Отговори
# 120
Тя ще метне бутчета с картофи, ама той ще се заяде що точно така, ами не онака са сготвени - воднисти/сухи, незнамси какво. Да не говорим ако едновременно той иска и да му сервира, а бебето в тоя момент замрънка или ревне. Не, няма той да си сервира, ще пуфти за тройното прегрешение - лоша майка, лоша съпруга и лоша домакиня.

# 121
  • София
Гледала съм четиримесечно кърмаче. Както си направиш нещата е. Какво е това  - то ти е най-важно. Какво, висиш му до главата докато спи ли? Айде глупости. Пиле с ориз се приготвя за във фурната за 15 минути. Тамън тия 15 минути дето седи в шезлонга...

Не твърдя, че е прав мъжа и, даже напротив, аз моя по подобни причини го напуснах. Но, като се изнесе, ако дай боже го направи, как ще се справя?

# 122
  • София
На този етап за нея не е важно всеки ден да има готвено, примерно, така че за нея тя ще се справя.

# 123
Гледала съм четиримесечно кърмаче. Както си направиш нещата е. Какво е това  - то ти е най-важно. Какво, висиш му до главата докато спи ли? Айде глупости. Пиле с ориз се приготвя за във фурната за 15 минути. Тамън тия 15 минути дето седи в шезлонга...

Не твърдя, че е прав мъжа и, даже напротив, аз моя по подобни причини го напуснах. Но, като се изнесе, ако дай боже го направи, как ще се справя?

Еми да седи - ще свикне да я бие, нали? Какво ще се напъва да се спаси, като по-лесното е да се предаде. Толкова други жени са го направили, няма да е първата, за съжаление - няма да е и последната.

# 124
Не знам какви жени има в България. Гледате случай на агресия и насилие и пак включвате програмата за оптимизирано бухване във фурната на великите оризи и картофи. Не е там въпросът, изобщо.

# 125
Да, при насилие трябва да се измъква всяка жена час по-скоро.

# 126
  • София
Не знам какви жени има в България. Гледате случай на агресия и насилие и пак включвате програмата за оптимизирано бухване във фурната на великите оризи и картофи. Не е там въпросът, изобщо.
Мда, и аз това се питам.
Той я удря, те се чудят как тя готвела или как си гледала детето Close

# 127
Отказвам да повярвам, че съществува жена, която при шамари да се чуди кое е по-важно - бебето или готвенето. Но и без това скоро темата ще се превърне в коя е по-уфатна домакиня и колко лесно се гледа бебе.

# 128
Това все пак е първо дете - обръща се повече внимание, ако щеш ей така си го гледаш и наблюдаваш, за да си калибрираш реакциите. Ясно е, че по-опитните оставят бебето да си зяпа и си наготвят, обаче въобще не е там въпросът.

Въпросът е да си вземе дрехите, да си подготви всичко и да се залости някъде, докато му мине първоначалния шок и мерак за отмъщение.

# 129
Аз още не мога да разбера механизма как жена стои при мъж, който й посяга, когато е с малко бебе. Нали ако той го удари погрешка може и да го довърши, мен за бебета ме е ужасно страх.

# 130
Мда, и аз това се питам.

Аз имах предвид съветите във форума. Ясно е, че не става въпрос за бутчета на фурна. Ако изобщо има кой да ги напазарува тия бутчета.

# 131
Мда, и аз това се питам.

Дребнодушие  е това, което такива съфорумки демонстрират, даже и да се чудим дали темата е пързалка ми идва в повече - какво ако е пързалка? Този случай може да не е истински, но поне още 5 или 15 са и някоя жена може да прочете и да добие малко кураж да се бори за себе си и бебето си. Защото много, страшно много такива семейства има, колкото и ССФ да отрича и в нейното обкръжение всички са с големи добродететли.

# 132
  • София

Еми да седи - ще свикне да я бие, нали? Какво ще се напъва да се спаси, като по-лесното е да се предаде. Толкова други жени са го направили, няма да е първата, за съжаление - няма да е и последната.

Ама прочети ми постовете, моля. Не би ми и хрумвало да и давам съвет да се научи да готви бързо и да си седи при бияча. Напротив, да го напуска на секундата.
Не вярвам, обаче, че ще го направи.
А и да го направи, пак ще трябва да се справя сама с дее на ръце, освен ако не разчита на сестра си.
Именно защото останах сама с двумесечно, затова и мога да си позволя да коментирам и критикувам.
Като ще живееш сама, трябва да се подготвиш за този живот, защото тогава пък съвсем няма кой да те отмени в пазаруването, гледането на детето и всички останали ежедневности.

# 133
A най-лесно се вършат ежедневности, ако нямаш критикар на главата. Не ти се яде манджа - не готвиш. Яде ти се - готвиш си. По-трудно е да планираш и да наготвиш за някой друг, че и да му уцелиш вкуса.

# 134
Като няма кой да те тормози, винаги ще се оправиш с едно дете.

Общи условия

Активация на акаунт