено при жените е много трудно - през доста легла трябва да се мине, за да постигнем нещо. Слагам и себе си в кюпа, защото когато бях по-млада, имах чудесно и перспективно предложение да се окажа на върха...на държавата (говоря за депутатско място). Срещу съответното погазване на принципи. Е, не го направих и не съжалявам. Обаче това е положението - за да стане човек ВИП, трябва да е мноооого широко-скроен. И не бива да пренебрегваме положителните качества на тези хора - целеустременост, желание и хъс за победа и успех и труд, всеки в сферата си, разбира се. Щото само с креватно джудо не става. ВИП-ове от сорта на Златки, Лозанки и пр., са еднодневки. И като ги гледам как трудно оцеляват, поради липса на други качества, ми става жал за тях, обаче и шапка им свалям на устрема.

# 1 508
В тези спорове Злата е с предимство, защото няма какво да губи, тя вече се е изложила във времето, колкото е възможно и е свикнала на такива удари. А и винаги ще е един ход напред, когато противника е физически недъгав и обезобразен, като Никита. Засега одобрявам, че се въздържа да го използва в "беседите" им.
Да ама Злата е много проста,защото си мисли ,че много  хора са изпаднали изведнъж  в тотално забвение за курвенските и излагации.Мисля доста ще е изненадана като излезе и разбере ,колко се е излъгала и ще има да мига и криви устата .За чий и е не мога да разбера да се прави на девственица пред тоя дето има 3 деца от две жени.

# 1 509
Скрит текст:
Да ама Злата е много проста,защото си мисли ,че много  хора са изпаднали изведнъж  в тотално забвение за курвенските и излагации.Мисля доста ще е изненадана като излезе и разбере ,колко се е излъгала и ще има да мига и криви устата .За чий и е не мога да разбера да се прави на девственица пред тоя дето има 3 деца от две жени.

Едва ли си мисли подобно нещо. Според мен е претръпнала и не и пука. Повече я притеснява настоящето и бъдещето, отколкото миналото.

# 1 510
Упс, току що се оказва, че Никита е и подла, на всичкото отгоре.
Никита към Златка: "Той ми каза за тебе неща, които аз няма да кажа, ако ще ББ да ме изгони...!" Уоу!
Това не се ли нарича тактичност?

# 1 511
  • 221B Baker Street
Скрит текст:

Едва ли си мисли подобно нещо. Според мен е претръпнала и не и пука. Повече я притеснява настоящето и бъдещето, отколкото миналото.
Че то бъдещето ѝ нима не е свързано с курвенското ѝ минало? Кой нормален мъж прави от видна бръмчалка, пъшкала по телевизията, майка на децата си?! Деца, които един ден ще гледат как майка им пита един непознат зад една врата: "Ти ся ше ме е*еш ли или няма да ме е*еш?", а в едно друго предаване иска да е дама и да ѝ пазят достойнството...

# 1 512
Скрит текст:

Ама и ти си права,гледам най редовно са в еднакви екипи Злагой и Блатка.Рекламира си жената сайта и  след изчерпване на таргета ще му бие шута .

# 1 513
  • Испания

Че то бъдещето ѝ нима не е свързано с курвенското ѝ минало? Кой нормален мъж прави от видна бръмчалка, пъшкала по телевизията, майка на децата си?! Деца, които един ден ще гледат как майка им пита един непознат зад една врата: "Ти ся ше ме е*еш ли или няма да ме е*еш?", а в едно друго предаване иска да е дама и да ѝ пазят достойнството...

Според самата Злата, а явно и не само според нея, миналото ѝ не съществува. Тотална амнезия, направо Алцхаймер. Горката!

# 1 514
Упс, току що се оказва, че Никита е и подла, на всичкото отгоре.
Никита към Златка: "Той ми каза за тебе неща, които аз няма да кажа, ако ще ББ да ме изгони...!" Уоу!
Това не се ли нарича тактичност?
Може и така да се нарича вече. Разсмя ме.

Общи условия

Активация на акаунт