Отговори
# 255
И това те прави недосегаем за други изненади? Simple Smile

# 256
Разбира се че са си виновни сами. Никой не си проявявя лошия характер от днес за утре. Грешка е да раждаш на някой, с който не си живял поне 2-3 години. Разбира се има и късметлиики, но е хубаво да проучиш човека,както и той теб. Тука някой започват да ”бебеправят” след 5-6 месеца от връзката. Тотална безотговорност. Раждат по едно нещастно дете, и си разбиват семейството, после детето търпипоследствията. Единственият невинен в подобна връзка е детето, а не сглупилата му майка. И не, няма да щадя тези безотговорни жени, защото после се забиват на следващия неподходящ. Трябва да им се набива канчето навреме, защото ако някой го беше направил преди 1-2 години, нямаше да се роди дете в разбито семейство.

И ние сега тука да й набиваме канчето каква е безотговорна майка, лоша домакиня, че тя го била заслужила и така нататък ли?Или да й помогнем и да насочим какво да прави, за да се отърве от този примитивен индивид и поне да няма повече шамари и разправии ? Детето така или иначе ще има травма от това, но е съвсем различно майката да обясни, че бащата я е биел и по тази причина е напуснала, отколкото детето като стане голямо да я обвинява, че и него тормози и бие и защо не се развела по-рано? Мисля, че второто е по-човечно.  Докато някои жени имат късмет, други го нямат, но това не значи, че трябва да я подритваме, защото била писала тема в бг мама с молба ЗА ПОМОЩ.

# 257
  • София
trikitil няма какво да ме очуква живота, аз съм се оженил за жена с която съм живял достатъчно дълго, за да преценя дали отключва агресия в мен, и можем ли да мелим брашно, без да травмираме детенце.
О ти си мъж. Мислехте за жена.
Това обяснява мненията заслужила си го е и начукване на канчето.
Всяка жена може да побърка и най-железния мъж, дали нарочно или несъзнателно, но истинкия мъж, тоя заради,  който мъжете са силния пол, няма да посегне. Ще ходи да рита, да дрифти колата, да удря крушата, но няма да посегне или да заплашва с бой. Но такива не останаха много, повече от силния пол, решават, че само шамарите ще оправят нежния пол.

# 258
Разбира се че не, но което зависи от мен съм го направил. Авторката наистина има нужда от помощ, тя пита как да оправи положението. Дайте и съвет как да го направи,не и казвайте да бяга с 200,  айде да ви видим.

# 259
Няма друг начин да се оправи с насилник, затова й го казваме. Ти какво предлагаш?

# 260
  • София
Разбира се че не, но което зависи от мен съм го направил. Авторката наистина има нужда от помощ, тя пита как да оправи положението. Дайте и съвет как да го направи,не и казвайте да бяга с 200,  айде да ви видим.
Излагаш се.
Той вече й е ударил шамари, с какъв акъл ще я съветваме Тя да оправя нещата.
Много ясно, че ще я подкрепим да бяга от него с 200. Малка е крачката от шамар към побой, защото яйцата не са достатъчно сварени.

# 261
На кого го казвате и съветвате, темата е без автор, деактивиран е?!

# 262
Какво да оправи, че не ми стана ясно от поста ти?!? И защо да не бяга. Във връзката ѝ с насилника няма нищо, което да оправя, а само да се отърве, като си вземе детето и не се обръща повече.

Това да обясняваш как сама си е виновна, че не е видяла сигналите преди, ми е точно като да обвиняваш жертвите на изнасилване, че са се облекли предизвикателно.  #Cussing out

# 263
  • France
trikitil няма какво да ме очуква живота, аз съм се оженил за жена с която съм живял достатъчно дълго, за да преценя дали отключва агресия в мен, и можем ли да мелим брашно, без да травмираме детенце.
И това имаш смелост да го напишеш черно на бяло в публичен форум!?!
А Ако беше от жените, които отключват агресия в теб, какво щяхме да правим? Такива мъже имат моето най-дълбоко презрение. И не си прави труда да ми се обясняваш.

# 264
И защо реши, че веднага ще набие жена си, ако отключи агресия в него? Достатъчно е с такива емоции да има ежедневни скандали, на които детето да става свидетел.
Има кофти мъже, но представи си, има и много кофти жени.

# 265
  • France
То ежедневните скандали, въобще не са тормоз нали?!
Хора на които им се отключва агресията са опасни. Напиши си го на post-it и си го лепни някъде на видно място.

# 266
В скандалите обикновено участват двама. Ако единият смята, че е напълно невинен и всичко е без причина, тогава да си тръгне.

На всеки му се отключва агресия в "подходящи" обстоятелства. Като гледам и твоята е отключена в момента.
Това не означава, че непременно ще се стигне до бой, а ако аз примерно видя, че действам така на някой, значи явно не сме един за друг.

# 267
  • France
Ако бяхме tête à tête щеше да се увериш, че няма и унция агресия в мен. Съвсем други чувства ме вълнуват.
И нека да не бъркаме инстинкта за самосъхранение, с агресия.

# 268
Елунариа, благодаря!

Авторката не осъзнава че е жертва, тя иска съвет как да оправи положението, пиша го вече като за малоумни, а вие се спукахте да я съжалявате. Тя сама не се цени и не се съжалява, това показва и защо е родила дете на такъв примат. Четете с очите си.

# 269
  • Насред хаоса
Нещо тотално сбъркано има в чипа на българите. Приема се, че жената е изначално виновна, защото отключвала агресия. И се намират съответно мъже, които смятат, че жената все има за какво да се юрка и бие, и жени, които бързат да светнат жертвата на домашно насилие как да угажда повечко на мухъла, за да се смили и да не посяга. А всъщност основната причина за тия мракобесни схващания е възпитанието на доста мъже, че са родени да командват и да им се подчиняват. И че главното не е, че жената не била направила това или онова, а болестният и отчаян стремеж на повечето мъже в такива случаи да си вдигнат егото и самочувствието, като упражнят насилие и видят, че им се подчиняват. Същите тия при друг тип жена или равностоен противник от мъжки пол се превръщат в такива мишки, че да го е гнус човек да ги гледа. Ама иначе са много велики, щото са намерили някоя с лабава психика и идиотско възпитание, върху чиято глава да скачат, че да се чувстват мъже според собствените им ненормални разбирания.

Общи условия

Активация на акаунт