VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 609
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Бургас
Гледах линка от снощното късно предаване. Еми Златка вече цепи мрака с поведение. То бива нагло, то бива да иска сметка, ама ся този тон, онзи тон. Таз жена се изживява като някакъв велик съдник. А, и да не забравя "изрусеното какаду" дето литка покрай гъза и. 
Трябва да вкарат в къщата спешно някой да пази Златкиното достойнство, че както е тръгнало до два дни ще плува в басейна с какадуто - то не се справя с пазенето. 
Станалото, станало, но тя продължава да "мачка" Никита с поведението си и с приказките си. Ако трябва да сме точни никой нямаше да я разнася, ако беше опънала половин България и не я беше срам от това. Но да го направиш, да те е срам от миналото ти, да се държиш като девствена примадона, женена за президента и да изискваш другите да ти пазели достойнството, ако изобщо има токава си е свиша форма на тъпотия и наглост.  Затвори странитаца, забрави, не братче. Мачка Никита, и заплашва пак. Ще ти отговоря с тоз тон, че с онзи....Заслужава си всяка реплика от тук нататък.
Пфу, много се ядосах. Никита може да е грозна и да не блести с ум, но и Злата не е прекрасна и умница.

Редактирах се, заради проблем с публикуването. Явно съм цъкнала по грешка и поста е публикуван на половина.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 10:19 от MeMyselfI

# 1 546
  • в кукувиче гнездо
Само се чудя Златка, като излезе и види видеото с Благой, дето си бърка в гащите и си мирише после пръста, дали и след това ще остане с него?

# 1 547
Ако Злата не го беше омаловажила с тези хипернадути вметки "кой беше пък този" , никой нямаше и да ни занимава сега с този флирт Blush
Ама то русото въобще не прецени какви ги забърка. Не че оправдавам този барбарон - объл и в мозъка, и във визия.

# 1 548
Чудя се каква ще е ползата за Никита да спечели и въобще за какво участва?
Другите някак са ми по - ясни, искат повече слава, пари, рекламират си бизнесите. Ама Никита живее в чужбина, пари май си имат, гледам ги все по почивки във фб, само за слава ли да е там? Пък и нали уж била свита, комплексирана, те така смачканите хора не се бутат в прожекторите.

# 1 549
Аз пък не разбирам защо такъв голям обществен интерес има към Златкините "флиртове"? Има далеч по-големи бръмчалки от нея. На 32 е жената, имала е време доста да ги навърти. Светът е пълен с неизвестни бръмчалки, къде къде по-оборотни от нея. С Благо ми изглеждат добра двойка. И двамата са интроверти. Независимо от образованието си, Златка не блести с ум, а и Благой е хубав мъж, не е като Багата, например.

E как защо? Защото ББ пак заора дъното - отдавна го казах. Имаше прекрасен каст в началото да направи едно различно, приятно, весело предколедно шоу. Не се възползва, защото сценаристите толкова си могат - да се ровят в мръсните дрехи на хората по най-долнопробен начин. А можеше да е фино, приятно, с гъдел и закачка.
Простотията поражда простотия. Вместо да противопоставят две съмнителни женски фигури и техния антураж, можеше да противопоставят интелектуалци срещу кифльоци (мъжки и женски). Щеше да е интересно.

П.С. А на мен ми се гледаше повече от Весела, Яя, Емануела, Гъмов, Уош...обаче няма.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 10:16 от DeltaAzimut

# 1 550
  • София
Тази история стана обществено достояние, не че на хората им пука.
А и все пак става въпрос за Златка, която не е ясно утре как може да го извърти.
Не го упреквам изобщо, сложи точка на всичко с отговора.

# 1 551
  • Варна
Не исках да почвам със скритите кадри от сутринта ама ...

Скрит текст:

З: "Аз "флиртувах" със всичките мЪжове!"

Б: "Притежавам десетки зЪбове!" Sunglasses

# 1 552
И аз да споделя една смешка от ФБ
" Златка не е спала само с мъжа ми и Руския паметник..."

# 1 553
Другите някак са ми по - ясни, искат повече слава, пари, рекламират си бизнесите. Ама Никита живее в чужбина, пари май си имат, гледам ги все по почивки във фб, само за слава ли да е там? Пък и нали уж била свита, комплексирана, те така смачканите хора не се бутат в прожекторите.
Точно нейната амбиция е оправдана, защото е едно наритано, прекършено същество и има нужда от аплодисменти, за да си върне себеуважението. Но това не е начинът. Тя сега е видяла възможност и хоп - вдигнала жабешко копито. Жалка е, но някак си взех да я разбирам, след като видях ръгбито как я тормози и и набива, че е недоразумителна.

# 1 554

Това, че живее в чужбина нищо не значи, там се изкарва повече, но и разходите са в пъти повече...
За мене човек, който може да си позволи 2 месеца да не е в страната , където живее, не е много добре уреден там

# 1 555
Къде по дяволите Благой си мирише пръста???
Това го пропуснАх!

# 1 556
Нямаше да мели, ако не го бяха питали.
Бъдете обективни.
Не е само това причината. Снощи на живото бях изумена. Никита си помисли, че Златка седна до нея с лакея си за да си поговорят. Какво видях? Златка намигайки няколко пъти на останалите,  започна да  иска чашки за шотове. Събраха се всички около Никита за да я напият/самата тя беше достатъчно поработила по въпроса/. Това беше жестоко.
Самите съквартиранти ще я направят победител. Толкова много усилия положиха.

Според мен влизането на Мартин и Боби си беше по сценарий. Емануела явно по договор си тръгна в понеделник, съответно и Мартин с нея. Боби правилно си тръгна сега. Ако беше останал до края, това щеше да издразни гласуващите и Никита щеше да изгуби подкрепа.  Двамата са го знаели, че същата вечер ще си тръгва и бяха подготвени. Оставиха умниците да продължат да показват простотията си.

# 1 557
Капацитетът на българския шоубизнес е такъв, просташки, обаче вече взе да се изчерпва интересът към простотията. Казвам го най-добронамерено към ББ. Хората в България вече се позамогнаха, поумняха и търсят по-високо ниво на забавления - по-интелектуални, по-завоалирани, загатнати, фини. Вълнуващи гатанки.

ББ, качете нивото на играта. Това, което ни предлагате, вече го превъртяхме. Давайте нагоре, щото иначе....губите.

# 1 558
  • в кукувиче гнездо
Къде по дяволите Благой си мирише пръста???
Това го пропуснАх!
http://www.slava.bg/news/109922.html ей, го на убавеца с пръст в гъзеца...

# 1 559
Нямаше да мели, ако не го бяха питали.
Бъдете обективни.
Не е само това причината. Снощи на живото бях изумена. Никита си помисли, че Златка седна до нея с лакея си за да си поговорят. Какво видях? Златка намигайки няколко пъти на останалите,  започна да  иска чашки за шотове. Събраха се всички около Никита за да я напият/самата тя беше достатъчно поработила по въпроса/. Това беше жестоко.
Самите съквартиранти ще я направят победител. Толкова много усилия положиха.

Според мен влизането на Мартин и Боби си беше по сценарий. Емануела явно по договор си тръгна в понеделник, съответно и Мартин с нея. Боби правилно си тръгна сега. Ако беше останал до края, това щеше да издразни гласуващите и Никита щеше да изгуби подкрепа.  Двамата са го знаели, че същата вечер ще си тръгва и бяха подготвени. Оставиха умниците да продължат да показват простотията си.

Никита си беше наквасена вече, едва ли някой и е наливал в гърлото

Общи условия

Активация на акаунт