VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 288
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 025
  • густо майна Филибето
Джугани не беше ли с Мегз, когато ББ ги караше да си свалят екстеншъните? Мегз я помня, ама това чучело какво направи?
Рева, но ги свали. Съвсем нормално си изглеждаше.

# 2 026
The Joykiller, аз мисля, че чисто като терминология е смешно. Все пак естествената коса освен от външно влияние, предполагам и от самата здравина на фоликулите се влияе. Нямам идея, де. А тази коса е обработвана с какви ли не химикали докато се пригоди на перука или треси... не знам, нормално би звучало, че косъма е накъсан или нацепен.Rolling Eyes

Джугани не беше ли с Мегз, когато ББ ги караше да си свалят екстеншъните? Мегз я помня, ама това чучело какво направи?

Е как не помниш? - Рева като магаре. То такава жертва даде Джулка. А както знаем: "Косаааа, уууустни, гърдииии - това съм аааз."

# 2 027
  • София

На тази снимка, жената ми прилича на Албена, не на Златка. Златка не е ли със сини очи?
На мен тази жена не ми изглежда да е Златка, по скоро една от тризначките, да кажем Вяра.
Златка си е това, само че със стария нос /предния по Джугани/.

# 2 028
https://www.zarata.info/wp-content/uploads/2017/10/Gani.jpg

Помня я как рева, ама свали ли ги не помнех.

# 2 029
  • густо майна Филибето
Спомням си в някое от предаванията на Горещо, Венета Райкова беше събрала разни бръмчалки да си говорят за мъже, и мисля, че тогава Златка сподели, че очаква подарък от Багата нов нос. Grinning Май той е бил рогоносеца.

# 2 030
https://www.instagram.com/p/BqzVfuUADje/

Браво, при Златка много добре са се справили докторите, за разлика от Никита.

# 2 031
# 2 032
  • Бургас
Знаех си аз: За Златка - "На час по лъжичка" Simple Smile Спешно ни трябва ДМС: да спасим на Златито достойнството.
На кого ли крещи Уош? Той до сега рядко, ако не никога не е крящал така. Колебая се за Ганиту или Никита.

# 2 033
  • София
Ами на една от двете ще е, няма да крещи на Злата, Благо е там.
Аз залагам на Никита.

# 2 034
  • София
Сега гледам живото, на масата има буквите ZR. Дали е Златка Райкова 🤔
Ако е така, много на сериозно се е взела.

# 2 035
Ама Никита уж се извини, че е започнала изобщо темата, сега пък какво знал Боби, и тя го знаела?! Може ли просто да я изгонят в понеделник, защото вече не се търпи. Така хубаво започна шоуто, а тя реши да го открадне. Егати, вече ще й викам Гринч. Сигурно тя е откраднала и Коледния дух, дето го търсят в седмичната мисия. Крадла на всякакви купони е Никита, да изчезва!

# 2 036
Джулката - харесвах я много до преди няколко дни. Даже се бях заблудила, че има известно количество сиво вещество, но съм сгрешила жестоко.
 Тя къде живее ? В София или Пловдив? Сещм се за участието й в черешката и апартамента, в който посрещна гостите. Беше доста зле откъм обзавеждане и не ми се връзва хич с имиджа на богаташка дъщеря, което тя често изтъква.

# 2 037
  • Viena
И на мен на евтинджос ми намирисва всичко около Джу.

# 2 038
  • София
Има ли линк от живото?

# 2 039
Joy хихии!
Злата и Ника ще си избодат очите!
А,той е супер жалък - Бобан!

Общи условия

Активация на акаунт