Против акне/пъпки по лицето 8

• 97 511
  • 799
  •   1
Отговори
# 435
Кремът на Виктория Бюти с екстракт от охлюв ли препоръчвахте назад в темата?

# 436
Кремът на Виктория Бюти с екстракт от охлюв ли препоръчвахте назад в темата?
Аз бях писала за серума от серията. На втора опаковка съм и много ми харесва.

# 437
  • Sredets/Burgas
Да, серумът на Викторя Бюти е чудесен за нашите проблемни кожи.

# 438
Напълно подкрепям, въпреки че моята кожа засега е в добро състояние, си е склонна към омазняване. Серумът перфектно ми хидратира в топлото време и не омазнява.
По-назад писах, че пробвах и с хидратиращия крем на Авиа, като обещах да пиша отзиви. За жалост, кожата ми става мазна много бързо след него и постепенно се появиха пъпки, та засега съм го оставила. Hug

# 439
Много благодаря!

# 440
  • Sofia
Моля да споделите за кой серум на Виктория иде реч, че пробвах да върна и след 3-та страница се отказах.Innocent

# 441
А какъв фондютен ползвате?

# 442
Моля да споделите за кой серум на Виктория иде реч, че пробвах да върна и след 3-та страница се отказах.Innocent
Не съм вкъщи, но по спомен беше нещо intense anti aging serum.

# 443
Да, серумът на Викторя Бюти е чудесен за нашите проблемни кожи.
А, супер. Аз нещо не смея да си взимам козметика, която не е медицинска. Опитах с един крем, препоръчан ми от темата и ми излезна дерматит. Сега с Авен се мажа за хидратация.
Някой попита за фдт - аз не ползвам фдт, но си взех на биодерма с 50ти фактор един оцветен крем. Имат 4 нюанса, мисля. Ей този е https://www.notino.bg/bioderma/photoderm-nude-touch-zasshiten-to … zna-kozha-spf-50/
Не е супер покривен, но е приятен, взех го за 30лв от ремедиум на намаление - към 31 лв е сега с подарък гъба за нанасяне.

# 444
Момичета какво ползвате против кафяви петънца (при мен са досадни точици) от пъпки?

# 445
Здравейте, аз ползвам серията ефаклар на Ла рош, серията Нормадерм на Виши, а от скоро и СВР. От Ла рош и Виши съм изключително доволна, с години ги използвам и препоръчвам. От СВР за сега също много доволна. Съвет към дамите, които използват чужда медицинска козметика, не купувайте тези кремове от тук, с тези двойни стандарти не знаем какво получаваме.

Скрит текст:
Здравейте.Тук съм с моя проблем-Акнето.Имам много сериозно акне от 1 година.Дебели подкожни пъпки без връх по целите бузи и брадичка.Ужасно много ме болят.Не мога да доскосна лицето си без да ме заболи.Ужасно се чувствам.Срам ме е да изляза навън дори.Цикъла ми е нередовен.Идва веднъж на 2,3 месеца.Имам съмнения,че някой полов хормон е причината.Преди седмица изследвах LH,FSH и Пролактин,но всичко е в норма.Но пък може причината да е в някой друг хормон.Някой друг имал ли е подобен проблем и как е процедирал.Моля споделете, също така и кои хормони да изследвам и къде може да е причината.Благодаря на всички обърнали внимание.😢🙂
Отиди и на гинеколог, важно е да се ходи често. Може и естроген и прогестерон да изследваш. При всички положения не пропуска консултация та с гинеколог!

Скрит текст:
А аз да попитам за слънцезащитен крем,  който да не омазнява, моля. Ама наистина да не омазнява, че каквото и да съм пробвала, все ми е мазно. 🙄😆
Ето това. 

Здравейте, откъде може да бъде закупен този крем?

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 13:59 от bubanka

# 446
Здравейте.Тук съм с моя проблем-Акнето.Имам много сериозно акне от 1 година.Дебели подкожни пъпки без връх по целите бузи и брадичка.Ужасно много ме болят.Не мога да доскосна лицето си без да ме заболи.Ужасно се чувствам.Срам ме е да изляза навън дори.Цикъла ми е нередовен.Идва веднъж на 2,3 месеца.Имам съмнения,че някой полов хормон е причината.Преди седмица изследвах LH,FSH и Пролактин,но всичко е в норма.Но пък може причината да е в някой друг хормон.Някой друг имал ли е подобен проблем и как е процедирал.Моля споделете, също така и кои хормони да изследвам и къде може да е причината.Благодаря на всички обърнали внимание.😢🙂
Отиди и на гинеколог, важно е да се ходи често. Може и естроген и прогестерон да изследваш. При всички положения не пропуска консултация та с гинеколог!
Изследвай Андростендион и Тестостеран-дма много важни за акнето хормони. Аз да се оплача почнах пак да се гримирам активно,че тръгнах на работа и естествено кожата ми взе да реагира с пъпчици тук там. Дайде идея за фдт,явно медицински трябва да търся. Бях много доволна от арктичния на Лумене,но ми трябва нещо по-покривно. Просто почна ли да ползвам фдт и пудра и се започва.

# 447
  • Sofia
Аз принципно ползвам муса на Mr. Asam. Имала съм опит преди с муса на Keenwell, направо може да ти направи ефект doll face ако искаш.
Лятото обаче не слагам такива, защото съм с мазна кожа и не търпя въобще тежки продукти.
Ползвам и на Noreva оцветените ББ кремове, мисля че са от серията Exfoliac, преди беше с друго име, но я смениха. Лекички са ми, не са чист фдт, но винаги можеш да запечаташ с някоя пудра.
Медицинска пудра съм ползвала на Teoxane, тя е в 3 цвята - светъл, среден и тъмен. Ефектът и също може да стане doll face, защото е доста покривна на моето лице.
Иначе съм почитател най-вече на пудрите на Clinique (Stay matte sheer pressed powder) и Shiseido (Pureness matifying compact oil-free fdt spf 15), не оставам без тях. Simple Smile) В момента имам на Клиник някакви - Superpowder double face makeup и Beyond perfecting powder fdt + concealer, но не мога да дам мнение, тъй като не съм ги ползвала още. Simple Smile)
В момента ползвам и Double Wear-а на Estee Lauder. Покривен е, особено ако натрупваш, но аз предпочитам по-леко нанесен, дори и при наличието на пъпчици, иначе почвам да имам усещането за лепнене, тежест и нямам търпение да го махна.

Последна редакция: сб, 15 юни 2019, 11:03 от sunattraction

# 448
Здравейте, някоя от Вас използвала ли е този крем? Къде мога да го открия? Може ли отзиви?
Благодаря!

# 449
Това е слънцезащита, какво отношение има към темата за акнето? Питам с добро, да не прозвуча грубо нещо - да не са те подвели нещо че е за акне. Аз живея в Щатите и при нас го има във вскя дрогерия. В БГ не знам дали се намира. Може и он-лайн да се поръча предполагам. Пресушава, за суха кожа не е, освен ако не нанесеш някой супер мазен крем преди него.

Общи условия

Активация на акаунт