VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 415
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 010
Скрит текст:
DeltaAzimut, тази история си я забърка Златка. Никита и даде тон, Златка запя. Удивена съм, че смятате, че Никита е "виновна" за целия цирк.
Да верно тя започна,
Скрит текст:
но е много важно каква беше Златкината реакция.
Таз жена Златка, ако толкова дълбоко се обижда и се чувста наранена от собственото си минало, значи нещо не е наред с нея. Ние сме това, което сме, благодарение на пътя, който сме извървяли. Как ще го извървим си е наш избор.
В тоз ред на мисли, не е супер точно да сочим Никита и да я държим отговорна за всичко. Интересното е само как от едно "е..ане" стана такъв цирк. Отговора е точно в Златкиното поведение.  Както и да е.

Емануела я харесвам много. Не обичам чалга, но пък харесвам Емануела. Много карсиви очи, ама много. Харесвам как изглежда, как се държи...абе кефи ме. Може би беше единствената жена в къщата, която ми допада. И не е известна с ББ, беше си известна и преди това. Като ги подредиш всичките жени от къщата, за мен тя си беше " най - " сред тях.

Допълвам се: продължавам да си мисля, че Златка и Благо ще ни изненадат до 10 дни. А да видим.

Това, което а казвам е, че не биваше да започва въобще. Никита е виновна за цялата тази история, която се затъркаля като огромна лавина и помете всички участници в нея, а и не само тях, ами и съквартирантите в къщата и публиката. И се оказа, че всички се замесихме в някакъв евтин булеварден роман.

# 2 011
ох, бе Веско Laughing Laughing
 Снощи се смях с тоя екстеншънов цъфтеж, догодина и плодове ще бере Джулка.

Много хубави и забавни мисии, жалко, че ги орязват за сметка на секс-драмата.

Някой тук беше пуснал интервю на Никита и Боби при Гала. Та там Никита казва, че е завършила специалност "Медиен продуцент", след което е работила в рекламна агенция. Хм-хммм, колкото и да не си в бизнеса, все ще си припомниш как се продава продукт и какъв е неговият пазар. Wink След като изпляска никому неинтересуващата го информация за Флиртаджиите и прожектора най-сетне я озари, изведнъж в паузите на номинациите Никита(продукт) реши, че ще е борец и изобличител на псевдоелита. Мдааа, то ние(пазар) сме едни наивници и като застанем пред екрана слагаме розовите очила. Друго, което ме издразни е вкарването на Борислав, но там Брадъра е виновен. Някак не честно спрямо останалите ми се струва. Ми то и Гъмето може да има нужда от подкрепа, кво правят?- вкарват родата му.
                                                                                               Извинявам се, ако не съм права, но така го почувствах. Simple Smile

Златка и Благо са тотално скучни. Ако имаха някакво нормално държание, честно, бих им дала бонус точки, ей така за проявена адаптивност. Но това пазене да не се изложат е просто смешно.

# 2 012
ББ продължава да се държи неадекватно.
Скрит текст:
Къде останаха правилата на къщата, дето трябваше да са ги чели и спазват? Блата вчера си се подвизаваше с тъмни очила почти през цялото време, даже ББ като я събуди за мисия, първо сложи очилата и тогава включи на решим възприемане на реалност. А само преди седмици Весела я подложиха на линч за същото, сега - нищо! Благо троши - ББ му подръпва лекинко ушенцето. Другата простотия - що за мисия с домашно насилие измъдриха, че и излъчиха, че и реши ББ, че е успешна? Кое е успешното? Ако има възможност да извадят поне двама - и Блаткини и Никита трябва да са вън. Имам странното усещане обаче, че всичката тази тъпня си е по сценарий и е уточнена още преди да влязат и сега ни поднасят.
Относно силикона - така като ги гледам, оставам с впечатление, че дава трайни увреждания на мозъка. Ганка с доста бързи крачки гони Никита и ще се олелчи по нейно му идната петилетка със сигурност. Жените са пълен потрес вътре определено. От мъжовете - май само Уош не се издънил сериозно, та май него бих избрала за победител и то ако съм под сериозна заплаха.

Именно. Поради неумението на сценаристите да направят сносен сценарий, готиният в зародиш сезон, отидЕ в киреча. Ама продуцентите, айде стига де. Вземете платете на добри сценаристи, ако трябва, от чужбина ги доведете. Стига се стискАхте, колко милиони вече направихте. Вземете да ни поднесете качествен продукт. Стига сте се опитвали да правите от въздух боя. Все пак, имайте малко уважение към публиката си, която ви храни - инвестирайте в бизнеса си. Без инвестиции никой бизнес не може да процъфтява.

# 2 013
  • Бургас
Ми то и Гъмето може да има нужда от подкрепа, кво правят?- вкарват родата му.
Мен да извикат Simple Smile ще го подкрепям. Само с пиенето няма се разберем.

Сега сериозно: Може ли да ти цъфти екстеншъна? И какъв процедури му се правят на това нещо? То все едно има собствен живот. /може да ви звучи супер зле, ама идея си нямам от такива неща/

# 2 014
  • Сф
Много искам да питат Благо, християнко ли е да се прави секс преди брака.
П.п.На Гъмов подкрепата му е там- THE BOTTLE Joy

# 2 015
  • София
Сега сериозно: Може ли да ти цъфти екстеншъна? И какъв процедури му се правят на това нещо? То все едно има собствен живот. /може да ви звучи супер зле, ама идея си нямам от такива неща/
Не би трябвало, то си е мъртва коса.
Май казаха, че се е проскубала, нищо чудно от толкова опъване и какво ли не.

# 2 016
Екстеншъните й са толкова проскубани, че самите те имат нужда от екстеншъни.

# 2 017
Много искам да питат Благо, християнко ли е да се прави секс преди брака.

И то с жена, която има официален църковен брак с друг мъж

Екстеншъните й са толкова проскубани, че самите те имат нужда от екстеншъни.

Joy

Ох, не могаааа - ще умра от смях с вас Joy

# 2 018
  • Бургас
Тя и Златка има "мъртва" коса, нежива коса или каквото е там. И нейното е много нескопосано.
Никита не я знам има ли няма ли, там мазалото е голямо, но пък хомогенно. Т.е. един дявол знае дали има изкуствено, защото няма как да разбереш живо ли е, умряло ли е, немъртво ли е.
С една дума: Какви са тия гъзоръки фризьори? С по - голям успех ще сложа екстеншън на кучето си.

# 2 019

Разбира се! Но първо трябва да се прикачи към празна глава, след което дори връзва във формата на рогче! Wink

# 2 020
Оффф, снощи ми наду главата НикитаАта..пак по домова книга ги емна АМАН

Ми Никита е егати досадната жена-женище беее Rolling Eyes
Аз ако съм вътре ще ѝ обясня на нея каква е

"Човек който постоянно търси сметка на хората и иска всеки да  ѝ е длъжен и да ѝ се обяснява"

С една дума ДОСАДНА ..ако на някой му се играе и иска да направи гифче от престоят ѝ в къщата репликата която е по х000000000 пъти на ден е  "Не! аз искам ти на мен да ми обясниш, какви сте вие .випове ..аз съм по вип "Щот съм пИчелила...."

# 2 021
  • София
Разбира се, че цъфти, ако е естествена коса.
То и нашите коси надолу са "мъртви", цялата коса е мъртва с изключение на частта от космите, които са все още вътре в епидермиса на скалпа.

# 2 022
  • Бургас
Разбира се, че цъфти, ако е естествена коса.
То и нашите коси надолу са "мъртви", цялата коса е мъртва с изключение на частта от космите, които са все още вътре в епидермиса на скалпа.
Ясно. Немъртвите цъфтят.  Да се оправят. Но положението с тия коси е ужас и не мога да си представя как е толкова трудно да се направи по подходящ начин, без да вади очи, че косата не е на собственичката на главата.

# 2 023
Джугани не беше ли с Мегз, когато ББ ги караше да си свалят екстеншъните? Мегз я помня, ама това чучело какво направи?

# 2 024

Общи условия

Активация на акаунт